| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Heroes
Vratit ce se hiro u proslost i spasit ga 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 04 lip, 2008 8:46 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
captain je napisao/la: Vratit ce se hiro u proslost i spasit ga  ...hm, ipak neće... mora spasiti svijet... jer je vidio što budučnost nosi...
...a Syler i Peter su odigrali neodlučeno... ...recimo da je to bilo samo zagrijavanje...
| čet 05 lip, 2008 1:06 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: ...a Syler i Peter su odigrali neodlučeno... ...recimo da je to bilo samo zagrijavanje... da, s tim da je Peter bio mrtav jos par sati nakon fighta a Syler je samo dobio daskom po glavi. neznam, nije Peter jos dovoljno uvjezban za Sylera, pogotovo u onako malom prostoru. btw, ono kad Peter postane nevidljiv i Syler nezna gdje je nije bas logicna. jer Syler bi trebao imati onaj super sluh pa mu nebi trebao biti neki preveliki problem sto Petera ne moze vidjeti jer bi ga svejedno trebao cuti. no dobro, recimo da se jos nije podpuno ufurao u tu moc ili da su mu smetale one droge od prosle epke ili tako nesto.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 05 lip, 2008 12:30 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
jbt. ovo mi je skroz ludilo serija... skroz dobro smišljenja... jedva čeka večeras...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 08 lip, 2008 6:18 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
daso je napisao/la: jbt. ovo mi je skroz ludilo serija... skroz dobro smišljenja... jedva čeka večeras... ...jesi li seriju gledo od početka?
...danas će isto biti napeto... zapravo kako sezona ide kraju sve je naprtije i sve su bolje epizode...
| pon 09 lip, 2008 3:45 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
ova s buducnosti je strasna , sylar je dosao na vlast i zeli pocinit genocid Ali hiro je bio stvarno hero obaj put 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 09 lip, 2008 11:34 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
e, fakat dobra epizoda ova danas! kao nekakvi mirror universe  posebno mi je fora bio Parkman, onako kao faca u homlande securityu. i future Hiro i Peter su bili dobri kad su provaljivali u tu zgradu, malo vuce recimo na Matrix, al' ajde.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 10 lip, 2008 2:39 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
poglavlje 20
…radnja se odvija 5 godinau budučnosti…
Hiro i Ando razgovaraju s Hirom iz budučnosti o stvarima koje trebaju napraviti u svijem vremenu da spase svijet… jedan zadatak su već napravili ''spasi navijačicu, spasi svijet''… Upada Parkman i uhvati Hira iz prošlosti.
Nikki je striptizeta u jednom baru , te je u vezi s Peterom… Nathan i Mohinder razgovaraju o budućnosti. Bilo dobro da se svi ljudi koji imaju moći pohvataju i istrijebe predlaže Nathan… Parkman ispituje Hira, no ne dobiva prave odgovore. Ne shvaća da je uhvatio pogrešnog Clare kao konobarica… smeđa kosa joj dobro stoji… Policija je počela privoditi heroje… Parkman uhvati i Hira iz svojeg vremena , no upada Peter i spasi ga…
Parkman prisili Beneta da mu kaže gdje je Clare… Syler je ubija… Nathan je zapravo prepušeni Syler… toliko se moći nakrao da je fakat neuništiv… Hiro i Peter spašavaju Hira iz prošlosti, a tu im i Mohinder pomogne… U pokušaju bjega Hiro iz budučnosti je pogođen… Syler i Peter se pofajtaju u hodniku… Hiro i Ando se uspiju vratiti u svoje vrijeme… kada je svijet još u jednom komadu…
| uto 10 lip, 2008 9:33 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Ant je napisao/la: e, fakat dobra epizoda ova danas! kao nekakvi mirror universe  posebno mi je fora bio Parkman, onako kao faca u homlande securityu. i future Hiro i Peter su bili dobri kad su provaljivali u tu zgradu, malo vuce recimo na Matrix, al' ajde. Meni je Peter bio pre carski. Hiro je isto bio zakon. Ova epizoda je jedna od boljih koje sam pogledao, ako ne i najbolja do sada.

"This is usually the part where people start screaming."
|
| uto 10 lip, 2008 3:03 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
e ova epizoda je zakon  parkman je takva kretenčina ne podnosim ga hiro,peter i sylar bili su mi baš super 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 10 lip, 2008 9:30 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
alien she je napisao/la: e ova epizoda je zakon  parkman je takva kretenčina ne podnosim ga hiro,peter i sylar bili su mi baš super  ... ma ne trebaš se uzrujavati... ...on je samo u paralelnom svemiru takav...
...u onome kojeg mi zapravo pratimo je ipak dobrica...
| sri 11 lip, 2008 12:07 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
ne znam nije mi ni ovako simpatičan,neznam zakaj 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 11 lip, 2008 1:20 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
to nije paralelni svemir ... mislim ... tolko gledaš SF a ne znaš razliku ... to je Alternate Timeline ... sad kad se Hiro vratio u svoje vrijeme, ziher će ispravit taj vremenski tok i to više neće postojati. 
| pet 13 lip, 2008 12:23 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Hiro i Ando su bili fora kad su Sylera pratili… Syler je urar… bolje bi bilo da je i na tome ostao… svijet bi bio ljepši… …čak ni vlastitu majku nije mogao poštedjeti svoje zloće… …kad je napravio snijeg u kuhinji mislio sam da će nju zapakirati u kuglu… …no još je gore skončala… …šteta što Hiro nije bio odlučniji, pa ga uspio ubiti… Mohinder pokušava izliječiti Molly, te zaključi da se lijek nalazi u njemu. Micha uspije otkriti prijevaru , i otmicu, no još nisam siguran zašto ga Linderman treba… …(možda da namjesti glasove na izborima)… Okupljanje heroja na kraju je bilo zanimljivo…
| uto 17 lip, 2008 11:47 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
meni je okej epizoda,hihi sylar izgleda ko mali štreberko s tim naočalama  ludi urar.iz epizode u epizodu postaje sve luđi i luđi  .ova molly mi je isto fora,tj.njezina moć mi je fora.
|
| sri 18 lip, 2008 9:48 am |
|
 |
|