| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 Alien - prequel! (nije reboot)
Potvrđen prequel Aliena Govoreći za Collider, producent i redatelj Tony Scott potvrdio je nedavnu glasinu kako on i njegov brat Ridley Scott rade na novom filmu iz Alien franšize, koji će biti prequel prvom filmu. Podsjetimo, prvi film u serijalu režirao je upravo Ridley Scott, dok bi prequel trebao režirati Carl Rinsch. Napomenimo kako i Robert Rodriguez producira reboot Predatora pod naslovom Predators.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sub 30 svi, 2009 9:09 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
 Re: Alien - reboot
Ovo bi moglo biti brutalno i ovo predators i ovaj alien, jedva cekam. Bas sam prije tjedan dana pogledao prva dva djela, mogao bi ovaj tjedan i ostatak.

"This is usually the part where people start screaming."
|
| sub 30 svi, 2009 9:11 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
 Re: Alien - prequel! (nije reboot)
Ridley Scott režira prequel Aliena! Ako vam je već slabo od svih silnih rebooteva koji se u posljednje vrijeme ili snimaju, ili najavljuju, bit će vam drago čuti da takva sudbina ipak ne čeka jednu legendarnu SF franšizu. Naime, kako navode Variety i Sci Fi Wire, vijest o remakeu Aliena u režiji Carla Rinscha ipak nije istinita. Umjesto toga snimat će se prequel, i to pod palicom nikog drugog doli Ridleya Scotta, redatelja originalnog Aliena iz 1979. godine.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pet 31 srp, 2009 8:16 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Šta ima s ovime, jel se snima ili se odustalo?
I o čemu bi se uopće moglo raditi; o Alienu koji leže jaja i facehuggere u onu rupu?
|
| sri 07 srp, 2010 10:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Miki je napisao/la: Šta ima s ovime, jel se snima ili se odustalo?
I o čemu bi se uopće moglo raditi; o Alienu koji leže jaja i facehuggere u onu rupu? Ma kakvi odustalo, Ridley Scott režira, i to dva filma - 1, 2 
Benedikt XVI
|
| čet 08 srp, 2010 7:42 am |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Malo sam skeptičan glede tih prequel-a... Aliena bi se trebalo pustiti u povijesti filma, a ne raditi prequel-ove, AvP-ove, Predators-e i ostale gluposti... 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| sub 10 srp, 2010 1:57 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Wildchild je napisao/la: Malo sam skeptičan glede tih prequel-a... Aliena bi se trebalo pustiti u povijesti filma, a ne raditi prequel-ove, AvP-ove, Predators-e i ostale gluposti...  Ali sve te silne AvP-ove i šta ja znam su radili bezveznjaci, a ovo radi Ridley... ...koji u zadnje vrijeme ne može snimit dobar film, da se ubije... 
|
| sub 10 srp, 2010 2:09 am |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Znam da je to Ridley i da bi film trebao biti dobar jer je on režitao prvog Aliena pa se kao ne mora biti skeptičan. Ali to je bilo prije 30 godina, što ne znači da ne bi mogao napraviti dobar film, ali taj film će biti daleko od one neponovljive atmosfere kakva vlada u Alienu. Ovaj film će nositi naslov "Alien", ali čim se tu ubaci CGI, macho muškarce i sisate silikonske kravetine koje furaju dvije bazooke na ramenu, to više nije to... Ne znam za koga se snimaju takvi filmovi, za istinske ljubitelje kultnih filmova sigurno ne.
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

|
| sub 10 srp, 2010 2:18 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Ajme, kako ti znaš šta Ridley Scott namjerava s tim filmovima? Tko za, možda misli napravit par lijepih atmosferičnih SF hororaca... 
|
| sub 10 srp, 2010 2:28 am |
|
 |
|
Desolate
|
Možda i jesam u krivu, ali ipak nakon 30 godina, on se sjeti: "E vidiš mogao bi ja napraviti ni manje ni više nego dva prequel-a Aliena! Samo bi se još trebao sjetiti gdje sam stavio onu ljudsku lubanju i djelove Rolls Royce motora." 

|
| sub 10 srp, 2010 2:37 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ja vjerujem da će filmovi bit dobri i jedva čekam da ih pogledam
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 10 srp, 2010 6:52 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Samo da ne stave nekakvu uber mlađahnu Ripley sa uber sisurinama 
|
| sub 10 srp, 2010 11:29 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Miki je napisao/la: Samo da ne stave nekakvu uber mlađahnu Ripley sa uber sisurinama  haha, i ja se tome toplo nadam 
| sub 10 srp, 2010 11:46 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pon 13 tra, 2009 3:20 pm Postovi: 139 Lokacija: Red Dwarf
|
Nadam se da će objasnit šta se dogodilo ovome  To mi je najbolji lik u povijesti filma u kategoriji "sporedni lik koji je mrtav, bio žrtva baby alienu, sjedi u stolici i pojavljuje se na ekranu svega par minuta".
_________________ Nisam pročito forumska pravila.
|
| uto 13 srp, 2010 5:53 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
_Oz je napisao/la: a ovo radi Ridley... ...koji u zadnje vrijeme ne može snimit dobar film, da se ubije...  slažem se... al ovo je njegov žanr filma, možda uspije... osim ako ne uzme spielberga ko producenta... onda je sudbina filmova zapečaćena... 
| čet 15 srp, 2010 1:51 pm |
|
 |
|