Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
Re: S kojim bi likom iz ST-a najradije spavali?
Mr.bobo je napisao/la:
_Oz je napisao/la:
Zašto je tako mali izbor likova? Di su Sedma, Tasha, Kes, Belanna, Hoshi, Leeta...
Pa za cure (i tople dečke) Paris, Kim, Riker, Trip, Data (koja ne bi s Datom, aj iskreno )
...ah, budem ja reprezentativniju anketu složio... ...vidim da je to krajnje nužno...
LOL, Archer je drugi... ...ono svi ga blate , a svima je tiha patnja...
Pridružen/a: sub 28 ožu, 2009 10:04 pm Postovi: 171 Lokacija: Holodeck Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
Mr.bobo je napisao/la:
Smartybarty je napisao/la:
Sta je ovo ljudi, gdje je Picard
...ok, jel ti to nama otkrivaš svoje sklonosti... ?
Sta cu, nemogu si pomoc. Piki bi i najgoreg mr. straight guya mogo odvuc na gay way. U nedostatku ponudjenih opcija sam se opako dvoumio izmedju Archera i Deanne. Ipak izabrah Deannu, da nebudem prevelki gay odma u pocetku
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
Mr.bobo je napisao/la:
Sta je ovo ljudi, gdje je Picard
...ok, jel ti to nama otkrivaš svoje sklonosti... ?
Sta cu, nemogu si pomoc. Piki bi i najgoreg mr. straight guya mogo odvuc na gay way. U nedostatku ponudjenih opcija sam se opako dvoumio izmedju Archera i Deanne. Ipak izabrah Deannu, da nebudem prevelki gay odma u pocetku
Kako bi Wesley Crusher rekao..."For Wesley Crusher It's Ok To Be Gay"
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
LOL... fora filmić... ...aaa... zato se Picard nije ženio...
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
modesty blaise je napisao/la:
hoće netko proširiti anketu? premalo je frajera tamo. i dodajte chakotaya
Ako je proširimo onda će se poništiti stari rezultati. Ali ako zelite napišite svoje kandidate i kandidatkinje, razmotrit ćemo.
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.