Sada je: sub 19 ruj, 2026 12:40 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 120 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
 Fringe 
Autor/ica Poruka
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Post Re: Fringe
Cmd Data je napisao/la:
5. i posljednja sezona je krenula pred par tjedana, prati li još tko?

Definitivno je ova serija postala puno bolja nego je bila u 1-2 sezoni.

...ja pratim 5. sezunu trenutno...
...i puno je drugačija...
...ne sviđa mi se što su kmh ... eliminirali Etu već.. :(
...ali serija je konačno dobila negativce u pravom smislu riječi...
...ne bad asses hidden in secret playground...

...i dobro je za sad, zanimljivo, jer je teško zapravo smisliti način kako poraziti negativce...

...well, they need find another tape... :)

pet 09 stu, 2012 1:16 pm
Profil ICQ Web stranica
Make it so
Make it so

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Ja se nekako nadan da će se Eta kroz neki paradox vratit među žive 8-[

pet 09 stu, 2012 1:29 pm
Egzobiolog
Egzobiolog

captain je napisao/la:
Ja se nekako nadan da će se Eta kroz neki paradox vratit među žive 8-[

...to je i meni prošlo kroz glavu...
...ali ne vjerujem da će se to dogoditi prije kraja sezone...
...vjerojatno u posljednjem nastavku...
...imam neki feeling da kad srede ove indijance... ako ih srede...
...nadam se sretnom kraju... da bi se vremenska linija trebala stablizirati...
...koju su naravno ovi narušili... te da se sva šteta koju su ovi nanjeli svojim prisustvom ovnovi, vrati... ... ...

pet 09 stu, 2012 3:44 pm
Profil ICQ Web stranica
Make it so
Make it so

Pitan se hoće li uvest paralelni svemir opet u igru ..ona alternativna ekipa je bila u nekim stvarima bolja od ove originalne :mrgreen:

pet 09 stu, 2012 8:15 pm
nešt po svom izboru

Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
captain je napisao/la:
Pitan se hoće li uvest paralelni svemir opet u igru ..ona alternativna ekipa je bila u nekim stvarima bolja od ove originalne :mrgreen:

Haha, ja sam se baš isto pitao i mislio si da bi mogli baš sad ubacit nekaj tipa da ovi naši idu preko, tamo nema tih čelavih pa im ovi pomažu itd :mrgreen:

Ma serija je općenito daleko napredovala od onog lošeg početka u prvom dijelu 1. sezone!

pet 09 stu, 2012 10:45 pm
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

Sutra ćemo vidit ali ova najnovija epizoda po naslovu čak implicira na tu mogučnost :bier:

Citat:
"Through the Looking Glass and What Walter Found There"

pet 09 stu, 2012 11:41 pm
Egzobiolog
Egzobiolog

Cmd Data je napisao/la:

Ma serija je općenito daleko napredovala od onog lošeg početka u prvom dijelu 1. sezone!

Meni je prva sezona super...
...ne sviđa mi se dio kad su s Peterom počeli fantazirati... pa ga kickali, pa ga vratili ... ono... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :joj:

sub 10 stu, 2012 3:51 pm
Profil ICQ Web stranica
nešt po svom izboru

Mr.bobo je napisao/la:
Cmd Data je napisao/la:

Meni je prva sezona super...
...ne sviđa mi se dio kad su s Peterom počeli fantazirati... pa ga kickali, pa ga vratili ... ono... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :joj:

Početak prve sezone je užas blagi, osim pilota! tamo od 2 do 6-7 epke je bilo dosadno, dalje je serija bila sve bolja i bolja :) .

