| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Avatar (2009) [vijesti + spoileri]
Dejanira [Bot] je napisao/la: Al ajd, ak ce bit vrhunaca... Mozda se i isplati pogledat kak na'vi sex izgleda  LOL, pa to već imaš ovdje
|
| uto 16 ožu, 2010 1:39 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Nja, to je crtic, nije mi napeto... Cek, ustvari, cijeli avatar je crtic Pih, prosla me želja za na'vi sexom 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 16 ožu, 2010 1:44 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Joj, Rai, pa svjesna sam ja toga  13 stranica ovog topica, a ti nisi pocela kokodakat o kanonu... Naravno da ne moze bit tema o Star treku XI Al ajd, ak ce bit vrhunaca... Mozda se i isplati pogledat kak na'vi sex izgleda  Pa kako si ti počela kokodakati o lošim zapletima, vrhuncima i raspletima... a svo kokodakanje isto zvuči...ono .......čovjek se lako zabuni........ Na'vi sex, hmmmmm zvuči zanimljivo..........svi su jako...........hmmm......visoki. 
|
| uto 16 ožu, 2010 2:07 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Evo napokon i ja pogledao Avatar... Za početak mogu reći jako dobro... u biti odlično. Sama priča i nije toliko originalna i toliko senzacionalna, ali poruka je ono što mi se ovdje najviše sviđa. Poruka i to na koji je način čovječanstvo prikazano. Kakvi smo i što smo izgubili. Bahati egoisti koji misle da sve na svijetu postoji samo kako bi služilo i koristilo nama, da nam više ništa nije sveto osim našeg vlastitog bogatsva. Isto tako na slikovit način je prikazano kako današnja moderna zapadna civilizacija funkcionira. Ono što nam treba gdje god se nalazi uzmemo, milom ili silom, bez obzira na cijenu.
| sub 20 ožu, 2010 11:04 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Suikotreki je napisao/la: Isto tako na slikovit način je prikazano kako današnja moderna zapadna civilizacija funkcionira. Ono što nam treba gdje god se nalazi uzmemo, milom ili silom, bez obzira na cijenu. Želiš reć da u prošlosti to nije bilo tako?
|
| sub 20 ožu, 2010 11:17 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
_Oz je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Isto tako na slikovit način je prikazano kako današnja moderna zapadna civilizacija funkcionira. Ono što nam treba gdje god se nalazi uzmemo, milom ili silom, bez obzira na cijenu. Želiš reć da u prošlosti to nije bilo tako? Ma je bilo je naravno... Ali čovjek bi očekivao da smo se trebali do sad kolko tehnološki toliko i humanistički razvit, nadiči sebične želje. Ukratko za srednji vijek i ranije razdoblje je takvo ponašanje bilo opravdano... danas kad ipak ponešto znamo o Zemlji i prirodi, te to koliko je njihova ravnoteža krhka, je ipak sramotno što se unatoč znanju tako bahato i arogantno ponašamo...
| sub 20 ožu, 2010 11:59 pm |
|
 |
|
bubica
|
Meni se iskreno kod Avatara bap ne sviđa ta isforsirana, karikirana anti-Bushovska propaganda... U biti, cijeli film se može protumačit kao upozorenje amerikancima u kakva čudovišta će se pretvoriti nastave li glasati za Republikance... Kad takve metafore sadrže toliko patetike koliko je ima u Avataru, to zna imati totalni kontraučinak. Inače, Cameron (Kanađanin) je bio predao zahtjev za američkim državljanstvom, ali ga je 2004. godine povukao kad je G.W. Bush osvojio drugi mandat... OK, hodam po rubu spama (politika), bolje da prestanem... 
|
| ned 21 ožu, 2010 12:33 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 29 ožu, 2010 5:53 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
jednostavno epic  osvecuju se cameronu za navodnu kradu scenarija 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 29 ožu, 2010 10:31 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Vidjeh već prije... ajme, jedva čekam da to stigne u kina... 

|
| uto 30 ožu, 2010 12:04 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
| uto 30 ožu, 2010 7:29 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
ajme... ovo će bit epskije od mrak filma... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| ned 04 tra, 2010 6:39 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
"I will take the ring." "I see blue people." Bole me mišići od smijanja... 
| sub 22 svi, 2010 1:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
evo nakon mnogo vremena i ja sam ga pogledo..danas..na dvd-u doma..(tražio sam što još nisam pogledo iz svoje filmske kolekcije pa reko aje da vidim taj avatar...to famozno otkriće ..) ma mislim ono.. ptice trkačice sa nekakvim mutantima indijancima..dobar crtani film..  ..ah..te poznate stare priče ovi vrše teror..žele njihovu zemlju iz nekoga razloga i eto domorodci se brane...i naravno onaj se zaljubi u onu..eto ti malo i ljubavi..i kud ćeš bolje...he..he.... pa da.. kompjuterska obrada je nositelj uspjeha ovoga filma...no fim je uspio na kino blagajnama ..nema se tu šta reći....no meni osobno bilo je i puno boljih filmova od ovoga..no eto moja ocjena... 6/10 
|
| sri 28 srp, 2010 5:34 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Alpha ti nemas kino u svom gradu ? ..jel u kinu je bolji dozivljaj 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 28 srp, 2010 5:36 pm |
|
 |
|