| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Nemogu da te zaboravim....najupecatljiviji likovi ...
Inspiriran skenderovom pjesmom , postavljam pitanje koje SF likove necete nikada zaboravit ,tko vam je najupecatljiviji i vjecno ce ostat onaj kultni lik koji je uvijek tu negdje u mislima kad gledate tv ili igrate nekakvu svemirsku igricu Ja nikada necu zaboravit jean luc picarda i datu , znam da je klisej ali ta dva lika mi nikada nece izac iz glave i uvijek ce me svaki SF asocirat na njih 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 17 lip, 2009 11:10 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Nemogu da te zaboravim....najupecatljiviji likovi ...
Dobar topic! Hm, moja lista je definitivno poduža... David Bowman ("2001. Odiseja u svemiru," moja najdraža knjiga) Dors Venebili ("Preludij u Fondaciju" pa na dalje, sjajan karizmatičan lik) John Crichton ("Farscape," treba li išta dodati? "Welcome to Federation Starship SS Buttcrack"  ) Steven Hiller ("Independence Day," "Welcome to Earth!" "Now this is what I call a close encounter!"  ) T-800 ("Terminator" 1&2) Sarah Connor (T1 i T2) Pa onda Trek likovi: Data (moj najdraži Trek lik uopće, zbog bezbroj razloga) Kirk / Spock / Bones - veličanstveni triumvirat. Ne moš spomenut jednog, bez da spomeneš ostalu dvojcu. Tuvok - legenda, on sam po sebi je dovoljan razlog za gledat VOY Trip Tucker - taj čovjek jednostavno ima "ono nešto" što drugi nemaju. Nekima je Archer srce i duša ENT-a, nekima je T'Pol, ali ENT bez Tripa bi bio isto što i TNG bez Date - jalov. Ben Sisko - samo je jedan The Emissary, jer za dva ne bi bilo mjesta
|
| sri 17 lip, 2009 11:31 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Hm... ne nužno ovim redoslijedom Spock Muad'Dib (F.Herbert: Dina) Darth Vader Obi Wan Kenobi (Alec Guinness) Yoda Picard... B'Elanna Torres za njih mogu reći da ih neću zaboraviti. A ostale sam već zaboravila. sjetite me, tko još ima? ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
| sri 17 lip, 2009 11:44 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Onaj robot iz 'Zabranjenog planeta'. Majmuni iz 'Planeta majmuna'. (originalna verzija) Eloi iz 'Vremeplova'. (originalna verzija) Darth Vader iz 'Star Warsa'. Data i Worf i neke tamo serije. Barun Vladimir Harkonen (prištava verzija) iz Dine. Terminator (prvi dio). Rico iz 'Starship Troopersa'. Ripley iz Aliena Hal 9000 . . .
|
| sri 17 lip, 2009 11:51 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
pretesko pitanje, ajde nakon dugog razmisljanja lista je trenutno ovakva:  spock data Q bones picard katica dors venabili hari seldon patterson family trillian marvin darth vader rimmer leeloo ellen ripley samantha carter six barbarella (dopunim kasnije)
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 17 lip, 2009 11:59 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Zaboravih još spomenut triumvirat Luke / Leia / Hans Olo, OB1 Kenobija i Vadera.
|
| čet 18 lip, 2009 12:00 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
alien she je napisao/la: pretesko pitanje, ajde nakon dugog razmisljanja lista je trenutno ovakva: rimmer (dopunim kasnije) Zar je tako brzo postao nezaboravan ? 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 18 lip, 2009 12:07 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
captain je napisao/la: Zar je tako brzo postao nezaboravan ?  cim sam ga ugledala  lik je tolko isparodiran, ali je genijalan 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| čet 18 lip, 2009 12:21 am |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Ja se ne dvoumim oko izbora Naravno da je Chekov
|
| čet 18 lip, 2009 12:22 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Archer, Archer, Archer... Archer, Archer, Archer... Archer, Archer, Archer... Archer, Archer, Archer... Archer, Archer, Archer...