Današnja je bila baš fora ... Peter sa supermocima :s_clap:

ned 11 stu, 2012 1:37 am
Profil Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

Jel ti ko kad reko da SAKRIJEŠ SPOILER !!! ](*,) ](*,)

ned 11 stu, 2012 2:17 am
Profil ICQ Web stranica
Make it so
Make it so

Ništa od paralelnog svemira ali zanimljiva epizode ..fora su znakovi na vratima koji su isti ko i Glyphs code :mrgreen:

ned 11 stu, 2012 10:32 am
nešt po svom izboru

Mr.bobo je napisao/la:
Jel ti ko kad reko da SAKRIJEŠ SPOILER !!! ](*,) ](*,)

Joj daj, ne piz**, to se ovak i onak očekivalo :joj:

ned 11 stu, 2012 11:31 am
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

Završetak serije je nelogičan :|

Citirat ću sam sebe iz diskusije sa sf centra

Citat:
Walter je odgovoran za stroj ali prvi ljudi su nekakva civilizacija koja je postojala prije dinosaura , barem tako piše na fringewiki ..nisan nigdi pročita da su to olivia i peter
a iskreno se i nesićan baš dobro svega iz prijašnjih sezona s obzirom da seriju nisan u kompletu gleda više puta nego jedan put

Svejedno čak i da je i ovo objašnjeno , ostaje veliki propust u tome da bez waltera i fringe događaja se olivia i peter nisu nikad nit tribali upoznat , isto tako ako je walter u budučnosti sada i ako je on sam paradox u ovom timeline-u ..di je walter iz tog novog timeline-a ..jel još u ustanovi za psihičke bolesnike ili nije u ustanovi nikad nit bija , jel živ ili mrtav ..kako je peter uopće postojeći , dal je možda walter smislija lijek na vrime pa nije mora ići u paralelni svemir po paralelnog peter-a ..i ako je iša ..kako je bez observera peter spašen ?
Ova serija jednostavno traži bolji završetak ..to jest sad traži nastavke ili spin off ...jer je sve nelogično postalo

pon 04 vel, 2013 12:46 pm
nešt po svom izboru

captain je napisao/la:
Završetak serije je nelogičan :|

Citirat ću sam sebe iz diskusije sa sf centra

Citat:
Walter je odgovoran za stroj ali prvi ljudi su nekakva civilizacija koja je postojala prije dinosaura , barem tako piše na fringewiki ..nisan nigdi pročita da su to olivia i peter
a iskreno se i nesićan baš dobro svega iz prijašnjih sezona s obzirom da seriju nisan u kompletu gleda više puta nego jedan put

Svejedno čak i da je i ovo objašnjeno , ostaje veliki propust u tome da bez waltera i fringe događaja se olivia i peter nisu nikad nit tribali upoznat , isto tako ako je walter u budučnosti sada i ako je on sam paradox u ovom timeline-u ..di je walter iz tog novog timeline-a ..jel još u ustanovi za psihičke bolesnike ili nije u ustanovi nikad nit bija , jel živ ili mrtav ..kako je peter uopće postojeći , dal je možda walter smislija lijek na vrime pa nije mora ići u paralelni svemir po paralelnog peter-a ..i ako je iša ..kako je bez observera peter spašen ?
Ova serija jednostavno traži bolji završetak ..to jest sad traži nastavke ili spin off ...jer je sve nelogično postalo

Ja mislim da ti nisi baš skužio kraj serije, ili sam si barem ja drugačije protumačio. Pa nije Walter potpuno nestao iz timelina, koliko sam ja skužio kada se resetirao timeline, resetirao se taman prije dolaska Čelavih. Jer ak se sjećaš u epki u kojoj su prikazivali kad su observeri došli, bilo je to u trenutku kad su Olivia, Peter i Etta bili na onoj livadi (parku, šta god je).

http://www.youtube.com/watch?v=Hzb3zMWLgsY ... na 3:40 se u "originalnom" timelinu pojavljuju Observeri, pa se onda valjda timeline resetirao taman prije tog trenutka, a Walter je u tom trenutku nestao. Odnosno od tog trenutka na dalje se počeo stvarati novi timeline, a do tad je bilo sve po starom. Pa zato ti je na samom kraju ona scena di Walter pošalje pismo Peteru, a unutra samo tulipan nacrtani (stavi video na 4:34). A to pismo smo imali prilike vidjeti i negdje na početku 5. sezone kada su bili u onoj "budućnosti" (15-tak godina unaprijed). Jer se sjećam da je Peter vidio to pismo i pitao je Waltera kaj je to pismo, al se ne sjećam kaj je Walter odgovorio. A isto smo mogli i saznati iz epizoda prije da su Walter i September radili na planu kako pobijediti Observere još puno prije nego su oni došli, pa je Walter znao kad treba poslati pismo i kad će on kao "nestati".

