| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Game of Thrones (HBO) - Brbljaonica za serijal
Cvicek je napisao/la: @Tom_Paris, da ovo bi bio uvod u radnju ali meni je sve u svemu veoma solidna epizoda Mislim da je vrijeme da otvorimo i temu baš za komentiranje novih epizoda... e sad dal za svaku epku posebno ili skupna za cijelu sezonu... brijem da je aktivnost preslaba i da bi pojedinačne teme zjapile poluprazne...  Ovisi sve o interesu .. ako ima među forumskom populacijom interesa za komentiranje onda su teme s ocijenama bolja stvar ali ako nema interesa onda je i nešto kao brbljaonica ili komentiranje po sezoni , sasvim ok stvar Inaće ja se moran sitit ponekih događaja iz druge sezone ,neke san stvari skroz zaboravija 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 04 tra, 2013 4:58 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Meni je prva ep bila ok, zatvaranje događaja od prijašnje sezone uglavnom. Do treće sezone očekujem zakuhtavanje 
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| ned 07 tra, 2013 7:30 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: sub 04 vel, 2012 10:47 pm Postovi: 102 Spol: Muški Opis Stanja: Homeless Koje si vrste?: 1/2vilenjak
|
captain je napisao/la: I meni je ok  ..ona šefica baba je programirana ko dite pa je na kraju malo groteskno izgledalo kad je deprogramirana i ponašala se kao trogodišnjakinja Programiranje u Westerosu? Mora da je bilo EPIC! 
| pon 08 tra, 2013 3:33 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ajme "epic fail " ..kriva tema ..ovo je tribalo ići u DR who  Šta je najgore ja san bija uvjeren da san kliknija dr who temu i da illuvator priča o doktoru ..totalna dekoncentracija ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Btw druga epizoda je onako dosta bila usmijerena ka starkovima i jamie-u lannisteru ..za mene pomalo razočaranje jer sam bija jako uživljen u priču u kojoj je dany (prošla epizoda) .. theon-a muče , poprilično je teško platija svoju aroganciju iz druge sezone 
|
| pon 08 tra, 2013 11:18 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Čitam između redaka - da se svega trojica izjasnila oko pitanja... dakle bolje pitanje bi bilo - da li slobodna tema za komentiranje 3. sezone ili za serijal općenito  edit: tema za 3 sezonu otvorena... izbjegavat ću je dok ne pogledam noćašnju epku  edit2: ja na temelju nekog datuma na HBO stranici zabrijo da je epka izašla... i malo se zbrukao na fejsu (ali ništa naprema tome kako su Oz i Ternek skurili Shadowmastera na USS Croatia grupi ko zmaj Kraznysa  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 28 tra, 2013 4:50 am |
|
 |
|
Make it so
|
Pedro Pascal je odabran za ulogu Oberyn Martell-a 
|
| pon 01 srp, 2013 1:40 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
ne znam... trebali su arapa uzeti. Meni je sad Alexander Siddig, ovako zreliji i "opakiji", skoro savršen za Red Vipera... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 01 srp, 2013 11:55 am |
|
 |
|
Make it so
|
Nek bude Siddig ..Doran Martell , mislin da može dobro glumit promišljenog kalkulanta koji svaki potez dobro izvaže  Vezano uz Arape Neznan baš da je "Dorne" arabija ..prije nekakva mješavina Mediteranaca , Arapa i svih ostalih "Južnjaka" I uz to ima inspiraciju u Cornwall -u i Wales-u ..kad su karte i zemljopisni položaj u pitanju No Siddig je savršen za nekog iz Dorn-ea ..uz njega Cliff Simon bi bija savršen za ulogu nekog važnijeg lika iz Dorne-a ..no zanimljivije od svih tih muških uloga je koja će glumica glumit Arianne Martell  .. e to me baš zanima 
|
| pon 01 srp, 2013 12:12 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
ali ja bih da je on Red Viper... 
|
| pon 01 srp, 2013 12:18 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ja sam Vipera uvijek ovak zamišljala. Ovaj skroz desni.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 04 srp, 2013 8:27 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
hm... not bad.. 
|
| sub 06 srp, 2013 9:40 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
U cetvrtoj sezoni imacemo priliku da gledamo Indiru Varmu (serija Rim) u ulozi Ellarie Sand  Mislim da je idealna za tu ulogu http://insidetv.ew.com/2013/07/25/game- ... e-actress/
_________________ Mr. Paris, set a course...for home!
|
| čet 25 srp, 2013 7:53 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Seksi droljasta faćukica.... cool  taman je u seriji počelo ponestajat sisa i guzica Suzdržat ću se od provirivanja u knjige da li će biti "njenih" poglavlja 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 25 srp, 2013 11:43 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Cvicek je napisao/la: Seksi droljasta faćukica.... cool  taman je u seriji počelo ponestajat sisa i guzica Suzdržat ću se od provirivanja u knjige da li će biti "njenih" poglavlja  Pa ne bih se bas slozio da ponestaje sisa i guzica...ovoj seriji svasta nesto moze da nedostaje ali to...ne  Doduse, na um mi padaju dvije guzice i cetiri sise koje su nestale u trecoj sezoni i to je to I guess 
_________________ Mr. Paris, set a course...for home!
|
| pet 26 srp, 2013 12:18 am |
|
 |
|
Make it so
|
Dobar izbor  .. tako san i zamišlja dornijce ..uostalom baš za ellariu savršen izbor .. i po godinama i po izgledu Još samo da saznamo tko će bit Arianne Martell 
|
| pet 26 srp, 2013 12:57 am |
|
 |
|