| Autor/ica |
Poruka |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
 Re: Liburnicon 2010.
Taman dan prije početka Liburnicona frend slavi rođendan pa postoji mogućnost da malo zakasnim uslijed triježnjenja ili čak psihofizičke hospitalizacije. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| uto 10 kol, 2010 5:40 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Wildchild je napisao/la: Taman dan prije početka Liburnicona frend slavi rođendan pa postoji mogućnost da malo zakasnim uslijed triježnjenja ili čak psihofizičke hospitalizacije.  za nogu ću te dovući ako treba, jasno 
| uto 10 kol, 2010 7:54 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
'Oće bit roštilj? Treba donest ćevapa, ražnjića, pljeskavica, janjetine, svinjetine??? Ili su te konvencije samo "znanstveno" uzdizanje? 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

|
| pet 13 kol, 2010 6:28 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Wildchild je napisao/la: Ili su te konvencije samo "znanstveno" uzdizanje? Nope, tamo se cuga. Samo nemoj očekivat neku veselicu ove godine... Čini se da USS Croatia ne dolazi... 
|
| pet 13 kol, 2010 6:36 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja ipak idem na Domnikon kupili me benzinom i besplatnim smještajem... 
| pet 13 kol, 2010 7:30 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
_Oz je napisao/la: Wildchild je napisao/la: Ili su te konvencije samo "znanstveno" uzdizanje? Nope, tamo se cuga. Samo nemoj očekivat neku veselicu ove godine... Čini se da USS Croatia ne dolazi...  mah, ne trebaju nam oni da se mi super zabavimo ...možemo mi i bez njih 
| pet 13 kol, 2010 7:44 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ja sam fakat htio ić, al sve kako mi se čini ništa od toga, jer izgleda da ekipa namjerava ić na Domikon
Osim ako mi netko plati povratnu kartu za vlak ili bus
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 13 kol, 2010 7:50 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Uhm... Nisam gledao datume. Imam 21. jedan rođendan za pohodit... Ergo No Liburnicon 4 me this year 
|
| ned 15 kol, 2010 9:19 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ovo godina je izgleda totalna koma za okupljanje po konvencijama  Znači još nam od ekipe ostaju samo pahuljica i wildchild da posjete kon i donesu nam dojmove 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 15 kol, 2010 9:32 pm |
|
 |
|
bubica
|
Cvicek je napisao/la: Ovo godina je izgleda totalna koma za okupljanje po konvencijama  Kako misliš? Istrakon i Sferakon su bili zakon... Barem meni... 
|
| ned 15 kol, 2010 9:41 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Hm da imaš pravo... propustim 2 kona jedan vikend plus Magicon nešto ranije i odmah si pjevam "How could hell be any worse"  I da, Sferakon i Istrakon su bili dost dobri, makar je bilo manje ljudi nego prošlih godina.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 15 kol, 2010 9:52 pm |
|
 |
|
fluffy
|
_Oz i ti me iznevjeri 
| ned 15 kol, 2010 11:03 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
Počasni gost Liburnicona 2010. - dr.sc. Davor Pavunahttp://liburnicon.org/liburnicon-dovodi-dr-sc-davora-pavunuSLUŽBENI PROGRAM LIBURNICONA 2010.http://liburnicon.org/program-liburnicona-2010http://liburnicon.org/wp-content/upload ... atnica.pdfNadam se da se vidimo na najzabavnijem Liburniconu! Tko dođe neće pogriješiti..
| uto 17 kol, 2010 3:25 pm |
|
 |
|
bubica
|
Baš se pred pol sata vratih sa Liburnicona. Bilo je sasvim okej, vrlo ugodna atmosfera, ispred škole šank i stolovi, ćevapi i grah... Predavanje o klingonskom jeziku je bilo totalno fora. Sutra ne mogu doć, ali drago mi je da sam barem danas bio (zahvaljujući Wildchildu i Pahuljici koji su mi došli na blef autom pred kuću  )
|
| sub 21 kol, 2010 2:39 am |
|
 |
|
Desolate
|
Po prvi puta sam prisustvovao nekoj SF konvenciji i mogu reći da sam ugodno iznenađen. (Jailbaita je bilo na svakom koraku).  A sad ozbiljno, iako nisam okorjeli (možda ipak preteška riječ?) fan SF-a niti "Star..." orijentiranih sfera iznenadio sam se koliko zapravo meni poznatih ljudi posjećuje takva događanja. Koncepti predavanja, kvizova i učenje Klingonskog jezika je bilo veoma interesatno, a vjerujem da je onima bolje upućenima bilo još i zanimljivije. Odsad ćešće posjećujem ovakve konvencije. Vjerujem da će pahuljica imati opširniji report tokom sada već današnjeg dana jer ja sam trenutno preumoran, ipak 5 sati sna u zadnjih 48 sati uzme danak (skupa sa nekoliko tamnih i svijetlih piva). 

|
| sub 21 kol, 2010 3:17 am |
|
 |
|