| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Zima vs ljeto
lol
ma zadrzah se u mracnoj sobi... al' evo me sada s rjesenjem: rolete! (šalaporke, deke preko prozora, kako god ti drago)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 26 svi, 2010 10:26 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ajme kak sam ja happy ovih dana Tak je lijepo i toplo i sunčano 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 26 svi, 2010 10:28 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 26 svi, 2010 10:31 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
T'Rapavi je napisao/la: Mračna soba dude? Di je Ant kad ga trebaš... Nema to veze sa zamračenjem. Mogu ja zamračit kolko hoću, osjećam da je vani blještavilo i bujanje života. Čujem sa polja kako traktori bruje. Vidim kako ljudi kopaju u vrtu. A kako se ne bavim poljoprivredom, imam dojam ko da sam ljenčina.
Sovereign X je napisao/la: Jedina prednost zime su te dulje noći i možda to što ima više ljudi vani, al drugo ništa  ž Pa zimi ima manje ljudi vani...
|
| sri 26 svi, 2010 10:37 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Ajme kak sam ja happy ovih dana Tak je lijepo i toplo i sunčano  Je, mrak je... Neg vezano uz to Mikijevo dugodanstvo... meni draže neg kad ti mrak padne na oči u pet-šest sati... to mi je više depresivno. 49

|
| sri 26 svi, 2010 10:37 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
@Miki: Dobro možda ih ima manje vani, al bar nije da su svi na moru pa nemaš s kim izać i to, ak kužiš kaj hoću reć
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 26 svi, 2010 10:40 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
A tek kad je u 4 popodne sumrak..
Meni je to super.
|
| sri 26 svi, 2010 10:40 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Zar nitko ne voli jesen? 
| sri 26 svi, 2010 10:44 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
jesen je u biti poprilicno ok. ova prosla je bila dobra. 
|
| sri 26 svi, 2010 10:45 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ne volim jesen Podsjeća me na to da dolazi zima ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 26 svi, 2010 10:48 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Spet je napisao/la: Zar nitko ne voli jesen?  Šta ti to dođe? Eh... kiša, još gore od snijega. 48

|
| sri 26 svi, 2010 10:49 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Podsjeća me na to da dolazi zima ](./images/smilies/eusa_wall.gif) nisu li Starkovi dovoljni za to? 
|
| sri 26 svi, 2010 10:52 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Ant je napisao/la: Dejanira [Bot] je napisao/la: Podsjeća me na to da dolazi zima ](./images/smilies/eusa_wall.gif) nisu li Starkovi dovoljni za to?  A njih ne volim iz istog razloga I dobro, zato sto su dosadni, pošteni, časni, glupi i tak... 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 26 svi, 2010 10:54 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Ja volim jesen. I maglu. I padajuće lišće. I onaj prvi jesenski miris. U biti to nije miris, već samo onak stojiš vani u predvečer i osjetiš da je nekak hladnije i predstoji povlačenje prirode u spavanje.
Sov. Glede manje ljudi ljeti jer su na moru; to je samo tak u Zgu, i to ne samo ljudi koji idu na more, već i studenti i đaci koji odu doma. Jembri da desetina metropole u srpnju i kolovozu se makne iz tog mravinjaka.
|
| sri 26 svi, 2010 10:55 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
T'Rapavi je napisao/la: Spet je napisao/la: Zar nitko ne voli jesen?  Šta ti to dođe? Eh... kiša, još gore od snijega. 48Kako gdje... za primjer, jesen u Dalmaciji je prelijepa... za razliku od ljeta kad se sve sasuši i toliko je vruće da po noći ne možeš spavat... a da ne spominjem gomilu turista koji pijani urlaju svake večeri po ulicama... a po danu zauzmu sve dobre plaže... A zimi su same kiše... jesen i proljeće su prelijepi... Dok u Primorju sve buja tijekom ljeta, al su isti problemi s turistima... a kiša pada stalno, ko u Londonu... snijeg u gradu je samo problem, od bljuzge, pa do smetnji u prometu... Dakle moj zaključak bi bio da to ovisi gdje se nalaziš... I o tome koliko dobro podnosiš vrućinu ili hladnoću... 
| sri 26 svi, 2010 10:58 pm |
|
 |
|