| Autor/ica |
Poruka |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
 Re: LOST (IZGUBLJENI)
moram priznati da mi ova serija nije sjela. baš je se treba redovito pratiti, a to si ne mogu vremenski priuštiti. ovako ne znam tko što kako jer ne gledam redovito.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 17 lis, 2007 3:26 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...da-upravo tako, mora se pratiti svaku epizodu... ...jer se u protivnom izgubiš u radnji...
| sri 17 lis, 2007 1:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ima najava za novu sezonu u mom kutku: viewtopic.php?f=42&t=2001
| čet 18 lis, 2007 8:04 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...hmmm...moram danad doma doma s ranijim busom da stignem na epizode...
| pet 19 lis, 2007 12:19 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: uto 20 stu, 2007 11:02 pm Postovi: 56 Lokacija: Vila Magic
|
većina ljudi kaže da im je ta serija jako dobra,meni osobno se ne svidja jer ju ne razumijem.radnja mi je sva nepovezana.negledam ju,valjda će i nova sezona,neznam.
|
| pon 26 stu, 2007 12:18 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...tako je i meni bilo kad sam pogledao prvi puta prvu sezonu... ...no kad sam ponovo gledao sve mi je više jasnije... ...i sad u 3 sezoni raspetljavaju se neke stvari koje su se dogodile u prvoj... ...i serija mi je postala full zanimljiva...
| pon 26 stu, 2007 1:45 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Trebam 3 sezonu od 3*13 nadalje, tko ima  ne stignem nikad pogledat na telki
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 28 stu, 2007 4:29 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...evo , i ja ću propustiti sutra epizode zbog zvjezdarnice... ...možda nešto bude u udruzi na kompu... 
| čet 29 stu, 2007 4:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
a vec sam propustio pretprosli tjedan  , pa nisam u toku i svejedno mi je
|
| čet 29 stu, 2007 6:46 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
može li mi netko tko je pozorno gleda objasniti njenu bit... šta oni rade na onom otoku i šta on predstavlja
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pet 21 pro, 2007 5:04 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
meni više odgovaraju morbidnije serije poput dead like me i seinfelda 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| ned 23 pro, 2007 2:49 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
modesty blaise je napisao/la: meni više odgovaraju morbidnije serije poput dead like me i seinfelda  seinfeld morbidan... eh meni odgovaraju obe tri serije 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 23 pro, 2007 4:42 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
e ja se izgubih u LOST-u  nisam stigao pogledat na telki/odnosno se sjetio skidat s neta dead like me skinuo odavno, a seinfeld mi je isto ok i gledao sam kad sam naišao 
|
| ned 23 pro, 2007 3:40 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
El Zvonko je napisao/la: e ja se izgubih u LOST-u  nisam stigao pogledat na telki/odnosno se sjetio skidat s neta dead like me skinuo odavno, a seinfeld mi je isto ok i gledao sam kad sam naišao  Jel možda trebaš LOST?
| sub 05 sij, 2008 1:59 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
BrickTop1984 je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: e ja se izgubih u LOST-u  nisam stigao pogledat na telki/odnosno se sjetio skidat s neta dead like me skinuo odavno, a seinfeld mi je isto ok i gledao sam kad sam naišao  Jel možda trebaš LOST? nije mi niš hitno, bumo se dogovorili ak imaš da ne skidam onda
|
| sub 05 sij, 2008 3:58 pm |
|
 |
|