| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Kathryn Janeway Fan Club
Može!
|
| pon 02 kol, 2010 8:48 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: uto 17 kol, 2010 12:48 pm Postovi: 87 Lokacija: Planet Zemlja Spol: Muški Opis Stanja: Sanjam neki drugi svijet...
|
Najbolja kapetanica uz Picarda, zapravo neznam koji mi je bolji. Jel uopće se može reć koji je bolji kad su oboje podjednako najbolji? 
|
| pet 20 kol, 2010 2:58 pm |
|
 |
|
Trekkie
Pridružen/a: uto 08 lip, 2010 7:51 am Postovi: 3 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Opis Stanja: The Prime Directive.
|
OGamer je napisao/la: pache_hr je napisao/la: zato sta je jedinstvena , prva i posebna, hrabra,odlucna,ne da se maltretirat pa cak i od strane borga,ucinila bi apsolutno sve za svoju posadu,odlican diplomata,poštena,predana,puna znanja kvantne mehanike  nista sto si naveo ne razlikuje je od uhure, diane troj, kraserke, t'pol, hoshi, jadzije dax, ezri, belane, 7 of 9... i NE nebi ucinila sve za svoju posadu... imala je mogucnost da ih sve vrati kuci ukoliko rodi dete Q-u a ona je to odbila ko bi normalan odbio takvu ponudu a da se nalazi u situaciji u kojoj su se nalazili oni ](./images/smilies/eusa_wall.gif) hahaha , ja bi odbila takvu ponudu 
|
| sub 21 kol, 2010 12:43 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
zamisli sta bi ti uradili ostalih 100 i kusur clanova posade... ili porodice poginulih na putu nazad 
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| sub 21 kol, 2010 9:25 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
A tko bi ponudu Q-ua uopće shvatio ozbiljno, Picard prvi nebi.pache_hr je napisao/la: zato sta je jedinstvena , prva i posebna, hrabra,odlucna,ne da se maltretirat pa cak i od strane borga,ucinila bi apsolutno sve za svoju posadu,odlican diplomata,poštena,predana,puna znanja kvantne mehanike  Potpisujem. 
|
| ned 10 lis, 2010 11:42 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
RAI'TARA je napisao/la: A tko bi ponudu Q-ua uopće shvatio ozbiljno, Picard prvi nebi. Pa Picard je onak... muško, ne? Al ako je mogao Trip, šta ne bi mogao i Picard, jel? 

|
| ned 10 lis, 2010 11:52 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ma mislila sam na bilo kakvu ponudu Q-u općenito.Premda za svemoguće biće poput Q-u nebi bilo nemoguće razmnožit se sa Picardom da je to baš htio. 
|
| pon 11 lis, 2010 12:18 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
RAI'TARA je napisao/la: A tko bi ponudu Q-ua uopće shvatio ozbiljno Ja 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 11 lis, 2010 3:02 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
ja bi "ispostovao" zenskog Q-a  naravno da su mi brod i prijatelji u opasnosti 
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| pon 11 lis, 2010 5:32 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Dejanira je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: A tko bi ponudu Q-ua uopće shvatio ozbiljno Ja  Sve za dobar smisao za humor. 
| sub 16 lis, 2010 12:10 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Kathryn Elizabeth Janeway.
Molim, to joj je puno ime i prezime!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 16 lis, 2010 2:18 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
T'Grel je napisao/la: Kathryn Elizabeth Janeway.
Molim, to joj je puno ime i prezime! ...zašto ''molim''... ? ...uffff... sad si nam fakat rekao nešto što do sad nismo znali... EDIT: oni koji malo više prate Voyager... od tu i tamo bacanja pogleda... ko što ti radiš , i koji sudjeluju u anketama... što ti ne radiš... i ako malo prate sadržaje izvan same serije... ...doznali bi njezino middle name...
...nije sad da to niko nikad prije nije znao i da si ti to otkrio... EDIT2: ...naime T'Grel, kako to da je ovo tek tvoj prvi post u ovoj temi... ?
...zar ne Voliš (ne) kapetanicu Janeway...?
...možda će ti sad biti draža pošto si konačno otktio njezino potpuno ime....
...hoćeš li sad Voyager gledati drugim očima...?
...da li ćeš prokomentirati pokoju epizodu i pokazati bilo kakav interes...?
...i želiš li se pridružiti klubu Kathrin Janeway i njezinim obožavateljima?
| ned 17 lis, 2010 12:53 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ja nisam znao njeno srednje ime.
|
| ned 17 lis, 2010 8:10 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Miki je napisao/la: Ja nisam znao njeno srednje ime. ...vjerujem da ti nisi toliki fanatik kao neki ovdje... ...pa eto informacija više za tvoj trekkie life...
| ned 17 lis, 2010 11:13 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Miki je napisao/la: Ja nisam znao njeno srednje ime. Nisam ni ja... Mislim, najvjerojatnije sam ga čuo u seriji, ali... Naprosto me nije briga. 
|
| ned 17 lis, 2010 1:17 pm |
|
 |
|