| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant
|
 Re: Najzanimljivija rasa u TNG-u
proroci s Bajora su mi najbolji a kardasijanci najjadniji
|
| čet 02 tra, 2009 10:40 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 03 tra, 2009 1:42 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Moj glas ide Romulancima, nema epizode da nije dobra i napeta u kojoj se oni pojavljuju.
| pet 03 tra, 2009 1:44 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 03 tra, 2009 2:49 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Kad je TNG u pitanju naravno Romulanci, gotovo sve zanimljivije je vezano uz njih. Možda je W.C.-a trebalo ubacit, on se poanša ka posebna rasa. Zapravo na kraju je i posta tako nešto ak se sjećam dobro.  Pozdrav Klozetska 6

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 03 tra, 2009 3:23 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Po meni TNG nije baš previše bogat dobro obrađenim rasama... Večine rasa se pojavljuju u samo jednom nastavku i nikad više, a i one koje se pojavljuju u više nastavka nisu toliko dobro objašnjenje kao npr u DS9 (Klingonci, Kardasijanci, Bajorani) VOY (Borg, te par rasa iz Delta kvadranta), ENT (Andorijanci, Vulkanci)... Tako da bi moj odgovor bio Q, ali samo zato što je smiješan i što su nastavci s njim zanimljivi... jer je i Q i njihova civilizacija opet bolje objašnjena u VOY-u.
| sri 20 svi, 2009 11:02 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 19 tra, 2009 1:26 pm Postovi: 108 Lokacija: Quark's Bar Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Insurrection Koje si vrste?: ferengi
|
kligonci i romulanci 
_________________ resistance is futile!
|
| uto 14 srp, 2009 1:29 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Q i klingonci... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 14 srp, 2009 1:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
SPQR.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| uto 14 srp, 2009 2:09 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
A nema mi baš zanimljivih rasa u TNGu  (osim Qa možda)
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 14 srp, 2009 6:56 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 19 tra, 2009 1:26 pm Postovi: 108 Lokacija: Quark's Bar Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Insurrection Koje si vrste?: ferengi
|
nema ferengija u ankenti ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
_________________ resistance is futile!
|
| pon 20 srp, 2009 2:58 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
hunter je napisao/la: nema ferengija u ankenti ](./images/smilies/eusa_wall.gif) ...pa nisu se baš nešto pojavljivali u TNG-u... rijetko... ...veću ulogu imaju na DS9, pa sam ih zato i tamo svrstao... 
| sri 29 srp, 2009 3:24 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Mr.bobo je napisao/la: hunter je napisao/la: nema ferengija u ankenti ](./images/smilies/eusa_wall.gif) ...pa nisu se baš nešto pojavljivali u TNG-u... rijetko... ...veću ulogu imaju na DS9, pa sam ih zato i tamo svrstao...  Da Ferengiji u TNG-u nemaju nikakvu ulogu osim wanna be Klingonci. 
| sri 29 srp, 2009 3:45 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma mogli su ih taaako bolje iskoristiti. mislim, pogledajte prve dvije stvari koje smo saznali o njima: vole biceve i zene su im vjecito gole. za mene su oni naprosto bolno neiskoristena rasa... 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 30 srp, 2009 2:06 am |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Ant je napisao/la: ma mogli su ih taaako bolje iskoristiti. mislim, pogledajte prve dvije stvari koje smo saznali o njima: vole biceve i zene su im vjecito gole. za mene su oni naprosto bolno neiskoristena rasa...  Aaal jesi ti vidio njihove žene? Pa tko bi to dirao?  Nije ni čudo što su de Ferengiji od Klingonaca okrenuli kapitalizmu. 
| čet 30 srp, 2009 9:42 am |
|
 |
|