| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
 Re: True Blood
Pogledao sam prvu sezonu i serija je ok. U pocetku je bila malo corny, ali ajmo reci da je sada nasla neki balans. Volio bi da je vise scena s vampirima, ne zanimaju me nikakvi shapeshifteri, vilenjaci, vjestice itd. Volio bi da su se drzali vukodlaka i vampira. Zakon mi je Pam, hot vampire Mozda malo vise scena s njom nebi stetilo Najveca stvar koja mi smeta su Sokkie i Andy Ova Sokkie je iritantna do bola, glupa je ko ku*ac. Ovaj Andy nije nista bolji, seljacina na kvadrat.
Pogledati cu i drugu sezonu, ali ako zagaze jos vise u ove fantasy vode, odbacujem seriju odmah. Samo neka se koncentriraju na vampire & werewolf stuff i ja sam on board

"This is usually the part where people start screaming."
|
| sri 08 srp, 2009 10:48 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
btw. samo da znaš lycani su shapeshifteri po definiciji 
| sri 08 srp, 2009 11:29 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
-fallen-one- je napisao/la: btw. samo da znaš lycani su shapeshifteri po definiciji  Da, shapehisfitng into a fucking werewolf dough
Definicija shapeshiftera u ovoj seriji je da se mogu u sve pretvoriti, samo sto Sam nema dume. Inace to mi je najmanja briga. Uglavnom samo se nadam da se nece u svakoj trecoj epizodi pojaviti neki buffy type likovi. Ono kao svako malo dodje netko u grad i onda se kasnije "kao" otkrije joj pa ovo je vjestica ili joj pa ovo je demon taj i taj. To mi je totalno corny, a serija je nekako krenula u tom smjeru, no jos ima sanse da se vrati na pravi smjer.

|
| sri 08 srp, 2009 11:50 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja se samo nadam da se Sookie neće spetljati s Ericom je onda ću je ubiti. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 09 srp, 2009 6:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Po knjigama se spetlja s Ericom.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| čet 09 srp, 2009 6:41 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Znam. 
|
| čet 09 srp, 2009 6:57 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
| čet 09 srp, 2009 7:04 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Ja se samo nadam da se ovo nece prevorit u sapunicu

|
| čet 09 srp, 2009 8:25 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
cekaj imaju knjige? isti naslov ili? ko je citao knjige neka kaze malo pa da si vidim dal se isplati citat.......... 
| pet 10 srp, 2009 3:51 am |
|
 |
|
|
Sutra je nova epizoda. 
|
| sub 11 srp, 2009 11:37 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Hrčak je napisao/la: Sutra je nova epizoda.  jedva čekam
|
| sub 11 srp, 2009 11:39 pm |
|
 |
|
Admiral
|
actually ... tehnički ... iako je njima u nedelju ... nama je u ponedeljak. 
| sub 11 srp, 2009 11:40 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Jel skinuo netko S2E4??
| pon 13 srp, 2009 3:18 pm |
|
 |
|
Admiral
|
upravo pogledala epku ... awww fuck! par malih otkrivenja ... jessica je zakon, ofskors. sookie ima prijatelja! sam ima prijateljicu! a sad smo saznali što je maryann.
najfun momenat: bill odvali lijes i krene na vozača ... a jessica u pozadini "how do you open this, somebody get me out of here!!"
| pon 13 srp, 2009 5:08 pm |
|
 |
|
|
Pa meni nije bila ništa posebno epizoda doli onih trenutaka koje je fallen-one spomenula. Jessica 
|
| pon 13 srp, 2009 7:03 pm |
|
 |
|