| Autor/ica |
Poruka |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
 Re: True Blood
Alokin je napisao/la: Da počeo... odgledao sve i sad čekam...
No znam da jesi to sam rekla kao osvrtaj u prošlost
|
| sri 30 ruj, 2009 8:01 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
redhair je napisao/la: No znam da jesi to sam rekla kao osvrtaj u prošlost Oh... I see... al šta ja to čujem da je treća sezona zakazana tek za na ljeto?? 
| sri 30 ruj, 2009 8:02 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Alokin je napisao/la: redhair je napisao/la: No znam da jesi to sam rekla kao osvrtaj u prošlost Oh... I see... al šta ja to čujem da je treća sezona zakazana tek za na ljeto??  Da HBO je objavio da će nova sezona startat u lipnju Ko će još tolko čekat ,ja sam jedva jedan tjedan čekala dok je nova epizoda dolazila
|
| sri 30 ruj, 2009 8:11 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Jel se meni čini ili u Gaginom "Paparazzi" spotu stvarno glumi "Eric"??
| ned 18 lis, 2009 9:39 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
yep, Alex je tam. 
| ned 18 lis, 2009 9:46 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Nisam ni skužila da tema već postoji. Odlična serija. Počela sam ju pratiti na HBO-u prije nekoliko dana. Pogledala sam prvih 13 epizoda. Serija je stvarno zarazna. 
|
| pon 09 stu, 2009 8:37 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Na HBO se prikazuju obje sezone?
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 09 stu, 2009 8:38 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Hrčak je napisao/la: Na HBO se prikazuju obje sezone? Da. Ja sam ih pogledala na HBO-u Digital. To ti je nešto poput videoteke dostupne epizode možeš pogledati koliko želiš puta i kad god želiš, besplatno. A ponuda se mjenja svakih mjesec dana ( Max tv ). Ovaj mjesec mi je dostupno prvih 15 epizoda. Sljedeći mjesec će valjda uvrstit i preostalih 9. Uglavnom jako uživam u seriji. A u početku sam mislila da neće bit baš nešto dobra.
|
| pon 09 stu, 2009 10:52 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
eeee pocela i ja ovo konacno gledat ok je serija nije rome al ok je nda, idem dalje gledat 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 03 pro, 2009 2:15 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Serija je bitno više od "ok". :p
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| čet 03 pro, 2009 2:24 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
A meni je zasad samo ok Daleko od toga da je losa serija, al nije me ni odusevila pretjerano  Prva epizoda mi je bila totalno bezveze... sad su mi sve bolje i bolje...Doduse, ja sam pogledala tek prvih 6 epki, ali... Nekako, imam dojam da su mi super samo prvih i zadnjih 5 min svake epke Ono, na kraju se uvijek nesto cool i neocekivano dogodi, i onda moram pogledat sljedecu epku... Al nakon prvih 5 minuta sljedece epke, kad saznam sta se dogodilo, postane mi malo dosadnjikavo narednih 40-ak min  i onda je zadnjih 5 opet super i cool i napeto Prerazvucena mi je radnja I onaj zgodni plavi se dosad pojavio na samo par minuta 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 03 pro, 2009 3:18 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Ah, Skarsgard. On je bog. Šteta kaj se Jessica pojavi tek na kraju S01...
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| čet 03 pro, 2009 3:41 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
Meni je serija fenomenalna. Stigla sam do 19. epizode. Likovi koji se kasnije pojavljuju su super. A 2. sezona ima zanimljiviju priču od 1. Sviđa mi se onaj lik kojeg glumi ona glumica koja je glumila Ro Laren u TNG-u.
Cijela ta priča sa njenim likom mi je zanimljiva. Gora je od vampira.
I meni je Jessica super. Ali ona Lorena me iritira. 
|
| pet 04 pro, 2009 12:24 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
RAI'TARA je napisao/la: Sviđa mi se onaj lik kojeg glumi ona glumica koja je glumila Ro Laren u TNG-u.  Ajme da, tak sam bila happy kad sam nju vidjela obozavam ju u BSG-u i jessica je super...  mislim, ono malo sto sam vidjela... pogledala sam prvu sezonu do kraja, sad cekam da mi se druga skine 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 05 pro, 2009 11:31 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
e ovaj... pitanje.... zasto se jessica nije mogla vratit svojim roditeljima nakon sto je pretvorena u vampira? mislim, jasno mi je zasto se bill nije mogao vratit obitelji, tad se nije znalo za vampire i tak to... ali... sad svi znaju da vampiri postoje... i onak... da mene vampriri otmu i pretvore u jednu od njih, mislim da bi mojim roditeljima bilo lakse da znaju sta se samnom dogodilo, i da sam ok, nego da do kraja zivota ne znaju gdje sam nestala i nadaju se da cu se mozda negdje nekad pojavit...  jel to neko vamprisko pravilo da ne smijes ostat u kontaktu sa obitelji/prijateljima ili? 
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 06 pro, 2009 6:41 pm |
|
 |
|