| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Izbor za naj kapetana
Kunić je napisao/la: Ant je napisao/la: :picard: Šta bi ti to trebalo znaćit? Vidim da se glasa po malo. da sam glas dao Picardu 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 09 kol, 2007 8:12 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Ma gledaj ti nje. Samo ti tako o Piketu. Čekaj samo dok dobijemo TNG pa ću te onda pitati. 
| pet 10 kol, 2007 7:57 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Piketa (i ostale) poshtujem, ali Kata je Kata.
| sub 11 kol, 2007 4:51 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
upravo tako, ni jedan se ne moze mjeriti sa Katom upravo zato sto se ni jedan od njih nije nasao u njenoj poziciji...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 11 kol, 2007 11:50 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
E pa sad. OK to priznajem, stvarno je prošla što nijedan kapetan nije prošao. Ovo gore je bila zeza. Ali i Picard je prošao puno toga, od asimiliranja pa do dosađivanja Q-a. E što je on prošao sa Q-om niko nije. A uz to vidimo kako ko stoji na anketi.
Šalim se.
| sub 11 kol, 2007 4:24 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Javno ti objavljujem rat. Ako se ne bojish, vidimo se vecheras kod "zhute bandere, treche drvo na lijevom uglu...", pa chemo vidjet' da l' je bolja Kata, il' Pike.
| sub 11 kol, 2007 4:46 pm |
|
 |
|
Admiral
|
| sub 11 kol, 2007 4:49 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Smirite emocije. Anketa govori dovoljno sama za sebe. Ali i Kirk ima svoje mjesto pod suncem kao prvi kapetan po kojem je snimljena serija 
|
| sub 11 kol, 2007 8:08 pm |
|
 |
|
Admiral
|
| ned 12 kol, 2007 10:23 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 12 kol, 2007 12:43 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Hehe, hvala. A šta mogu kad sam takav. Al` za Archer-a sam rekao istinu. U početku mi se uopšte nije sviđao. Ali tek sad vidim da sam pogriješio. I to puno pogriješio.
| ned 12 kol, 2007 7:33 pm |
|
 |
|
Admiral
|
nermin_st je napisao/la: Hehe, hvala. A šta mogu kad sam takav. Al` za Archer-a sam rekao istinu. U početku mi se uopšte nije sviđao. Ali tek sad vidim da sam pogriješio. I to puno pogriješio. Ma Archer je legenda. Ipak je u njegovo vrijeme trebalo izdržat s Vulkancima...
|
| ned 12 kol, 2007 8:53 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Kunić je napisao/la: Ma Archer je legenda. Ipak je u njegovo vrijeme trebalo izdržat s Vulkancima... Auu, potpuno se slažem. Stvarno su ga znali iznervirati. Ne samo njega nego i mene. E po tom pitanju skidam mu kapu.
| ned 12 kol, 2007 9:57 pm |
|
 |
|
Captain
|
nermin_st je napisao/la: E po tom pitanju skidam mu kapu I njom bijem scenariste. Glasah za Picarda. Mada bi lako mogao i za Siska / Kirka. Za ono dvoje ne bi glasao taman da mi tupe da ima pet svjetala 
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| ned 12 kol, 2007 10:02 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Krešo je napisao/la: I njom bijem scenariste. Glasah za Picarda. Mada bi lako mogao i za Siska / Kirka. Za ono dvoje ne bi glasao taman da mi tupe da ima pet svijetala  Joj dobar si.
A šta fali Janeway? Zar je tako loša?
| ned 12 kol, 2007 10:27 pm |
|
 |
|