| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
 Re: Avatar (2009) [vijesti + spoileri]
S druge strane, 90% ljudi koje pitam nikad nije čulo za Unbreakable. Kud to vodi?
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| ned 17 sij, 2010 4:13 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
The Boz je napisao/la: S druge strane, 90% ljudi koje pitam nikad nije čulo za Unbreakable. Kud to vodi? A čuj, Unbreakable je bio flop, ali je zato meni osobno jedan od pet najboljih filmova u zadnjih deset godina sigurno...
|
| ned 17 sij, 2010 4:33 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
9 gledala sam ga jučer... film je odličan... sviđa mi se ovaj spoj sf-a i fanasya... jedva čekam nastavak... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| ned 17 sij, 2010 2:34 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mimi Sky je napisao/la: 9
gledala sam ga jučer... film je odličan... sviđa mi se ovaj spoj sf-a i fanasya...
Hm... Ali film nije zamišljen kao spoj SF-a i fantasya, već kao čisti SF 
|
| ned 17 sij, 2010 3:05 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
je... i fantasy je... to je njihova 'majka priroda' sa E... kako se već zove.... 
|
| ned 17 sij, 2010 3:09 pm |
|
 |
|
bubica
|
Mimi Sky je napisao/la: to je njihova 'majka priroda' sa E... kako se već zove....  Eywa il nešto slično... Ali i za to ima znanstveno objašnjenje (ona doktorica Grace je proučavala tu vezu koju Na'viji imaju s prirodom). Jedino što mi nikako ne ide u glavu - na onim lebdećim planinama se nalaze slapovi... A otkud dolazi voda? 
|
| ned 17 sij, 2010 3:14 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
_Oz je napisao/la: Jedino što mi nikako ne ide u glavu - na onim lebdećim planinama se nalaze slapovi... A otkud dolazi voda?  Kiša pada, trava raste, gora zelena.
| ned 17 sij, 2010 3:16 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
fantasy... 
|
| ned 17 sij, 2010 3:17 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
_Oz je napisao/la: Jedino što mi nikako ne ide u glavu - na onim lebdećim planinama se nalaze slapovi... A otkud dolazi voda?  mozes se teoretski izvuci na kruzenje vode u prirodi i tako nesto... ta podrucja tako i tako izgledaju poprilicno vlazno, prakticki unutar samih oblaka. pa je moguce da se velik dio te vlage kondenzira na povrsini stvarajuci tekucu vodu. ista potom moze hipotetski padati sa jedne stijene na onu ispod nje. pa ako gledas neku od stijena u podnozju moguce je da se nakupi dovoljno vode da ti vidio vodopad. i da, btw, fantasy != SF. know the difference.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 17 sij, 2010 3:18 pm |
|
 |
|
bubica
|
Ant je napisao/la: mozes se teoretski izvuci na kruzenje vode u prirodi i tako nesto... Riiight... Iz onih rupa na stijenama iscuri trilijun kubika vode u sat vremena... Koliko bi kiše moralo padat po tim stijenama da slap ne presuši? 
|
| ned 17 sij, 2010 3:27 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
_Oz je napisao/la: Ant je napisao/la: mozes se teoretski izvuci na kruzenje vode u prirodi i tako nesto... Riiight... Iz onih rupa na stijenama iscuri trilijun kubika vode u sat vremena... Koliko bi kiše moralo padat po tim stijenama da slap ne presuši?  Jezera, jeste kada čuli za jezera ili ledenjake u planinama. Ajmo nazad na prirodu i društvo.
| ned 17 sij, 2010 3:28 pm |
|
 |
|
bubica
|
BrickTop je napisao/la: _Oz je napisao/la: Ant je napisao/la: mozes se teoretski izvuci na kruzenje vode u prirodi i tako nesto... Riiight... Iz onih rupa na stijenama iscuri trilijun kubika vode u sat vremena... Koliko bi kiše moralo padat po tim stijenama da slap ne presuši?  Jezera, jeste kada čuli za jezera ili ledenjake u planinama. Ajmo nazad na prirodu i društvo. Okej, jezero nema neogrančen volumen, koliko se sjećam iz prirode i društva... 
|
| ned 17 sij, 2010 3:30 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_Oz je napisao/la: BrickTop je napisao/la: Jezera, jeste kada čuli za jezera ili ledenjake u planinama. Ajmo nazad na prirodu i društvo. Okej, jezero nema neogrančen volumen, koliko se sjećam iz prirode i društva...  To je SF jezero  Mozda jezera na Pandori imaju neogranicen volumen 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 17 sij, 2010 3:32 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
_Oz je napisao/la: Riiight... Iz onih rupa na stijenama iscuri trilijun kubika vode u sat vremena... Koliko bi kiše moralo padat po tim stijenama da slap ne presuši?  pa, da, ali kao sto sam rekao, ti vidis samo jedan mali dio tih planina... tko ne kaze da iznad te stijene koju vidis u kadru ne nalazi citava himalaja kroz koju se postepeno akumulira sva ta voda koja na dnu curi u obliku slapa.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 17 sij, 2010 3:32 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Možda je baš u trenutku dešavanja radnje bilo ljeto sa povečanim topljenjem ledenjaka i preljevanjem voda iz jezera. Ne mora znaciti da tamo slapova ima kroz cijelu godinu, ako oni imaju godine.
| ned 17 sij, 2010 3:38 pm |
|
 |
|