| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Izbor za naj kapetana
Bermana bi ja protjerao iz franšice... ...pa on je i radio na ''anomaliji'' zvanoj Enterprise... ...tlak mi se diže kad se on spomene negdje...
| pon 21 srp, 2008 3:35 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Iskreno boli mene ona stvar to što se Berman srami Enterprisea. Enterprise je po svemu ST i ako to nekome smeta mogu si ga gurnut na ne kažem već gdje. A ako ove toliko smeta sve što se tiče Enterprisea zašto su ga uopče radili na samom početku??
| pon 21 srp, 2008 11:04 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Suikotreki je napisao/la: A ako ove toliko smeta sve što se tiče Enterprisea zašto su ga uopče radili na samom početku?? ...ja mislim da nisu imali jasnu viziju što će sa serijom... ...tj. u kojem pravcu će ići... već su radili od epizode do epizode, pa kud nas to dovede... ...takvi projakti su uglavnom osuđeni na propast...
| uto 22 srp, 2008 2:35 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Ne vjerujejem baš da je to razlog. Tako su možda radili samo prvu sezonu, a i sve trek prve sezone su rađene na taj način. Scenaristi su imali debele planove za petu sezonu. Šteta što nije ostvarena. http://memory-alpha.org/en/wiki/Ent#The ... e_Season_5
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| uto 22 srp, 2008 2:49 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@Picard Ono o Beergmanu i drustvu Mislim da je to samo re;eno samo za potrebe knjige jer su vjerojatno procijenili da ce bolje ici prodaja ako to napisu , znas Amere , sve za lovu , odreci ce se matere a di jedne serije ! . Tko zna sto ce napisat z 10-15 godina ?
Toliko o knjigama i vjjerodostojnosti napisanog od strane sutora i pogotovo scenarista . PA i[a treba da ih bude sram to je nevjerojatno sra**e koje su u VOY napravili s Borgom i Katom , one smijurije s "Q" om i Romulancima u TNGu u kojem je cak bilo i kaubojaca .........itd ..itd .. A ocito nisu ... to ih ni sram !? Kazem ti ne uzimaj takve podatke kao neki "dokaz" svojoj pretpostavci da ENT nije dio STa ...vidis da se ne bayiraju na relnosti vec profitu !!!!
Pozdrav Shekspirova 88

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 22 srp, 2008 3:04 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Picard je i dalje najbolji.
|
| pon 04 kol, 2008 2:38 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Slažen se za pod Qupus ! Pozdrav Dite mamino 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 04 kol, 2008 11:17 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Janeway je najbolja. 
|
| čet 05 vel, 2009 3:38 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Yeah right...  Jedan i jedini, JLP ofkors. 

|
| čet 05 vel, 2009 4:25 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Jedan jedini i najveći - Captain Jean-Luc 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 05 vel, 2009 5:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
6 Archer 14 Picard Sumljivo mi to 
| čet 05 vel, 2009 6:49 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Picard 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 05 vel, 2009 7:09 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
4 od 1 je napisao/la: 6 Archer 14 Picard Sumljivo mi to  I meni... Archer stvarno ima previše glasova. 

|
| čet 05 vel, 2009 7:54 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| čet 05 vel, 2009 10:07 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Meni nije jasno zašto Picard Čajolokač ima toliko glasova. 
|
| pet 06 vel, 2009 4:30 am |
|
 |
|