|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: sri 16 ruj, 2026 11:36 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
The Day When Earth Stood Still
| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 2nd year
|
 Re: The Day The Earth Stood Still
ja sam osobno totalno razočaran filmom...... moje skromno mišljenje.... (sam me nemojte lupat po glavi sada) 
_________________ "Laws change depending on who's making them, but justice is justice." -- Odo (A Man Alone)
|
| pon 01 lip, 2009 3:40 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Probao sam ga gledati cak sam odgledao nekih pola sata dok nije poceo bjezat onda sam rekao sebi ma zajebi ti to idem ja na Voyager Ne kazem da je los film, pogledat cu ga sigurno jedan dan, ali trenutno me dere voyager afera tako da tesko da ce se naci nesto pored toga 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| pon 01 lip, 2009 5:33 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
Lucius je napisao/la: Ne kazem da je los film, pogledat cu ga sigurno jedan dan, ali trenutno me dere voyager afera tako da tesko da ce se naci nesto pored toga  TI SI CAR !!!!
_________________ "Laws change depending on who's making them, but justice is justice." -- Odo (A Man Alone)
|
| uto 02 lip, 2009 3:35 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
ltd.miroror je napisao/la: Lucius je napisao/la: Ne kazem da je los film, pogledat cu ga sigurno jedan dan, ali trenutno me dere voyager afera tako da tesko da ce se naci nesto pored toga  TI SI CAR !!!! hehe  likewise 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| uto 02 lip, 2009 3:45 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Meni je film ok. Onaj mali od Will Smith-a je ful iritantan, čim sam vidjela Jennifer Connelly znala sam da će biti scena plakanja, Keanu Reeves je ostario, neke scene podsjećaju na MIB (očito Ameri misle da Alieni dolaze u kafiće razglabati na svojim čudnim jezicima o svjetskim problemima) ali zato one mušice sve potaracaju... to me uvijek fasciniralo kod Lema... ne postoji ništa što par inteligentnih robotmušica ne mogu sredit u 1 sekundi...
| čet 22 lis, 2009 1:59 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|