| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
 Re: True Blood
Još, kaj, šest sati, sedam?
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| ned 13 ruj, 2009 9:24 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
The Boz je napisao/la: Još, kaj, šest sati, sedam? I duže. Dok skinem epku...
| ned 13 ruj, 2009 10:07 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
fuck, koja epka!!!!! eggs  ... sam  ... BILL!!!! i bilo je vrlo malo Erica ... i sad što, čekat do sljedeće godine? ma fak it. to nije cool. nimalo. fak dat. 
| pon 14 ruj, 2009 3:06 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Sookie je glupača. Erica nije gotovo pa ni bilo. Bill wtf? 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 14 ruj, 2009 5:19 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Totalno neočekivan rasplet...
| pon 14 ruj, 2009 8:48 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
što sad, čekat ljeto?!
PA IZLUDIT ĆU!!!!
| pon 14 ruj, 2009 8:52 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
-fallen-one- je napisao/la: što sad, čekat ljeto?!
PA IZLUDIT ĆU!!!! Daaaaa  Zato sam počela čitat knjige da znam kak ide dalje, kad ono niš 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 14 ruj, 2009 10:40 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
Hrčak je napisao/la: Daaaaa  Zato sam počela čitat knjige da znam kak ide dalje, kad ono niš  Ma zavjera 
| pon 14 ruj, 2009 11:45 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Dobra je epizoda. Neću dalje komentirati osim ovoga: ŽELIM OVAJ T-SHIRT! 
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| uto 15 ruj, 2009 12:50 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
baš sad gledam prvi nastavak, onak mi se čini fora serija.. javiti ću se sa dojmovima kad pogledam do kraja nastavak.. ako mi se svidi skidam dalje ... 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| ned 27 ruj, 2009 1:14 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
yanna je napisao/la: baš sad gledam prvi nastavak, onak mi se čini fora serija.. javiti ću se sa dojmovima kad pogledam do kraja nastavak.. ako mi se svidi skidam dalje ...  Baš mi je drago kaj si se odlučila pogledati serija je stvarno super nadam se da će ti se svidjeti
|
| ned 27 ruj, 2009 1:17 pm |
|
 |
|
Admiral
|
ali priznajmo nije za svakog. yanna nisi se niš javila, odustala?
| sri 30 ruj, 2009 11:24 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
Nisam ni ja mislio da je tako fora dok me Red nije asimilirala...
| sri 30 ruj, 2009 6:20 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Alokin je napisao/la: Nisam ni ja mislio da je tako fora dok me Red nije asimilirala... E pa drago mi je što si počeo gledat true blood .Nisam znala da sam ja bila zaslužna za to
|
| sri 30 ruj, 2009 7:22 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
redhair je napisao/la: Alokin je napisao/la: Nisam ni ja mislio da je tako fora dok me Red nije asimilirala... E pa drago mi je što si počeo gledat true blood .Nisam znala da sam ja bila zaslužna za to Da počeo... odgledao sve i sad čekam...
| sri 30 ruj, 2009 7:53 pm |
|
 |
|