|
Sada je: sub 05 ruj, 2026 9:41 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Terminator 4: Spasenje [+ spoileri]
| Autor/ica |
Poruka |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
 Re: Terminator 4: Spasenje [+ spoileri]
Anton Yelchin je super u filmu
|
| pon 22 lip, 2009 4:34 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Je, mora s priznat! 
| pon 22 lip, 2009 4:40 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
ma bzvz film, ocekivao sam puno vise od glupe akcije.

"This is usually the part where people start screaming."
|
| pon 22 lip, 2009 7:04 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Lucius je napisao/la: ma bzvz film, ocekivao sam puno vise od glupe akcije. joj, pa nemozes tako... mislim da nitko nemoze reci da film nema... srca.  da, ovoga, inace. film pogledati ako se bas mora.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 22 lip, 2009 7:54 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: sri 30 sij, 2008 4:11 pm Postovi: 46 Lokacija: Pula
|
Evo me Spet. Čini mi se da ja i Miroslav imamo najsličnija stajališta oko filma. Možda to ima neke veze i s godinama, tj. nekim prijašnjim iskustvima. Nisam htio dalje komentirati da se ne namećem i kvarim raspravu, a s obzirom da smo već iznijeli svoje impresije. Jesi li to išla gledati ponovno Terminatora ili je to bio neki drugi film (reklame) ?
Oni stihovi od Redhair su vrlo oslobađajući, može li mi objasniti o čemu se tu radi (izvor) i što to znači "Negdje u Transilvaniji".
Pozdrav Spet, Miroslavu i društvu.
_________________ HSA - Hrvatska svemirska agencija (http://www.csa.hr)
|
| pon 22 lip, 2009 10:52 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Pol je napisao/la: Oni stihovi od Redhair su vrlo oslobađajući, može li mi objasniti o čemu se tu radi (izvor) i što to znači "Negdje u Transilvaniji".
Stihovi su iz pjesme world in my eyes od depeche modea ,a ovo za negdje u Transilvaniji, volim vampire i sve povezano pa sam to napisala
|
| pon 22 lip, 2009 11:04 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
|
A ha, nekako mi se činilo poznato, u svakom slučaju lijepo i nadahnjujuće. Pribojavao sam se da bi ovo "u Transilvaniji" moglo biti zbog vampira, nekako bi mi to kvarilo iskrenost stihova. Ali pretpostavljam da se ovdje ipak radi o nečem drugom, od klasičnog zavođenja radi ispijanja krvi ...  Hm ?
|
| uto 23 lip, 2009 1:52 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Gledala sam neki drugi film... više njih.
| uto 23 lip, 2009 1:56 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
|
Je li možda neki od: Transformers 3, Babylon AD, Proročanstva ? Za sada sam stao na ST XI i T4. Transformerse nisam gledao prva dva dijela pa mi nema smisla ići, a druga dva mi se ide i ne ide. Međutim, moram zapaziti da su u nekim stvarima stara kina bila nekako bolja i prirodnija od ovih suvremenih. Evo recimo naslonjači stolica su kod nas nekako ravni i nepodesivi pa mi se ukoči vrat, a zbog koncepcije uređenja ponekad mi se čini kao da nisam siguran s koje se strane platna nalazim.
|
| uto 23 lip, 2009 5:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Transformers... TRI!? Zar ti živiš u nekom drugom kontinuumu?
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| uto 23 lip, 2009 5:38 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
Pol je napisao/la: A ha, nekako mi se činilo poznato, u svakom slučaju lijepo i nadahnjujuće. Pribojavao sam se da bi ovo "u Transilvaniji" moglo biti zbog vampira, nekako bi mi to kvarilo iskrenost stihova. Ali pretpostavljam da se ovdje ipak radi o nečem drugom, od klasičnog zavođenja radi ispijanja krvi ...  Hm ? ma ovo sa Transilvanijom nema veze sa stihovima u signaturu
|
| uto 23 lip, 2009 5:59 pm |
|
 |
|
Number One
|
Pula jest u nekom drugom kontinuumu. Znaju samo oni koju su živjeli tamo. Gledala sam ponovo T4, da provjerim jel nešto nije u redu sa mnom ili s filmom. Fakat mi se nije dalo gledat Proročanstva, ne podnosim baš N.Cage-a, gledam samo ako moram. No, s obzirom da nema baš neki izbor u Cinestaru, i to će doći na red. Transformersi su meni preveliki horror, ne gledam bez obzira što ga je Spielberg producirao.  to što netko nije gledao prvi dio ne znači da ne može gledat drugi. Ja sam gledala Spiderman 2 prije prvog dijela (nažalost sam pogledala prvi dio) i bio mi je super. A i ljudi koji su gledali STXI, sumnjam da su gledali sve prijašnje ST filmove, pa im opet bilo super! Osim moje frendice koja je išla sa mnom u kino, i dalje ne kuži "stručni žargon", al sam je uspjela naučiti razliku između fasera i fotonskih torpeda. Mislim stvarno... A T4, nakon pomnijeg razmatranja... (zanemarit ću uzvike iz kina: hebote, kakav je ovo terminator?!)... došla sam do zaključka da je Pol bio u pravu što se tiče usporedbe s ratom u Iraku, tj. o njegovom utjecaju na američku filmsku industriju... jer je T4 u biti... ratni film. i ako ga gledate kao ratni film... on je i dalje loš! Zadnjih pola sata filma poprima SF elemente iz prijašnjih T filmova, ima srcedrapajuću (doslovno) poruku na kraju, i to su najzanimljiviji dijelovi filma. Moram priznat, Helena Bonham Carter je odličan izbor za stroj! Trebaju napravit T5 s njom, već je vidim kako šeta uokolo i mlati sve oko sebe... Dakle, ukratko => T4 = ratni film + elementi SF
| sri 24 lip, 2009 3:29 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
|
Primjedbe uvažene. Praćenje filmova mi baš i nije neki prioritet, očito.  Osim toga, nekada je za jedan nastavak filma trebalo čekati i po 10 godina, a danas je to znatno kraće. Što se tiče Pule, ona je dobra ili loša ovisno što od nje očekuješ. Imam i ja nemale primjedbe, ali dijeli mnoge probleme sa ostatkom Hrvatske. Mene osobno najviše privlači priroda, iako je zbog (ne)kontrolirane urbanizacije i ona dosta ugrožena. Gradska događanja su pretežno smještena u užem centru i to ljeti, kada živnu i okolna turistička područja. Međutim, mnoga događanja su ipak nekako umjetna, to nije ono što grad i njegovi stanovnici stvarno jesu, nego se više namjenski stvara kako bi se zadovoljilo sezonsku turističku potražnju. Problem je tu i standarda stanovništva, koji onda postaju prilični autsajderi, normalan posao je gotovo nemoguće naći, a cijene među najvišima u RH - podsjeća malo i na T4. ... Cure su OK.
|
| čet 25 lip, 2009 1:53 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|