| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: Osnovne Informacije, male preinake
Malo promjene ne škodi, još kada bi se pazilo na to prilikom otvaranja, bilo bi dobro. 
| čet 02 srp, 2009 2:48 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: O Anketi, programu i rasporedu emitiranja na HRT-u.
HRT je sam sebe zeznu, teletext i pregled programa su u zaostatku jednu epizodu za stvarnim prikazivanjem, pitam se koliko im treba da to shvate?? ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
| čet 02 srp, 2009 2:49 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
probala sam paziti... probala...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| čet 02 srp, 2009 2:49 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
_________________ It is smaller on the outside!
|
| čet 02 srp, 2009 2:52 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
BrickTop je napisao/la: Malo promjene ne škodi, još kada bi se pazilo na to prilikom otvaranja, bilo bi dobro.  Imam san da jednom u tim anketama bude moguće i kliknuti na link "pogledaj kompletnu epizodu" 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 02 srp, 2009 6:02 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...hehehhe... dobar, dobar... ...možda u budućnosti...
...hm, bilo bi zanimljivo napraviti web uploadati cijeli trek na njega... i ti samo dođeš, klikneš i gledaš... da, to bi bilo super...
| čet 02 srp, 2009 11:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Mr.bobo je napisao/la: ...hehehhe... dobar, dobar... ...možda u budućnosti...
...hm, bilo bi zanimljivo napraviti web uploadati cijeli trek na njega... i ti samo dođeš, klikneš i gledaš... da, to bi bilo super... Hmm da, i jos da nas ne utuze za prava i odnesu milione koje bi bili krivi. Ko i nas glupi Zamp- cicaju lovu po pravu- presnimio treba platit za sve koji bi kao kupili original. => Pa nek metnu original na streaming, ili sl. da mozemo gledat original. ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| pon 06 srp, 2009 10:19 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Pitanje kaj se ovoga tiče, uvijek se zeznem za datum kad treba ocijeniti BrickTop je napisao/la: Prikazana na HRT-u: ovo valjda znate i sami DD.MM.YYYY.
kaj nije logičnije da se piše datum onaj koji je u programu  ? (datum prikazivanja prema hrt-u) znači kada bi epka počela prije ponoći, isti datum bi bile dvije 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 07 srp, 2009 3:32 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...a da, od velike je važnosti kojeg je datuma pojedine epizoda prikazivana...
...nek , ja sam za da svatko ko otvara anketru to napravi na svoj način... ali opet držeći se nekih zadanih okvira...
| uto 07 srp, 2009 8:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Mr.bobo je napisao/la: ...a da, od velike je važnosti kojeg je datuma pojedine epizoda prikazivana...
ak ti misliš da nije, onda vjerojatno nije 
|
| sri 08 srp, 2009 8:33 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
pa i nije... neki od nas nemaju TV... pa im nije bitno kad je prikazuju na HRT. A neki su gledali na DVD-u... ili na TV-u pred pola desetljeća dok su još imali TV... ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
| sri 08 srp, 2009 2:54 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Datum se piše onaj kada je epizoda počela, ako to bude minutu poslje ponoći, piše se datum od toga dana.
| sri 08 srp, 2009 8:00 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...onda je sve dobro radim... ...dakle Zvonko mora bioritam namjestiti s HRT-om ...
| čet 09 srp, 2009 2:49 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mr.bobo je napisao/la: ...dakle Zvonko mora bioritam namjestiti s HRT-om ... moj bioritam već dugo nije u skladu s HRT-om 
|
| čet 09 srp, 2009 12:31 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...hmmm. epizoda 1x16 nije postavljena... ! Zašto?
...e sad jel namjerno preskočena, ili ste pali na varku HRT-a, kad ju je prizazivao ko 1x10 epizodu...
...budem je ja sutra otvorio onda... ako me neto ne preduhitri...
| pon 27 srp, 2009 2:39 am |
|
 |
|