| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Avatar (2009) [vijesti + spoileri]
Spet je napisao/la: plus, ako je 60% filma kompjutorska animacija, možda bi trebao konkurirati u animiranim filmovima?  to je ona prica o motion captureu. iako da, jos malo pa ce nestati ta granica animiranog.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 05 vel, 2010 7:17 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Potvrđen je nastavak Avatara. Već se radi na njemu.
A sam Avatar je srušio rekord gledanosti i zarade u SAD-u također ( poslije rekorda već ostvarenog u svijetu ), koji je 13 godina držao film Titanic.
Sad ostaje samo da čekamo nastavak, pa da uživamo dalje u ljepotama mjeseca Pandore.
Jedva čekam. 
|
| sub 06 vel, 2010 4:03 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Hoće glumiti isti glumci? 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sub 06 vel, 2010 8:36 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Hrčak je napisao/la: Hoće glumiti isti glumci?  Saldana i Worthington sigurno...
|
| sub 06 vel, 2010 8:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Ajd, pa da vidimo jel može itko nadbadassat Stephena Langa i njegovog Quarticha..
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| sub 06 vel, 2010 8:49 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
_Oz je napisao/la: Hrčak je napisao/la: Hoće glumiti isti glumci?  Saldana i Worthington sigurno... To bude na neki način svejedno ako izgledaju isto u Na'vi obliku. I negdje je pisalo da će biti i nešto o ostalim mjesecima/planetima, koliko ih već ima i štogod da jesu.
| sri 10 vel, 2010 4:51 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Kako u tom svemiru kloniranje i avatarska tehnologija nije nikakav problem, nebi me čudilo da Neytiri recimo dobije ljudsko avatar tijelo. 
|
| sri 10 vel, 2010 6:14 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
RAI'TARA je napisao/la: A sam Avatar je srušio rekord gledanosti khm... nije? u svakom slucjau, sto se tice tih avatarskih tijela. moguce da sam to ja sam sebi zamislio, ali Na'vi avatara je moguce imati radi onih njihovih "USB" portova na kosi. cijeli njihov eko sustav orinetiran je oko toga da jedan pojedinac moze kontrolirati drugoga, premda su razlicitih vrsta. pa to Na'vae cini pogodnima za kontroliranje, a buduci da mi ljudi nemam "USB-ove" i buduci nam je prakticno da se to kontroliranje odvija na daljinu, koriste se one kpasule i sve to. ali avatar program je moguc zato sto su Na'vi podlezni takvoj kontroli.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 12 vel, 2010 1:48 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Ant je napisao/la: khm... nije? Naravno da nije, to je više puta naglašeno u ovoj temi. Čak se i index.hr sjetio objavit članak "Avatar 26. najgledaniji film svih vremena," no od tada je napredovao za još šest mjesta na sjevernoameričkoj all-time listi.
|
| pet 12 vel, 2010 2:00 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Film je prvi na ljestvici najprofitabilnijih filmova svih vremena.
Što se tiče avatar tijela. Meni je nekako logično ako se ljudski um može prebaciti u navi avatar tijelo, da je onda to moguće izvesti i obratno.
Pa čak i sa čovjeka na čovjeka. Jer što nije dala priroda uvijek može nadomjestiti tehnologija.
|
| pet 12 vel, 2010 8:49 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
U Koreji je moguće gledati Avatara u četiri dimenzije 4D je kompanija postigla na način da je uključila i sva četiri osjetila: pokretna sjedala, vjetar, špricanje vodom, lasere pa čak i sintetičke mirise koji se koriste tijekom reprodukcije filma. Naravno da se postavlja pitanje što zapravo znači pojam dimenzija, no to ne brine dobro pošpricane i proluftane gledatelje.
| pet 12 vel, 2010 11:55 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Ah da... ima zanimljiv link na toj stranici: Kako napraviti svoj Na'vi avatar? http://www.webdesign.org/photoshop/phot ... 18015.htmlJel tkogod probao? 
| pon 15 vel, 2010 6:32 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
vidjela da, ali nisam se htjela upuštati u to...ako napraviš javi 
| pon 15 vel, 2010 9:33 pm |
|
 |
|
Number One
|
pahuljica je napisao/la: vidjela da, ali nisam se htjela upuštati u to...ako napraviš javi  došla sam do nosa... i totalno fulala... ](./images/smilies/eusa_wall.gif) ... u običnom PhSh nema tog forward warp toola kojeg je lik koristio... ... sad opet moram iz početka... ... a trebalo mi tri sata samo da se ofarbam u plavo... ... ako nađeš neki drugi photoshop tutorial na tu temu... udijeli link...
| čet 18 vel, 2010 6:17 pm |
|
 |
|
fluffy
|
ja sam ga napokon jucer uspijela pogledati ...malo me glava boljela od onih naocala ali prezivila sam ...efekti su preprepreprejako, nešto ludo...muzika mi je također fantasticna ...malo mi jedino predugo traje...ali ajde... ...i da, dva puta u drugom dijelu ostali u mraku 
| čet 18 vel, 2010 6:35 pm |
|
 |
|