| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Najhrabriji star trek kapetani
Znači u ovoj anketi morate izabrat po vama najhrabrije kapetane u star trek svemiru. Znači ti kapetani ne moraju vama bit najdraži, niti najbolji, već najhrabriji. Kapetani su bili u raznim opasnim situacijama, tko se po vama u tim situacijama pokazao veoma uspješan i hrabar.
Izaberite 3 opcije da bi rezultat bio što točniji.Znači opcije su:
1. Jonathan Archer
 2. James T. Kirk
 3. Jean-Luc Picard
 4. Benjamin Sisko
 5. Kathryn Janeway

|
| čet 22 lis, 2009 1:10 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Najhrabriji star trek kapetani
....heheheh... zanimljive slike si izvadila... ...ja sam se odlučio...
1. Kirk 2. Archer 3. Janeway
...Kirk je vodio sam većinu misija na planete na koje je išao... ...sreća da je uzeo dovoljno sed shirtova da ostane živ...
...Archer je sam vodio bitku s do tad nepoznatim alienima koji su se nalazili u nepoznatom dijelu svemira... a koji su imali nešto protiv njega...
...Janeway je imala hrabrosti suočiti se s Borgom, i preživjeti...
| čet 22 lis, 2009 1:29 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Moj izbor su:
1. Janeway Imala je hrabrost preživjeti sama u nepoznatom svemiru, punom velikih opasnosti. Nije imala društvo u svom rangu, većinu je odluka donosila sama, i za njihov možebitni neuspjeh mogla je kriviti samo sebe. Puno puta se bila spremna žrtvovati za druge a za to je potrebna velika hrabrost. Svoje potrebe ( posebno one ljubavne ) morala je potisnuti da nebi srušila svoj autoritet.
2. Archer
Pošao je u nepoznati i opasni dio svemira. Na samoubilačku misiju da spasi svoj rodni planet od uništenja. U svakom pogledu u toj misiji nije pokazivao strah, već samo hrabrost.
3. Sisko
U Dominijskom ratu, pokazao se veoma hrabrim i snažnim i većinu misija je odradio hrabro. Potiskujući možebitni strah.
|
| čet 22 lis, 2009 6:01 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
1. Janeway 2. Kirk 3. Archer Čisto zato što im ne bih bila u koži. 
| čet 22 lis, 2009 12:44 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Zapravo svi  , ali izdvajam kirka , picarda i siska 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 22 lis, 2009 1:17 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
captain je napisao/la: Zapravo svi  , ali izdvajam kirka , picarda i siska  Potpis. S time da je novi Kirk pokazao jako puno heroizma i hrabrosti u jako malo vremena.
|
| čet 22 lis, 2009 2:24 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Archer Picard Janeway... bilo je teško odlučii se... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| čet 22 lis, 2009 2:25 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
Kirk Picard Sisko
| čet 22 lis, 2009 5:43 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Hrabrost je ključna osobina kapetana i ne vjerujem da bi itko dobio taj čin da nije bio hrabar, pokazao se kad je trebao, riskirao i uspio... Zar to ne pokazuje dobro epizoda ,,Tapestry"? Ne znam za koga bih se odlučila jer nitko nije kukavica, a u najtežim su situacijama bili kapetani Archer, Sisko i Janeway. Međutim, te su im teške situacije nametnute, nisu ih sami izabrali.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| čet 22 lis, 2009 5:59 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Moj izbor: 1. Archer 2. Janeway 3. Sisko
Možda i ne tim redosljedom ali definitivno njih troje...
| čet 22 lis, 2009 7:32 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Točkica je napisao/la: Hrabrost je ključna osobina kapetana i ne vjerujem da bi itko dobio taj čin da nije bio hrabar, pokazao se kad je trebao, riskirao i uspio... Zar to ne pokazuje dobro epizoda ,,Tapestry"? Ne znam za koga bih se odlučila jer nitko nije kukavica, a u najtežim su situacijama bili kapetani Archer, Sisko i Janeway. Međutim, te su im teške situacije nametnute, nisu ih sami izabrali. Slazen se, stanje ili sitauacija u kojoj se neka osoba nasla ne govori ama bas nista o hrabrosti iste. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| čet 22 lis, 2009 9:03 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Zapravo govori, jer ne reagiraju svi isto na neku situaciju. Zapravo u krizi se hrabri poznaju. 
|
| čet 22 lis, 2009 11:13 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Od svih kapetana, Janewayica ima najveća muda. Ono sa Borgom u Scorpionu je zadivljujuće i meni najdraži kapetanski potez u cijelom Treku. Kirka nisam skužio, Picard je uglavnom u kancelariji i pije čaj; tak da za njih dvojicu nisam glasao.
|
| čet 07 lis, 2010 9:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Skoro godinu dana. GG.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| čet 07 lis, 2010 10:08 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 01 lis, 2010 3:33 pm Postovi: 118 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Vulkanka
|
Girl power!!!!! Zna se tko je prosao najgore ;-)
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|