Riječ je o novoj SF seriji u produkciji NBC-ja sa Jasonom Ritterom (The Class), Sarah Roemer (Disturbia), Blairom Underwoodom (Dirty Seky Money, L.A. Law), Laurom Innes (Hitna služba, Žestoki udar), Željkom Ivanekom (Damages, 24, John Adams) i Tonyjem Toddom u glavnim ulogama.
Radnja serije vrti se oko neimenovanog "događaja", koji će promjeniti tijek povijesti, pa je kao takav, jedna od najvećih teorija zavjere u povijesti. Središnji lik u seriji je Sean Walker (Ritter), koji biva uvučen u zavjeru nakon što misteriozno nestane njegova zaručnica Leila (Roemer). U priču je uključen i američki predsjednik Martinez (Underwood), te Sophia (Innes) - vođa misteriozne grupe zatočenika američke vlade.
Pogledao prvu epizodu, izgleda odlično, kao nekakav križanac Losta, Flash Forwarda i 24. Nadam se kako će iza svega ovaj put ipak biti izvanzemaljci.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Druga je epizoda još bolja od prve, jer odmah saznajemo neke odgovore, za razliku od Losta, gdje bismo ovoliku količinu odgovora čekali vjerojatno sezonu - sezonu i pol.
Posebno mi se sviđa što se spominje kako su "pritvoreni" došli svemirskim brodom, vjerojatno van planeta. Uostalom, jedan od njih je i Clifton Collins Jr., koji u Star Trek XI glumi Nerovog pomoćnika Ayela. Dakle, Romulanci.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Pridružen/a: pet 16 sij, 2009 12:01 pm Postovi: 218 Lokacija: ..nekoć Gama, sada druga galaxija.. Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: ..daleko. Koje si vrste?: ..vorta?
Re: The Event
..eh, serija "V" dobiva konkurenciju. Ove serije suptilno pripremaju publiku na dolazak vanzemaljcov. Samo što vanzemaljcov nema, nego će 2012 biti spektal ljudskih specialnih efektov i ljudskih tehnologij u našoj percipiranoj stvarnosti..
..eh, serija "V" dobiva konkurenciju. Ove serije suptilno pripremaju publiku na dolazak vanzemaljcov. Samo što vanzemaljcov nema, nego će 2012 biti spektal ljudskih specialnih efektov i ljudskih tehnologij u našoj percipiranoj stvarnosti..
Moš' mislit.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.