|
Sada je: ned 06 ruj, 2026 6:12 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Reboot Alien Nation serijala
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 Reboot Alien Nation serijala
Alien Nation dobiva reboot Rebootevi su, u posljednje vrijeme, čini se pravi trend. Kako saznajemo sa Sci-Fi Wirea, SCI FI Channel upravo razvija reboot popularne SF serije Alien Nation, nastale kao nastavak TV filma iz 1988. autora Rockne S. O'Bannona (sukreatora Farscapea).
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pet 03 srp, 2009 9:36 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Reboot Alien Nation serijala
Jedna od serija koje sigurno neću gledat 
|
| pet 03 srp, 2009 11:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_Oz je napisao/la: Jedna od serija koje sigurno neću gledat  A rekoše da će biti "dramatična" kao BSG.  Ipak, nema do originala, sa Sovalom i S31 Harrisom. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sub 04 srp, 2009 2:01 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Miroslav je napisao/la: _Oz je napisao/la: Jedna od serija koje sigurno neću gledat  A rekoše da će biti "dramatična" kao BSG.  Ipak, nema do originala, sa Sovalom i S31 Harrisom.  Da, od tog originala sam vidio samo pilot i lupio sam sebi šamar što sam bio dovoljno glup sa si ukradem sat i pol života 
|
| sub 04 srp, 2009 2:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Inače, u originalnom Alien Nation filmu glumili su James Caan i Mandy Patinkin, da bi njihove uloge kasnije, u seriji i TV filmovima preuzeli Gary Graham i Eric Pierpoint. I taj prvi film, sa Caanom i Patinkinom, puno je bolji od nastavka sa Grahamom i Pierpointom. Ustvari, jedino njega imam negdje na DVD-ima.
Benedikt XVI
|
| sub 04 srp, 2009 6:14 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Taj filmski serijal je išao prije par godina na teveu. Gledao sam možda dva-tri filma, ali nisam bio impresioniran.
|
| sub 04 srp, 2009 6:57 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Miki je napisao/la: Taj filmski serijal je išao prije par godina na teveu. Gledao sam možda dva-tri filma, ali nisam bio impresioniran. Yap, Nova TV je prikazala TV filmove sa Grahamom i Pierpointom, snimljene tijekom 90-ih.
Benedikt XVI
|
| sub 04 srp, 2009 7:17 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|