|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: čet 08 lis, 2026 7:52 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: X-Men 3
Mene Phoenix živcira. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 02 ruj, 2009 3:21 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
da, film i nije nesto. prvi dio je bio genijalan. drugi je jos ok. treci vec nije nesto. wolverine je gori.
onaj film sa Magnetom bi rasturao.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 03 ruj, 2009 4:52 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Prva dva su dobra, ipak je to Brian Singer. Treći je Brett Ratner ("Red Dragon"), film nije bog zna što, no nije to zbog režije. Wolverine je nemaštoviti generički dvosatni cliche (čitaj: govno)
|
| čet 03 ruj, 2009 4:56 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
meni se jednostavno nije svidilo kako se stewart naspad na sitne čestice....
cijeli film je od te točke krenuo nizbrdo...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| čet 03 ruj, 2009 7:13 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
ispricavam se na offtopicu, ali mislim da bi ova tema trebala pripadati podforumu Ostali SF i F 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| čet 03 ruj, 2009 7:23 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
alien she je napisao/la: ispricavam se na offtopicu, ali mislim da bi ova tema trebala pripadati podforumu Ostali SF i F  Učinjeno! 
|
| čet 03 ruj, 2009 7:25 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
_Oz je napisao/la: alien she je napisao/la: ispricavam se na offtopicu, ali mislim da bi ova tema trebala pripadati podforumu Ostali SF i F  Učinjeno!  zahvaljujem  cisto radi preglednosti 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| čet 03 ruj, 2009 7:26 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|