Autor/ica |
Poruka |
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
 TBO iliti biseri
Ovak' ljudi, ovdje bacajte biserne izjave ostalih forumaša, a naravno možete i vlastite uhvati li vas veliki napad samokritike ili čega god! Dakle... who shall start?! 
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
Zadnja izmjena: Cvicek; čet 09 srp, 2009 10:13 am; ukupno mijenjano 1 put/a.
postavio kao "važno"
|
čet 09 stu, 2006 1:14 pm |
|
 |
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
So it's up to me!! U nedavnoj prepucavačini otkrili smo zapanjujuću stvar:
Nightshoot je napisao/la: oh my good...T'Grel killed Bobo...
YOU BASTERD
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
čet 09 stu, 2006 2:24 pm |
|
 |
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
TerNek je napisao/la: Da te čuje Stevie Wonder, u top bi te strpao i ispali u orbitu. Nightshoot je napisao/la: kada bih znao tko je taj, mozda bih se čak i složio s tobom
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
pet 10 stu, 2006 1:02 am |
|
 |
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
nije bas aktivan ovaj topic, i to je steta, s obzirom na kolicinu bisera na forumu
pa da ja stavim jednog, iz rasprave o Harry Potter filmovima:
nenadg je napisao/la: , ali volim i HP ( imam i HP-ov printer  )

_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
čet 21 pro, 2006 2:23 pm |
|
 |
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
evo, bobo me nasmijao, a tek je dosao
http://usscroatia.hr/phpBB2/viewtopic.php?t=970
marsonija: Zanima me jel ko od vas gleda anime?
bobo: What's that??
marsonija: To ti je japanski crtic.....
bobo:...ti mi baš nisu interesantni...
...štrumfovi su zakon!!
|
sri 10 sij, 2007 2:59 am |
|
 |
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Pa dobro mu je rekao. Štrumfači su američanska produkcija.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
sri 10 sij, 2007 5:33 am |
|
 |
the Red Viper
|
ponovno me Bobo nasmijao:
Mr.bobo je napisao/la: Super baka , T'Grel i čudovišta iz močvare.... ... hoće li baka osloboditi T'Grela , iz tamnica čudovišta? ...pogledajte sutra u isto vrijeme , na istom programu...
...djecoo, bit će još...
(e, bobo, svaka ti cast!)
|
pet 19 sij, 2007 3:59 pm |
|
 |
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19664 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Originally posted by Chaky:
onda sljedeci put ne moras doci u udrugu da drzis predavanje... samo ces nas nazvati na mob i budemo te stavili na speakerphone ... slajdove posaljes mailom
...objašnjenje T'Grelu , na koji još način može održati svoje predavanje...

pet 19 sij, 2007 5:25 pm |
|
 |
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Chaky T'Grelu kad je pomiješao imena Sanja i Suzana:
"ok T'Pol... imas ti pravo... samo prvo slovo je vazno:) "

_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
pon 22 sij, 2007 11:15 pm |
|
 |
the Red Viper
|
|
uto 23 sij, 2007 12:16 am |
|
 |
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19664 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ja sam ferengi i nesmijem na to komentirat
Shadow o paralelnom svemiru... 
uto 06 vel, 2007 5:32 pm |
|
 |
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
eto nakon brisanja offtopic medjupostova u temi povjesne sekcije skuzio sam ovaj biser:
T'Grel je napisao/la: Pa, Povijesna sekcija je i osnovana da bude raznolika. Ne mora se temeljiti samo na povijesti ST-a. Tu možete biti svašta. T'Grel je napisao/la: Sva predavanja u Povijesnoj sekciji MORAJU imati veze s poviješću i Star Trekom!
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
pet 16 vel, 2007 6:05 pm |
|
 |
Inquisitor
|
tema o najljepsem brodskom mostu..
tokom teme T'Grel pita:
T'Grel je napisao/la: Hm, a zašto su na Prometheusovom mostu samo Vulkanci? Ili možda Romulanci? potom Ant odgovara Ant je napisao/la: jer u doticnoj epki romulanci zauzmu brod. ako ti smetaju mozes ih zanemariti u evaluiranju estetickog dojma mosta. prilino sam siguran da oni inace nisu ukljuceni u standardnom paketu  i sada 10 dana kasnije... T'Grel pita: T'Grel je napisao/la: Zašto su na Prometheusu samo Vulkanci?

|
sri 28 vel, 2007 1:05 am |
|
 |
the Red Viper
|
joj sto volim ovakve postove:
Chaky je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Pa ne kažem da netko drugi ne može pisati o radu sekcije T'Grel je napisao/la: Jedini tko će pisati članak za Fanzin o Povijesnoj sekciji ću biti ja.
|
sri 28 ožu, 2007 5:04 pm |
|
 |
Inquisitor
|
i ja ih volim  ....
T'Grel polako preuzima ovu temu... zadnjih 5 bisera su njegovi... 

|
sri 28 ožu, 2007 5:19 pm |
|
 |
|