Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Re: 1x07 - Lonely Among Us
...meni je sama ideja da su te dvije rase razvije warp tehnologiju nevjerojatna... ...pa mi tako ni taj dio epizode ne odgovara...
...a ovo s energetskim izbojem je koliko toliko zanimljivo... ...pa na kraju samo 5...
Jadni Riker zavrsio u mrezi Vjerojatno bi Federaciji mi danas izgledali jednako smijesno, kao sto bi nama bilo da se u Bruxellesu pojave dva africka plemena i kazu "mi bi u EU"
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
MacGyver je napisao/la:
Marc Alaimo: Dukat, Officer Ryan (DS9), Frederick LaRouque, Gul Macet, Commander Tebok, Badar N'D'D (TNG) Jeffrey Combs: Shran, Krem (Enterprise), Penk (Voyager), Brunt, Weyoun, Tiron, Officer Mulkahey , Patron in Vic's Lounge (DS9)
IMDB cini cuda
Vaughn Armstrong ih ima još više da ne nabrajam sad.
Marca Alaima nisam ni skužio
A epka mi je za 4. Doista ništa posebno, no opet nije tako katastrofalna. Kao što je Ter'Nek rekao, ove dvije vrste tu služe samo da budu 'drugačije', a energijesko biće koje zauzima nečije tijelo je i previše viđena koncepcija.
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Ocjena 8. Bilo mi je zabavno igranje mačke i miša tih dviju suparničkih vrsta na Enterpriseu.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.