|
Sada je: sub 18 tra, 2026 8:46 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
A Song of Ice and Fire - Brbljaona [spojleri]
| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: A Song of Ice and Fire
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 11 svi, 2009 11:54 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 11 svi, 2009 11:56 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Mrzim kada netko šara po knjigama, to je svetogrđe.
| uto 12 svi, 2009 12:03 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
ASOIAF... Ima samo jednu losu stranu, a to je sta ce biti gotov za 20 godina... ako Martin pozivi... Uglavnom, prve 2 knjige sam procitao jos u proljece 2003., mislim da su bas onda izasle... Onda je Martin bio na Sferakonu, to mi je sad zao sto nisam isao, ali mi je potpisao knjige s posvetom u algoritmu Svaku sam procitao za otprilike tjedan dana. Trecu sam isto procitao odmah nakon sto je izasla, negdje u jesen 2003. Bile su mi odlicne i full napete... dobre kao i LOTR, samo jos napetije... likovi su bili super, pogotovo Eddard, bas mi je zao sto su ga ubili odmah na kraju prve knjige, njega i RobertaAli onda nije bilo iduce knjige, nego je izasla tek 2006. mislim... do onda sam ja pozaboravljao pola toga sta se desavalo, i potpuno me proslo zanimanje za ono sto ce se dogoditi sa svim tim likovima, tim vise sta sam znao da i ako procitam cetvrtu knjigu, ponovo necu nista saznati nego cu morat cekat 5 godina na iducu... I tako nisam ni procitao cetvrtu, nego sam odlucio pricekati da sve knjige budu gotove, a onda procitat svih 7 u komadu... iskreno se nadam da ce Martin pozivit da mi to omoguci...
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| uto 12 svi, 2009 12:27 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
I ja se nadam... Knjige su mi predobre, i stvarno bi mi bilo jako zao da nikad ne saznam sto se na kraju dogodilo... Ali kako je Martin krenuo... Ples zmajeva se ceka vec tri godine  Mogu samo zamislit kad ce tek ostale izdat... 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 12 svi, 2009 12:49 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ok... Arya mi ide na zivce. zapravo, ona sama mi i neide na zivce, ali trenutno samo putuje prema ostrozimlju i Zidu i uopce me ne zanimaju njeni dozivljaji ni oni neki njeni frendovi tamo, a ni onaj kopile lik mi nije zanimljiv.
nadalje, i Bran mi ide na zivce. malo mi je dosadno citati o tome kako je on zbediran sto nemoze hodati. moslim, da, ok, jadan mali, ali onako... i sad je bas bilo neko poglavlje kako mu dolaze vazali i zale mu se kako nisu spremili zimnicu i kako oce flotu brodova i kako svi oce zenit onu staru babu sto joj umro muz. to me izrazirto ne zanima.
tako da... sam u zadnje vrijeme malo usporio sa citanjem, naprosto mi se nekako neda. hocu vidjeti sta radi Robb i majka mu, hocu vidjeti sta radi Theon, sta se događa iza Zida i tako to!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 21 svi, 2009 12:16 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ant je napisao/la: ...ali trenutno samo putuje prema ostrozimlju i Zidu... ...sta se događa iza Zida i tako to! Ima i Zid neki tu, i to velikim slovom pisan... pa šta niste prije rekli? 

|
| čet 21 svi, 2009 12:27 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
@Ant- Hahaha, ajde, ajde, bit ce bolje... Bar s Aryom... Bran... Pa meni je postao samo jos dosadniji  Ajde hvala bogu, bar njega nije bilo u cetvrtoj knjizi...  Ali je zato bila ona iritantna Briene, e ona mi je najgori lik u cijeloj knjizi... Kopile lik? Gendry? Citaj dalje pa ces doc do Robba i Catelyn, a Theon... Jel vec krenio iz Ostrozimlja? Ne mogu se sjetit jel to u drugoj ili trecoj knjizi 
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 21 svi, 2009 12:28 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
T'Rapavi je napisao/la: Ant je napisao/la: ...ali trenutno samo putuje prema ostrozimlju i Zidu... ...sta se događa iza Zida i tako to! Ima i Zid neki tu, i to velikim slovom pisan... pa šta niste prije rekli?  Hahahaha, veliki, bijeli ledeni zid Mislim, ak ni nakon ovoga ne procitas knjigu, onda stvarno...
