| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Nontopic pricaonica
Chaky je napisao/la: no da se vratim na film... one snimke sa kraja filma su prije snimljeni materijali preko kojih je snimljen film genijalno, sta ne? kako se film blizio kraju (i kako je postajalo ocito da se nitko nece izvuci) sve me vise "brinulo" kako ce okoncati film. da su samo pale one bombe i odma pustili slova to nekako nebi valjalo. ali ovako su to bas super izveli!!!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 05 vel, 2008 1:24 am |
|
 |
|
Cadet 1st year
|
 Re: Cloverfield #SPOILER#
Vrlo zanimljiv članak o filmu. Obavezno pročitajte, pa malo razmislite, vi koji mislite da je film samo površni remix Blair Witch/Godzille/token monstera s daškom akcije. Klikže
|
| ned 10 vel, 2008 5:23 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Ma film je genijalan. Jedva cekam nastavak, ako ce biti dobar kao ovaj huh 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| sri 04 lip, 2008 8:05 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Meni se isto film svidio, specifičan način snimanja mu daje onaj poseban umjetnički duh.
Zar će biti nastavak??
| sri 04 lip, 2008 8:23 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
BrickTop je napisao/la: Meni se isto film svidio, specifičan način snimanja mu daje onaj poseban umjetnički duh.
Zar će biti nastavak?? Aha evo ti link! http://www.cinematical.com/2008/01/31/its-official-cloverfield-2-is-coming/

|
| sri 04 lip, 2008 8:32 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
i kaj bi vi htjeli da bude u nastavku
ista prica ali iz drugog kuta gledanja ili nova prica?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 05 lip, 2008 12:17 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Chaky je napisao/la: i kaj bi vi htjeli da bude u nastavku
ista prica ali iz drugog kuta gledanja ili nova prica? pa ne znam, npr. pronadjena je nova snimka koja objasnjuje koji k je ono sto je trashalo new york. Po stavu mi izgleda da ti se bas i nije svidio film!? Ja volim ovakve originalne filmove, koje te ostave na kraju da se zapitas onako wow wtf!? 

|
| čet 05 lip, 2008 5:51 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ne da nebih htio nastavak, ali nekako se bojim da bi se time lako mogla izgubiti originalnost prvoga filma.
a tu je i to sto Chaky kaze, neznam sto bi se dalje tu moglo događati. gledati neke buduce napade velkog cudovista mi se cini malo bezveze, pogotovo zato sto vise nebi bilo misterije (na kraju smo ga ionako vidjeli) a opet napraviti "klasicni" film na tematiku nastanka cudovista ili sta ja znam mi je malo bezveze, nebi to bio cloverfield.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 05 lip, 2008 6:00 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Dijelim mišljenje da bi sa nastavkom samo pokvarili originalni film (u nekom nepisanom pravilu, uvijek tako bude). Ako film i izađe već vidim kako Amerikanci uspijevaju poraziti te "teroriste".
| čet 05 lip, 2008 6:08 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Lucius je napisao/la: Po stavu mi izgleda da ti se bas i nije svidio film!? krivo si procjenio  ... pa nebi isao ispisivati onoliko trivie u vezi filma koji mi se nije svidio  BrickTop je napisao/la: Dijelim mišljenje da bi sa nastavkom samo pokvarili originalni film (u nekom nepisanom pravilu, uvijek tako bude). kum 2, ST 2, mnogima i SW 2, LOTR 2, Back to the future 2... 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 05 lip, 2008 6:20 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Chaky je napisao/la: kum 2, ST 2, mnogima i SW 2, LOTR 2, Back to the future 2...  Filmovi koje si nave zaslužuju nastavke, ali Cloverfield jednostavno nema potrebe za nastavkom. Ista stvar je kad su išli radit drugi dio The Butterfly Effect, toliko su ga uništili. Jednostavno neki filmovi ne zaslužuju nastavke.
| čet 05 lip, 2008 6:25 pm |
|
 |
|
Admiral
|
BrickTop je napisao/la: Chaky je napisao/la: kum 2, ST 2, mnogima i SW 2, LOTR 2, Back to the future 2...  Filmovi koje si nave zaslužuju nastavke, ali Cloverfield jednostavno nema potrebe za nastavkom. Ista stvar je kad su išli radit drugi dio The Butterfly Effect, toliko su ga uništili. Jednostavno neki filmovi ne zaslužuju nastavke. Ja bas mislim da Cloverfield zasluzuje nastavak. Nije nam objasnjeno od kuda ono stvorenje. Kaj samo puf i evo tako nastalo cudoivste. Ma daj nemoj pricat gluposti, kada bi gledali koji film treba nastavak onda je to Cloverfield. Nista nije objasnjeno, sada ce neki reci da tako film treba biti i da ga to cini originalnim. Ok to ga cini originalnim, ali zasto ne bi saznali sta se krije iza svega toga. Malo sam razocaran, mislio sam da ce vas zanimati koji je to vrag bio. Chaky ispricavam se, takav sam dojam dobio po postu... 

|
| čet 05 lip, 2008 6:46 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Baš zbog toga što je film sniman iz ruke glavnih likova koji svi redom umiru, e baš zbog toga nema smisla radit nastvak. Međutim da su glavni likovi bili neki marinci onda bi već imalo smisla raditi drugi dio.
| čet 05 lip, 2008 6:49 pm |
|
 |
|
Admiral
|
BrickTop je napisao/la: Baš zbog toga što je film sniman iz ruke glavnih likova koji svi redom umiru, e baš zbog toga nema smisla radit nastvak. Međutim da je su glavni likovi bili neki marinci onda bi već imalo smisla raditi drugi dio. Cekaj a zasto ne bi bilo dobro da su nasli snimku broj 2 ili jos bolje eventi poslije dogadaja. Znaci da niije snimka nego da se radnja odvija poslije te snimke. Ne znam, ali ako su nas sa 1. iznenadili mislim da im nece biti problem i sa 2.

|
| čet 05 lip, 2008 7:00 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Jbga, to je samo moje mišljenje, neka rade kako hoće.
| čet 05 lip, 2008 7:03 pm |
|
 |
|