|
Sada je: pet 18 ruj, 2026 10:28 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Heroes
Vjerojatno će četvrta sezona biti zadnja.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sub 12 ruj, 2009 1:02 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Ja san gleda ono sta je bilo na Nova TV prikazano. Cinilo se OK serija. Pogotovo ona dva Japanca, odlicni su bili. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| sub 12 ruj, 2009 3:35 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Hrčak je napisao/la: Vjerojatno će četvrta sezona biti zadnja. ma da, pogledala sam dvije sezone moram pogledati dalje.. a nikako da pogledam...
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sub 12 ruj, 2009 8:30 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
1 sezona je zakon 2 sezona bas i nije 3 je bolja bila
mozda je dobro da naprave 4 i dosta,nemaju vise ideja samo bi opet gore bilo
| sub 12 ruj, 2009 10:34 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
slažem se, meni je prva sezona bila najbolja 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sub 12 ruj, 2009 10:35 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Meni je prva najbolja druga mi je bila loša a treća mi je bila ok ali prva sezona je bila najbolja i nekak najorginalnija valjda im je ponestalo ideja kasnije
|
| sub 12 ruj, 2009 11:38 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
evo, poceo ja sa drugom sezonom. i nije mi bas nesto. ona prica sa Herom je dosadna dozla boga, dođe mi da ju samo premotam. Sylar koji je prezivio je ok. prica o Claire i onom njenom novom letecem prijatelju je također dosadna. Peter je ajde jos ok. tamo sa onim pljackasima. ajde, moze proci. ono sa Hirovim starim i ubojicom te starije generacije zvuci zanimljivo. Mohinderova prica je isto ok. e, da, i ono dvoje novih, oni blizanci, oni mi idu na zivce do boli!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 01 lis, 2009 9:01 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Ant je napisao/la: evo, poceo ja sa drugom sezonom. i nije mi bas nesto. ona prica sa Herom je dosadna dozla boga, dođe mi da ju samo premotam. Sylar koji je prezivio je ok. prica o Claire i onom njenom novom letecem prijatelju je također dosadna. Peter je ajde jos ok. tamo sa onim pljackasima. ajde, moze proci. ono sa Hirovim starim i ubojicom te starije generacije zvuci zanimljivo. Mohinderova prica je isto ok. e, da, i ono dvoje novih, oni blizanci, oni mi idu na zivce do boli! druga sezona je blagoreceno cista katastrofa, zadnji par epizoda do skorog zavrsetka sezone poprave stvar za neku manju konstantu. pomiri se s cinjenicom da je prva najbolje od heroesa ikad, ovo dalje kaj slijedi je solidno/lose.  slazem se s cinjenicom da su maya i alejandro organski neprobavljivi.
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| čet 01 lis, 2009 9:09 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
alien she je napisao/la: druga sezona je blagoreceno cista katastrofa, zadnji par epizoda do skorog zavrsetka sezone poprave stvar za neku manju konstantu. pomiri se s cinjenicom da je prva najbolje od heroesa ikad, ovo dalje kaj slijedi je solidno/lose.  upravo si nemilosrdnim udarcima noge iscijedila zivot iz jedne malene tratincice sto je nevino obitavala u mome srcu.
|
| čet 01 lis, 2009 9:10 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Ant je napisao/la: alien she je napisao/la: druga sezona je blagoreceno cista katastrofa, zadnji par epizoda do skorog zavrsetka sezone poprave stvar za neku manju konstantu. pomiri se s cinjenicom da je prva najbolje od heroesa ikad, ovo dalje kaj slijedi je solidno/lose.  upravo si nemilosrdnim udarcima noge iscijedila zivot iz jedne malene tratincice sto je nevino obitavala u mome srcu. ispricavam se, ali mislim da bi bilo brutalnije za doticnu tratincicu da zivi u iluziji 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| čet 01 lis, 2009 9:15 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
alien she je napisao/la: ispricavam se, ali mislim da bi bilo brutalnije za doticnu tratincicu da zivi u iluziji  mislis pogleda Heroese do kraja? 
|
| čet 01 lis, 2009 9:15 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
Ant je napisao/la: alien she je napisao/la: ispricavam se, ali mislim da bi bilo brutalnije za doticnu tratincicu da zivi u iluziji  mislis pogleda Heroese do kraja?  da ih odgleda u potpunosti sa ''povezom'' na ocima i da ima pretjerano optimistican pogled na nastavak. ajde, da ne isisemo svu zivotnu energiju iz tratincice, treca sezona je skroz oke 
|
| čet 01 lis, 2009 9:16 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
alien she je napisao/la: ajde, da ne isisemo svu zivotnu energiju iz tratincice, treca sezona je skroz oke  tratincica je zahvalna na tvojim utjesnim rijecima i fotosintetizira svjetlom sa kraja tunela.
|
| čet 01 lis, 2009 9:20 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
Ant je napisao/la: alien she je napisao/la: ajde, da ne isisemo svu zivotnu energiju iz tratincice, treca sezona je skroz oke  tratincica je zahvalna na tvojim utjesnim rijecima i fotosintetizira svjetlom sa kraja tunela. zahtjevam proizvedeni kisik dostavljen na moju adresu i malo glukoze ne bi skodilo 
|
| čet 01 lis, 2009 9:22 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
alien she je napisao/la: i malo glukoze ne bi skodilo  e, ako su tvoje prognoze tocne, trebati ce mi sva glukoza koju napravim tako da mogu ostati sugar high za vrijeme gledanja druge sezone. 
|
| čet 01 lis, 2009 9:26 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|