čet 14 vel, 2013 10:40 pm
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

Sve je to dobro , ali ako nema septembera da odvrati waltera od nalaženja lijeka za svog peter-a i ako walter ne prelazi da bi izliječio paralelnog petera , i ako tog peter-a ne povede sa sobom natrag u svoj svemir i ako u tom procesu september ne spasi peter-a i walter-a iz ledene vode , onda se samim time sve minja :-k

No olakotna je okolnost da ovaj timeline di observeri izvrše invaziju je ipak nešto novo naspram timeline-a iz prve i druge sezone i samim time ode je i peter paradox jer je u jednom trenutku bia potpuno izbrisan iz timeline-a

No ipak se postavlja pitanje ..ako se sve oko walterova prijelaska po peter-a nije dogodilo i nije dovelo do tog da walter bude u ustanovi za psihičke bolesnike a kasniji fringe događaji nisu doveli do tog da olivia mora vadit waltera iz ustanove i tako upoznaje peter-a .. koji kasnije svojim akcijama dovodi do nekih novih paradox-a ..kako su se uopće olivia i peter mogli upoznat :-k

Jedina logična opcija je da smo kroz seriju gledali 4 paralelna svemira ..prva dva iz početka serije a druga dva s kraja serije i da je ovaj zadnji timeline zapravo nekakav 5 paralelni svemir :-k
Možda stvarno ne razumin sve u seriji pa me kraj malo zbunjuje ..ali dosta su tog iskomplicirali toliko da je teško povatat sve konce koji su se vukli kroz seriju :|

pet 15 vel, 2013 8:24 pm
Admiral
Admiral

Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :)
Koje si vrste?: Romulan
Odgledao sam bio sve epizode za nepunih mesec dana i sta da va, kazem serija je mnogo dobra :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:

Ja iskreno dajem seriji neku mrsavu 8 , jer je postojalo onih trenutaka kada sam se :whatever: ,ali na kraju sve je lepo ispalo kako valja :D

Sto ce tice same serije da pojasnim>NE CITATI AKO NISTE SVE EPIZODE ODGLEDALI

Sezona 1> odigrava se u nasem svemiru i pred kraj saznjamemo da postoji paraleni svemir , eh te poslednje epizode je nesto najleose sto je moje oko videlo uffff :zaljubljen:
Sezona 2>naizmenicno nas i paraleni svemir se preplicu toliko da ako tako nastave ima skroz da se slepe ,a onda nastupa golema explozija :naughty: Takodje veoma dobra sezona koja je mene ostavila bez daha :zaljubljen:
Sezona 3 >Peter pomocu onog uredjaja u buducnost gde vidmo da su i pored toga sto je nas svemir sacuvan pomocu samog uredjaja i njemu je sudjeno da bude unisteno. Zato on mora da bude izbrisan iz stvarnosti
Sezona 4: Odigrava se u takodje u nasem svemiru ,ali bez Petera koji je u ovoj stvarnosti se udavio u jezeru. Neocikavno u stilu dr Who epizode da secanja nikada ne umiru Peter se polako vraca , verovatno je to zbog toga sto ne potice iz naseg svemira i svojim delima i egzitencijom u nasem svemiru utice polako na druge tj polako se pojedinm njemu bliskim ljudima vracaju secanja o njemu ,a secanja su ono sto neku osobu cine osobom pa se zato i menja psiha likova.
Sezona 5-je srz sama serije koja otkriva buducnost covecanva kao i pravu nameru Posmatraca zasto su oni posecivali covecanstvo , mada to oktrivamo u ranijm epizodama. Ukratko serija se zavrsava jednostavnim brisanjem Posmatraca i samim tim dovodi do bolje buducnosti ljudi. Tim brisanjem u nasem svemiru Posmatraci nikada nisu ni postojali , samim tim nisu nikada ne pocivali nasu planetu i to dovodi do situaciju opisane u sezoni 4 sa kojom se Fringe ustvari i zavrsava. :D

čet 13 lip, 2013 12:22 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 120 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: