Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Re: Avatar (2009) [vijesti + spoileri]
Uglavnom ispada da je Avatar najuspješniji SF film svih vremena. Mislim da je sad već sigurno da će dobiti 2 nastavka o kojima se već govorilo. Jedva čekam.
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
_Oz je napisao/la:
RAI'TARA je napisao/la:
Uglavnom ispada da je Avatar najuspješniji SF film svih vremena.
Ako SW računaš kao fantasy, oda tvrdnja stoji. No u usporedbi sa Avatarom, Star Warsi su prodali daleko više ulaznica (višestruko).
Ali niti jedan od SW filmova nije zaradio ovoliko novca. Jedino ako gledaš svih 6 filmova zajedno. Avatar je tek prvi dio trilogije, nastavci možda ponove, ili čak i premaše uspjeh prvog dijela.
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
RAI'TARA je napisao/la:
Ali niti jedan od SW filmova nije zaradio ovoliko novca.
Pa zbog inflacije, kao što sam rekao. Vrijednost dolara je nekad bila mnogo viša, zbog čega su i karte mnogo manje koštale, iako nisu bile ništa jeftinije. Preračunato u današnji tečaj dolara, prvi Star Wars film bi samo u SAD-u zaradio 1,3 milijarde $, što je ludo s obzirom da je bio prikazivan u mnogo manje kino dvorana.
Avatar se popeo na 2. mjesto najuspješnijih filmova svih vremena. Prešišao je 3. dio Gospodara prstenova.
Evo za one koji nisu gledali film i za one koji žele saznati nešto više o Pandori i biljkama i životinjama na njoj, trebaju pogledati ovaj filmić.
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
Meni film bezveze... Dala sam ocjenu 3...
Efekti su super, priroda je prekrasna, sve je divno i shiny... ali efekti su jedino sto taj film ima...
Prica mi je totalno bezvezna i predvidiva...
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
Efekti: 10/10, ali brijem da su u 2D bolje ispali nego u 3D. Ali ima zgodnih 3D forica. Priča: 6/10, ali who gives a flying fuck za priču u ovakvom filmu. Gluma: 8/10, uglavnom zbog jebački zakon negativca koji je koncentrat kulnosti. Akcija: 9/10, jerbo je to ono što filmu definitivno ne fali.
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Re: Avatar ( 2009 )
Miki je napisao/la:
Film je lijep vizualno, ali to je to. Ništa više. Radnja je već viđena. Došli Zemljani, žele eksploatirati resurse, i eto ima domorodaca. I onda jedan ode među aliene i onda se sprijatelji s njima i onda i onda i onda. Uglavnom mislim da nije pristojno se hvalisati sa pola milijarde ulupanih novaca koje je rezultiralo crtićem sa kliše radnjom; pogotovo u doba globalne recesije.
+1
Ništa za dodati ili oduzeti. Film je totalno predvidiv nakon dvadeset minuta... sve postaje jasno. Ali to onda rastegnu još na tri sata.
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
Stvarno, radnja je preeeerazvucena
Ajme ja nisam mogla docekat onu pauzu
I ustvari, ta pauza mi je bila najbolji dio filma
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Kak ste loši, meni film super sjeo, ta pauza me samo iznervirala.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.