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 21 svi, 2009 12:30 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Dejanira je napisao/la: Hahaha, ajde, ajde, bit ce bolje... Bar s Aryom... Bran... Pa meni je postao samo jos dosadniji  Ajde hvala bogu, bar njega nije bilo u cetvrtoj knjizi... ah, kvragu... ma onako, kad bi mu se bar nesto dogodilo, neznam, ali ovako mi je totalno glup lik. onaj Hodor je stoput bolji od njega... btw, zamisli poglavlje iz Hodorove perspektive: Hodor, Hodor! hodor Hodor? hodor, hodor... Hodor! Hodor, Hodor, Hodor. Hodor hodor? Hodor Hodor, Hodor...
|
| čet 21 svi, 2009 12:33 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Hahahaha Hodor Hodor Ma Hodor mi je genijalan  Ma dogodit ce se Branu nesto, ali meni je i dalje bio dosadan... Ma daj, Stark family je ionak cijela totalno bezveze Ali zato Lannisteri i Martelli... Mislim, kak nisi odusevljen Lannisterima? Tyrion, Cersei, Jaime 
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 21 svi, 2009 12:36 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
ok, moram reci da dijelim tvoje odusevljenje Tyrionom. jos otkako si je u prvoj knjizi nasao onu vojsku tamo u brdima, pa sad otkako je dosao u grad. dobar je lik, i dobri su mi njegovi komentari na ostale likove. i najbolje mi je kako je zapravo dosao u slicnu poziciju kao i Eddard, ali se postavio drugacije, na pravi nacin. nije covjek budala.
a Cersei mi je nekako... neznam, nesviđa mi se bas. mislim postavi ono deriste na prijestolje i onda ga ne moze kontrolirati. ja bi da sam na njenom mjestu tako šamarao tog klinca...
|
| čet 21 svi, 2009 12:43 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Jaime kuje neke okrutne planove jel? Ja sam tek na onom dijelu gdje Catelyn dolazi u Kraljev Grudobran. Starkovi su mi zasad puno bolji (uvijek se furam na štih dobrica  ), ali Tyrion nema premca. Lik je prezakon. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 21 svi, 2009 12:53 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Ma Tyriona svi obozavaju  Ja sam zaljubljena u njega prvog trenutka kada se pojavio u serijalu. Definitivno je najdublji i najuzbudljiviji lik, zato što je on jedini dovoljno inteligentan i hrabar da se do kraja suoči sa sobom, prizna da je isti kao njegov omraženi otac, i da se sa Tyvinom u sebi neprestano bori. A Cersei... Hm... Kao sto je Jaime rekao... Voli se zamisljati kao knez Tyvin sa sisama...  Pametna je, ali nedostaje joj strpljenja...  I to ce joj se obit o glavu... Jaime... Joj Jaime ce se jako promjenit u trecoj i cetvrtoj knjizi... Ali nisam bas sigurna da mi se sviđa promjena... 
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 21 svi, 2009 12:57 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
JOj ja sam još prije više od tjedan završioo s čitanjem... prva knjiga je zakon... žao mi je što su ubili edvarda... moćno mi je onoaj dio daenerys....tj.kraj žao mi je što je izgubila i dijete i muža.... to je onak baš tužno... jer bio je za nju... te iako joj je to sve bilo čudno...počela je shvaćati i te načine, i smatrat to mjesto domom.... arya mi je prepre moćna onako mala, al oštra... nadam je se vidjetr u borbi...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pet 22 svi, 2009 10:44 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|