| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
 Re: Uniforme
Aha, još ću sebi i napraviti takvu. 
| pon 16 srp, 2007 12:18 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
koju- voyager ili radnu
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 16 srp, 2007 12:18 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
daso je napisao/la: koju- voyager ili radnu Voyager. 
| pon 16 srp, 2007 12:21 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
nisu njihove lose- ali imas dvije vrste
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 16 srp, 2007 12:22 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Ma mislio sam radne a ne one svečane. Baš te na slici koju si postavio. Ako si to mislio?
| pon 16 srp, 2007 12:26 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
prvoj ili drugoj, jer prva se ne ogranicava na voyager, a ako si mislio na drugu kazem ti nije to jedina verzija uniformi.
|
| pon 16 srp, 2007 12:27 pm |
|
 |
|
Admiral
|
daso je napisao/la: prvoj ili drugoj, jer prva se ne ogranicava na voyager, a ako si mislio na drugu kazem ti nije to jedina verzija uniformi. Znam. Mislio sam na ovu sliku i na ove uniforme:
| pon 16 srp, 2007 12:34 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
moze moze- inace ako se dobro naprave mocno izgledaju uzivo, samo nemoj da manje platis a stave ti glupo platno- izgleda totalno bezveze- malo potrosi ali napravi to da valja i da traje.
|
| pon 16 srp, 2007 12:41 pm |
|
 |
|
Admiral
|
daso je napisao/la: moze moze- inace ako se dobro naprave mocno izgledaju uzivo, samo nemoj da manje platis a stave ti glupo platno- izgleda totalno bezveze- malo potrosi ali napravi to da valja i da traje. Dobar savjet. Ma nema problema. Pošto ja radim u firmi koja proizvodi i prodaje policijsku opremu a uz to i uniformu, mislim da neće biti problema oko ST uniforme. 
| pon 16 srp, 2007 1:23 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...samo pazi , pa da ne đođeš u krivoj uniformi na posao... ...vio bi vrlo neshvačen... 
| pon 16 srp, 2007 1:30 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Mr.bobo je napisao/la: ...samo pazi , pa da ne đođeš u krivoj uniformi na posao... ...vio bi vrlo neshvačen...  Hehe, mogu ti reći da radne kolege nebi iznenadilo da se jednog dana pojavim u ST uniformi. E to bi trebalo uraditi. Dao si mi odličnu ideju. 
| pon 16 srp, 2007 1:34 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
nermin_st je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...samo pazi , pa da ne đođeš u krivoj uniformi na posao... ...vio bi vrlo neshvačen...  Hehe, mogu ti reći da radne kolege nebi iznenadilo da se jednog dana pojavim u ST uniformi. E to bi trebalo uraditi. Dao si mi odličnu ideju.  ...kao ona žena u americi koja radi u tiskari, i koja je kao porotnica došla u trek uniformi... 
...došao bi ja takav i na fax... samo moram uniformu nabaviti... ...nadam se uskoro...
| pon 16 srp, 2007 1:51 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Mr.bobo je napisao/la: ...kao ona žena u americi koja radi u tiskari, i koja je kao porotnica došla u trek uniformi... 
...došao bi ja takav i na fax... samo moram uniformu nabaviti... ...nadam se uskoro... Ja samo dok nabavim uniformu, i odmah na posao. A joj, još imam i komunikator. Hehe, al` će to biti scena. 
| pon 16 srp, 2007 2:21 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
TOS-ova i Voyagerova. A najružnija mi je ova nova siva koju nose u DS9-u sad.
|
| pon 23 ožu, 2009 9:33 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Sve su mi uniforme više ili manje ok... osim možda prve verijacije TOS uniforme ali i ta je na neki način simpatična... Ali ipak najdraža uniforma mi je ENT. Nekako mi onak mornarički izgleda... A pogotovo mi odlično izgleda što ima onak zašivan znak "Earth starfleet" na sebi. I upravo je i to kaj mi je najdraže na uniformi...
| pon 23 ožu, 2009 9:42 pm |
|
 |
|