|
Sada je: uto 15 ruj, 2026 5:45 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Avatar (2009) [vijesti + spoileri]
Avatar (2009) [vijesti + spoileri]
| Autor/ica |
Poruka |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
 Re: Avatar (2009) [vijesti + spoileri]
pahuljica je napisao/la: ja sam ga napokon jucer uspijela pogledati ...malo me glava boljela od onih naocala ali prezivila sam ...efekti su preprepreprejako, nešto ludo...muzika mi je također fantasticna ...malo mi jedino predugo traje...ali ajde... ...i da, dva puta u drugom dijelu ostali u mraku  meni je super onaj dio kad uči letjet na ikranu... pa lamata lijevo-desno, malo o jednu stijenu malo o drugu... 
| čet 18 vel, 2010 7:45 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
pahuljica"4D je kompanija postigla na način da je uključila i sva četiri osjetila: pokretna sjedala, vjetar, špricanje vodom, lasere pa čak i sintetičke mirise koji se koriste tijekom reprodukcije filma. Naravno da se postavlja pitanje što zapravo znači pojam dimenzija, no to ne brine dobro pošpricane i proluftane gledatelje.[/quote] Nije to ništa novo, to je manje više već dugo standardna tehnika kako poboljšati 3D projekcije. Osobno još nisam bio na projekciji koja koristi mirise, ili ih bar nisam osjetio [quote="pahuljica je napisao/la: Nisam znao da se još prikazuje... hm... ima li još netko tko bi šao pogledati? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 19 vel, 2010 12:54 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
evo nešto fora avataryourfaceevo kako sam ja ispala 
| ned 21 vel, 2010 9:51 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Cvicek je napisao/la: Nisam znao da se još prikazuje... hm... ima li još netko tko bi šao pogledati?  ja bih išla... i želim gledati 2D... ... toliko o oscar reviji... ne prikazuju ST...  ajme...  nemam fotku ovdje... sutra odmah isprobam...  edit: meni ovo ne radi...  kakvu si ti sliku stavila, pa ti ju je učitao? meni prvo nije htio uopće učitat, pa mu onda slika nije ok, pa mu druga aplikacija koristi sliku... je komplicirano... ](./images/smilies/eusa_wall.gif) hehe... sad daje poruku da im je server preopterećen... 
| sri 24 vel, 2010 9:48 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Spet je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Nisam znao da se još prikazuje... hm... ima li još netko tko bi šao pogledati?  ja bih išla... i želim gledati 2D... Mislim da ovo nisam skužio 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 25 vel, 2010 12:09 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
hehe, Spet nisam odustajala... 
| čet 25 vel, 2010 12:59 am |
|
 |
|
Number One
|
Cvicek je napisao/la: Spet je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Nisam znao da se još prikazuje... hm... ima li još netko tko bi šao pogledati?  ja bih išla... i želim gledati 2D... Mislim da ovo nisam skužio  možda nisam ni ja... zbunio me smajlić... ... cvicek... s tobom uvijek neke zbunjoze... ja kažem: želim ić gledat avatar u 2Du...  ... kužiš? pahuljice, pokušat ću još par puta, al probala sam bar 20ak, pa me izbacilo... inače, moj avatar solidno napreduje  ... premda još ne djeluje baš autentično...  napravila sam sve osim pjegica i crta... strija... ili šta su već... te tamne fleke...  ...al te crte/strije/fleke ću nacrtat kad sve ostalo isfinaliziram... usavršim... poboljšam... trebamo otvorit novu temu "Napravite vaš avatar" 
| čet 25 vel, 2010 1:11 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Spet je napisao/la: možda nisam ni ja... zbunio me smajlić... ... cvicek... s tobom uvijek neke zbunjoze... ja kažem: želim ić gledat avatar u 2Du...  ... kužiš? Ja sam pitao da li netko ide gledati u kino tako da mi se pridruži (primarno ekipa s kojom se inače družim), zato mi je bilo čudno  I samo naprijed, otvori topic za "Avataziraj se", baš me zanima na što će vam face ličiti 
|
| ned 28 vel, 2010 5:59 pm |
|
 |
|
Number One
|
Cvicek je napisao/la: Ja sam pitao da li netko ide gledati u kino tako da mi se pridruži (primarno ekipa s kojom se inače družim), zato mi je bilo čudno  nda... i ja sam odgovorila...  ... al ne brini Cvicek, vjerojatnost mog dolaska u Zg gledat film jednaka je vjerojatnosti da raketom odem gledat Sunce... Onda "Avatariziraj se" ide u Zoff topic ili u SF&F?
| ned 28 vel, 2010 11:47 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Nisam siguran, mogao bi ići i u Multimedijalni kutak 
|
| pon 01 ožu, 2010 12:02 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Avatar je dosad zaradio 2,475,974,000 dolara.
Čini se da taj film ne namjerava stat sa zarađivanjem novca. 
|
| pon 01 ožu, 2010 12:22 am |
|
 |
|
Number One
|
| pon 01 ožu, 2010 6:22 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pon 01 ožu, 2010 9:39 pm Postovi: 100 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
avatara sam pogledao odma dan nakon kaj je izasao u kina... meni je film odlican  , ali opet je ista tema --> moral covjeka za istrijebljenjem rase zbog materijalnog bogatstva preporucujem district 9, 2012,paranormal activity 
_________________ LIVE LONG AND DRINK PROPER !!
|
| pon 01 ožu, 2010 10:31 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ja sam ga nažalost gledala samo jednom, ali čim izađe na DVD opet ću ga pogledati.
Mene je ovaj film jednostavno očarao, odličan je. Žao mi je što ga nisam gledala u 3D.
|
| uto 02 ožu, 2010 1:00 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
RAI'TARA je napisao/la: Žao mi je što ga nisam gledala u 3D. pa jos uvijek igra 3d u kinima. meni osobno sam 3d nije bio nesto narocito, ali s obzirom na to koliko ti je drag taj film, bilo bi steta da ga ne pogledas u 3d-u.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 02 ožu, 2010 1:15 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|