| sub 20 lip, 2009 8:14 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
redhair je napisao/la: Ja se ne dvoumim oko izbora Naravno da je Chekov I sad se kao ne loži na Chekova?? ON: Kirk, Spock, Bones (3 mušketira) Scotty "The Miracleworker" Sisko - ST razbijač Quark - najbliži je mom načinu razmišljanja EMH - najluđi hologram ikad Tom Paris - zavodnik Archer - space cowboy Trip - uvijek u nekoj gabuli, al zato ima prežestok naglasak, onako, malo seljački T'Pol - jer ima jako dobre ciiiiiiii... pele 7of9 - isto zbog ciiiiiiiii... pela Lwaxana Troi - jer ubija Picarda u pojam ------------------------------------------------- Non-Trek: Arnold Rimmer - zbog one pjesme Ace Rimmer - lik je faca John Rico - opak igrač Korben Dallas - enough said Ruby Rhoad - Jabba The Hutt - on je samo debeli gad T-800 - skoro nepobjediv
| sub 20 lip, 2009 9:32 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Alokin je napisao/la: redhair je napisao/la: Ja se ne dvoumim oko izbora Naravno da je Chekov I sad se kao ne loži na Chekova?? Ma ne ložim se ja na njega Samo mi je presuper lik
|
| sub 20 lip, 2009 9:35 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Ruby je prezakon! Ace Rimmer isto! Ja ću se uvijek sjećat Porthosa! Znate čega se još sjetim... Moon44, al brate ne pamtim likove... samo onog žohara što su ga podmetnuli naredniku u hranu... 
| sub 20 lip, 2009 9:45 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Moram reći da ovo nije baš lagano pitanje, jer ima puno upečatljivih likova , ali ću ipak nabrojat neke od njih.
Star Trek lista: - Picard - najbolji kapetan ikad - Sisko - najbolji kapetan uz Picarda - Janeway - najbolja ženska kapetanica - Garak - najbolji Kardasijanac - Damar - najveća Kanarpija - Worf i Martok - dva najbolja i najčasnija Klingonca - Odo - najbolji changeling - Ezri i Jadzia - najslađe Trillice - 7/9 - najzgodnija Borgica - Kira - najbolja Bajoranka - Spock - najbolji Vulkanac - Data - najbolji android - Dukat - najbolji badass Cardassian - Kirk - najveći zavodnik - Chekov - nuclear vessels, fiktor fiktor 2... - mislim da ne moram dalje

...i babetina Winn - najiritantnija
Drugi SF: - Doc i McFly (Back To The Future) - najbolji vremenski putnici - Six (Battlestar Gallactica) - najbolji ženski lik u BSG-u  - Rimmer, Lister, Kryten, Cat, Kochanski (Red Dwarf) - najsmješnija i najzabavnija brodska posada ikad  - Terminator T-100 (Terminator) - najbolji razbijač - Neo, Trinity, Agent Smith (Matrix) - najcool ekipa sa super moćima - Ruby Road (The 5th element)- najsmješniji lik ikad - Korben Dallas (The 5th element) - najbolji spasitelj svijeta - Leeloo (The 5th element) - najzgodnija crvenokosa ženska sa super moćima - T-1000 i T-800 (Terminator) - nezaustavljivi opaki razbijači - Obi Wann Kenobi, Anakin Skywalker (Star Wars) - najbolji Jediji - Darth Vader (Star Wars) - najbolji Sith - Jar Jar Binks (Star Wars) - najsmješniji alien - Yoda (Star Wars) - najbolji alien Jedi - Padme Amidala (Star Wars) - najzgodnija kraljica - Ripley (Alien) - najsnalažljivija i najhrabrija ženska u SF-u - Sarah Connor (Terminator) - najbolja razbijačica Terminatora - Steven Hiller (Independence Day) - najbolji killer aliena - Alice (Resident evil) - najbolja zombie-killerica

To je to zasad od mene. Ak sam kaj zaboravio updateat ću listu.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 24 lip, 2009 7:34 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
Sovereign je napisao/la: - Chekov - nuclear vessels, fiktor fiktor 2... - mislim da ne moram dalje
. odličan izbor
|
| sri 24 lip, 2009 7:34 pm |
|
 |
|