| Autor/ica |
Poruka |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
 Re: True Blood
Zacrni spoilere molim te .Joj baš mi je drago što ti se sviđa serija
|
| pet 26 lip, 2009 8:07 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
redhair je napisao/la: Zacrni spoilere molim te Jesam... samo da ju ne otkažu... Joj da...  Pa to je HBO a ne CBS/Paramount A serija mi je predobra... nešto tako dobro nisam gledao još od Treka...
| pet 26 lip, 2009 8:13 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Alokin je napisao/la: redhair je napisao/la: Zacrni spoilere molim te Jesam... samo da ju ne otkažu... Joj da...  Pa to je HBO a ne CBS/Paramount A serija mi je predobra... nešto tako dobro nisam gledao još od Treka... Ma neće je otkazati Serija je fakat super samo se nadam da dalje neće gubiti na kvaliteti makar sudeći po prve dvije epizode 2. sezone neće
|
| pet 26 lip, 2009 8:16 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
redhair je napisao/la: samo se nadam da dalje neće gubiti na kvaliteti makar sudeći po prve dvije epizode 2. sezone neće  [/size] Ma neće... ako tako gledaš ni prve 2 epke 1. sezone nisu bile spešl pa je nakraju ispalo zakon.
| pet 26 lip, 2009 8:18 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Bit će neko rogato čudovište kolko sam uspjela vidjet u onom filmiću  how's that for a spoiler?   Malo spojlam.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 26 lip, 2009 8:18 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Bit će neko rogato čudovište kolko sam uspjela vidjet u onom filmiću  how's that for a spoiler?   Malo spojlam. Zločesta Mir'Na... zločesta 
| pet 26 lip, 2009 8:20 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Bit će neko rogato čudovište kolko sam uspjela vidjet u onom filmiću  how's that for a spoiler?   Malo spojlam. jao mirna,sad ću to morati kliknut
|
| pet 26 lip, 2009 8:21 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Pa nitko vas ne tjera. Alokine, nisi valjda kliknuo? Sram te bilo. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 26 lip, 2009 8:32 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Pa nitko vas ne tjera. Alokine, nisi valjda kliknuo? Sram te bilo.  i ja sam kliknula zločesta si mirna baš jesi
|
| pet 26 lip, 2009 8:34 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Pa nitko vas ne tjera. Alokine, nisi valjda kliknuo? Sram te bilo.  Jesam sad...  al ne spoila previše. Edit: ima netko titl za S2E2??
| pet 26 lip, 2009 8:42 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Alokin je napisao/la: Mir'Na Riker je napisao/la: Pa nitko vas ne tjera. Alokine, nisi valjda kliknuo? Sram te bilo.  Jesam sad...  al ne spoila previše. Edit: ima netko titl za S2E2?? probaj potraziti na podnapisi.net
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pet 26 lip, 2009 8:43 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
|
| pet 26 lip, 2009 8:48 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
redhair je napisao/la: http://hr.podnapisi.net/ppodnapisi/search?tbsl=1&asdp=0&sK=true+blood&sJ=0&sY=&sAKA=1 evo za prvu epizodu Hvala Reddy... imam za prvu, druga je valjda pre-friška...
| pet 26 lip, 2009 8:49 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
Alokin je napisao/la: redhair je napisao/la: http://hr.podnapisi.net/ppodnapisi/search?tbsl=1&asdp=0&sK=true+blood&sJ=0&sY=&sAKA=1 evo za prvu epizodu Hvala Reddy... imam za prvu, druga je valjda pre-friška... da istina nema ga nigdje na netu
|
| pet 26 lip, 2009 8:51 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
redhair je napisao/la: da istina nema je nigdje na netu Epke ili prijevoda za epku??
| pet 26 lip, 2009 8:53 pm |
|
 |
|