|
Sada je: uto 01 ruj, 2026 10:59 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 Fondacija
Fondacija na filmu Kako navodi Hollywood Reporter, bivši šefovi New Linea, Bob Shaye i Michael Lynne, producirati će filmsku ekranizaciju kultne književne SF trilogije Fondacija, autora Issaca Asimova.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| uto 29 srp, 2008 6:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
 Re: Fondacija
Emmerich će režirati Fondaciju Filmsku adaptaciju SF klasika Fondacija, autora Issaca Asimova, režirat će Roland Emmerich (Independence Day, Stargate), navodi Variety. Navedena informacija objavljena je nakon što je Columbia Pictures, na u četvrtak održanoj aukciji, uspjela dobiti prava na ekranizaciju popularne SF trilogije.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sub 17 sij, 2009 2:40 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
jedva cekam  fondacija  ! ima li kakvih informacija kad stize film?
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sub 30 svi, 2009 10:19 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
najbolji serijal SF romana ikada! 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| ned 31 svi, 2009 12:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Zasada nema puno novih informacija, no čini se kako stiže 2011. godine, te će biti podjeljen na dva filma (valjda će većinu materijala preuzeti iz Fondacije i Carstva, te Druge Fondacije). BTW. u pripremi je i ekranizacija End of Eternity: MacDonald režira 'End of Eternity' Kako navodi Variety, Kevin Macdonald (State of Play, The Last King of Scotland) prihvatit će se ekranizacije SF romana The End of Eternity, iz pera Issaca Asimova. Film će producirati Vince Gerardis.
Benedikt XVI
|
| pon 01 lip, 2009 8:35 am |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
hmmm..... nadam se da neće podbaciti
_________________ "Laws change depending on who's making them, but justice is justice." -- Odo (A Man Alone)
|
| pon 01 lip, 2009 3:36 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Emmerich o Fondaciji Roland Emmerich, koji namjerava režirati filmsku trilogiju temeljenu na serijalu o Fondaciji autora Issaca Asimova, otkrio je kako se sprema pročitati scenarij za prvi film, iz pera Roberta Rodata (Saving Private Ryan).
Benedikt XVI
|
| ned 26 srp, 2009 9:34 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
omgomgomgomgomgomgomgomgomFUCKINGg!
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| ned 26 srp, 2009 10:32 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
The Boz je napisao/la: omgomgomgomgomgomgomgomgomFUCKINGg! Jelda? I ja kažem! 
|
| pon 27 srp, 2009 1:14 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
Jedva čekam, Asimov mi je najdraži SF pisac (pun intended  )
| čet 30 srp, 2009 9:02 am |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|