Sada je: sri 24 lip, 2026 9:16 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 7 post(ov)a ] 
 3x07 - The Shipment 

Ocijeni epizodu
10 0%  0%  [ 0 ]
9 0%  0%  [ 0 ]
8 0%  0%  [ 0 ]
7 0%  0%  [ 0 ]
6 0%  0%  [ 0 ]
5 0%  0%  [ 0 ]
4 0%  0%  [ 0 ]
3 0%  0%  [ 0 ]
2 0%  0%  [ 0 ]
1 0%  0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 0

3x07 - The Shipment 
Autor/ica Poruka
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
 3x07 - The Shipment
Post se uređuje.
-Mimi Sky

sri 21 srp, 2010 2:25 pm
Make it so
Make it so

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Post Re: 3x07 - The Shipment
Informacije iz prosle epizode su bile korisne ...sviđa mi se kako je radnja tekla iako mislim da je gralik pomalo bia preprijateljski nastrojen u nekim momentima ..naspram rase koja kako je i on reka upala u njegov dom i na neki ga nacin lisila slobode ..u biti archer se nasa u nezahvalnoj ulozi otmicara a to mu nije u prirodi ..meni osobno da netko upadne u kucu i kaze kako imam prste u genocidu a ja nit mu znam rasu ..nit jel sve to istina ..nebi mu nista virova ..no opet arboreali su poznati ko najmirniji i najlogicniji xindi ..a cak i na kraju su arcer i gralik virovali jedan drugome ..iako i nisu mozda imali razloga ..posebno nakon degrina upozorenja ..jer da su ljudi bili neposteni i lazljivi ..gralik bi uistiu izda svoju rasu ljutom neprijatelju :|

Zanimljiva je i xindi bio puska ..di djelovi doslovno izrastaju iz oruzja ..ali najzanimljiviji je dio epizode.. prica o tome kako su izumrli aviani i kako je unisten xindi planet ..izgleda da xindi i nisu bas ljubitelji jedni drugih i da se neke grupe povezuju (insekti i reptili ) a druge su kontra onih prvih xindia ..imam dojam da su raze bile u velikom antagonizmu pa cak i mrznji ..jer da nisu nebi nit unistili svoj planet ..a jos gore jedna od rasa aviani ..su izumrli jer nisu imali dosta populacije van maticnog planeta ..gralik je pomalo sa sjetom pricao o nebu punom aviana :(

Podsjecala me ova epizoda i na neke playstation igrice u smislu infiltriranja i ambijenta :mrgreen:

U svemu ovom gralikova smirenost i archerov razum su doveli do toga da ipak su svi vuci siti a sve ovce na broju ..jer jednostavno gralik nije htio sudjelovat u genocidu a archer nije htio virovat da su svi xindi neprijatelji ..i tako je sve mirno zavrsilo :)

10

sri 21 srp, 2010 3:45 pm
fluffy

Spol: Ženski
Naj Serija: DS9
Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^-----------------
Koje si vrste?: fažol
odlična epizoda...lijepo je bilo čudi na kraju od gralika da nisu svi Xindi neprijatelji Archeru...vjerojatno će loše proći kada reptili otkriju da im je podvalio :(

10

sri 21 srp, 2010 4:24 pm
Profil YIM Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: VOY
odlična epka..archer je u potrazi za oružjem i pronašao je kompleks u kojem se izrađuje dio no ovaj ksindi kada je saznao gdje ide njegov proizvod bio je zgrožen da je "sudjelovao" u masovnom uništenju.....no ipak im je pomogao na kraju..
10 :)

čet 22 srp, 2010 3:16 pm
Founder

Koje si vrste?: er
Dosadno i slabo gledljivo .... 2

uto 27 srp, 2010 9:56 am
Overlord
Overlord

Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Zanimljiva epka :thumbs2: Archer su naišli na nekakav kompleks u kojem se izrađuje jedan dio oružja koje su Xindi upotrijebili već za napad na Zemlju te namjeravaju opet.

Jednog od Xindija koji radi u kompleksu je Archer zarobio kako bi saznao što se proizvodi u kompleksu te nakon što je objasnio tom Graliku što su Xindiji napravili i na čemu rade, ovaj je bio užasnut i odlučio im je pomoć :thumbs2:

Za vrijeme dok su razgovarali Gralik je nostalgično pričao o Xindi Avianima koji us izumrli zbog rata koji se dogodio u prošlosti :(

Tako je na kraju Gralik sabotirao čitavu pošiljku kemocita, a Archer je u međuvremenu se uspio infiltrirat u Xindi šatl i postavit obilježenu posudu kemocita kako bi mogli pratit pošiljku i tako otkrit gdje se izrađuje superoružje.

Na kraju je Gralik dobro rekao Archeru da mu nisu svi Xindi neprijatelji :thumbs2:

BTW Xindi puška je također zanimljiva sa svojim biološkim punjenjem :thumbs2: No nažalost Trip, T'Pol i Phlox nisu uspjeli puno toga saznat o njoj, jer je puška nakon što je Trip pokušao pucat iz nje, eksplodirala :? Mora da u sebi ima nekakvu DNA zaštitu čim se drugi nemogu koristit njom :-k

Desetka :biggrinlove:

slika

ST battles audio/video tribute!

uto 27 srp, 2010 11:25 am
Profil YIM Web stranica
Kingslayer
Kingslayer

Naj Serija: TNG
Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Dobra epizoda, vrlo vezana na cijeli, glavni story arc. Gralik je lik... i pol. :thumbs2:

čet 16 ruj, 2010 11:00 pm
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 7 post(ov)a ] 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: