Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 01 lis, 2010 3:33 pm Postovi: 118 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Vulkanka
|
 Fan fic
pon 29 tra, 2013 4:29 pm |
|
 |
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Fan fic
Hej, bolje ti je da si postala ovdje: viewforum.php?f=13 jer tu se stavlja fun staff (to srede moderatori ili otvori novu temu a ovu trashamo) I ako želiš posebnu temu za svoju priču, predlažem da umjesto "fan fic" u naslov napišeš i kako se priča (ili serija tvojih priča ako bi bilo više) zove jer samo "fan fic" je prepreopćenito. Eto, dobronamjerni savjet za veću popularnost (kasnije pogleda link i početak priče  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
pon 29 tra, 2013 4:38 pm |
|
 |
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 01 lis, 2010 3:33 pm Postovi: 118 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Vulkanka
|
Prica je gotova Ma nema serije prica... Ovo je topic ako ima jos neko nesto... 
pon 13 svi, 2013 2:52 pm |
|
 |
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Ako nemate niš protiv, ajmo da ova tema bude općenito o fan fiction "subkulturi" (il šta bi to već bilo), sa linkovima, komentarima itd. Ja sam svojevremeno bio jako ufuran u Trek FF, i naletio sam na hrpe odličnih priča. Možda podijelim koju, ako nađem.
|
pon 13 svi, 2013 7:55 pm |
|
 |
Lieutenant Junior Grade
|
uto 14 svi, 2013 9:50 am |
|
 |
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
_Oz je napisao/la: Ako nemate niš protiv, ajmo da ova tema bude općenito o fan fiction "subkulturi" (il šta bi to već bilo), sa linkovima, komentarima itd. Može, baš da vidimo koliko kvalitetno onda netko tko se bavi spisateljstvom može složiti uvodni post Baš sam prošli put u udruzi pokazivao taj fanfiction sajt, kolike tisuće i tisuće priča tamo ima, u sklopu komentara da bi ovaj forumski RPG jednom konvertirali u priču... Najfascinantniji su mi ludi crossoveri... postoji čak i Game of thrones & Walking Dead i slične kombinacije 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
ned 19 svi, 2013 11:21 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
| |