| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
 Re: Godišnja doba
Na obali ugodnih 13 stupnjeva. Preko dana i koji stupanj više. I sunce, puno sunca... Ima vremena za kiše i bure i mećave i sve ostalo za što treba vaditi rukavice i šalove 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| čet 08 pro, 2011 9:36 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Rowena je napisao/la: Na obali ugodnih 13 stupnjeva. Preko dana i koji stupanj više. I sunce, puno sunca... Ima vremena za kiše i bure i mećave i sve ostalo za što treba vaditi rukavice i šalove  Neka rukavica i šalova 
|
| pet 09 pro, 2011 6:54 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Meni je nekako najlespe prolece..temperatura je idealna kao i vreme eh da je sreca da prolece traje celu godinu Ranije sam voleo najvise leto ali ja leti ne izlazim nigde po danu i zamracim celu kucu  I onda uvece negde oko 6. kad sunce zadje ja mogu da fukcionisem Zima i jesen su mi OK mada Zimu ne volim zbog hladnoce vec vise zbog snega ..kad se kod mene sneg zaledi tu stojis a ides 
| sri 08 vel, 2012 11:41 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Norexan je napisao/la: Meni je nekako najlespe prolece..temperatura je idealna kao i vreme eh da je sreca da prolece traje celu godinu Pa da, proljeće je zaista najugodnije. Ovaj snijeg je definitivno dosadio.
|
| sri 08 vel, 2012 8:16 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Napokon i proljeće Nije ni hladno ni vruće...taman za prošetat, odmorit se , uživat u prirodi....... 
|
| čet 22 ožu, 2012 8:08 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Yea...i Vesna je stigla u nas kraj!! 
| čet 22 ožu, 2012 8:42 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Neee! Hoću Moranu natrag! 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| čet 22 ožu, 2012 8:58 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Okay ..sad mislin da je tockica odgovorila na moje pitanje i prije neg sta san ga postavi u njenoj temi .. nisan cita ovu temicu prije postavljanja pitanja Btw ..prolice ..super ..divno Ma iman pismicu o njemu Prolice kad se priroda budi a sritni su svi ljudi , kad mindula cila se rascvita , kad sunceve zrake pođu oko svita Prolice kad ptice s juga nazad k nama lete , kad na svoju granu opet slete Prolice puno boja i cvica , prolice kad je najveca srica
To doba kad se sve budi , to doba kad nema zle cudi , osjecaj kad ode zima ostra i bila ..osjecaj kad se probudi priroda cila
Prolice taj raj od miseca tri ..ono doba kad sritni su svi
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 23 ožu, 2012 2:12 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Sad gledam po vijestima i kažu kak je KONAČNO došao kraj kiši.  I sad opet slijedi suša. A dok su bile te prognoze, obično bi kišu najavili na moru, pogotovo na sjevernom Jadranu i Gorskom kotaru. Sve ostalo su sporadični pljuskovi. Negdje početkom travnja je bila tuča kod mene; trajalo je sat vremena i bilo je tak silovito da je nestalo struje. Prekjučer je padalo nekih dva sata, al onak PRAVA kiša. Sve ostalo su bili petminutni pljuščići i polusatne popišancije, ko da netko raspršuje onim raspršivačem za cvijeće. Dakle suša i dalje kod mene.  :psmtr:
|
| čet 26 tra, 2012 7:48 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Zima je umrla 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 26 tra, 2012 10:09 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
 Pa...da...odavno. 
|
| čet 26 tra, 2012 10:18 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Prave zime jedva da je i bilo.  Ova posljednja bijaše uistinu nikakva. A sad je vruće i sve su mi se žile raširile od topline.  Bliži se svibanj.  Bliži se i ljeto.  Nadam se da ću uspjeti dati sve ispite na ljetnom roku kako se ne bih morala baviti umnim radom po nesnosnim vrućinama, obložit ću se mokrim ručnicima (vječno hvala Roweni na ideji  ), leći i zuriti u strop cijelo ljeto, bude li bilo sreće i pameti. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| čet 26 tra, 2012 10:39 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Točkica nevoli vrime koje je sad ..ali ja ga obožavan  ..točno kako je sad ..oko 18 do 22 stupnja uz sunce ...bujanje prirode ..plodove trisnje i tako 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 26 tra, 2012 11:08 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Danas kosio travu. Spaljen u licu, spaljen po rukama. Već sad je sunce odvratno. 
|
| pet 27 tra, 2012 6:22 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Miki je napisao/la: Danas kosio travu. Spaljen u licu, spaljen po rukama. Već sad je sunce odvratno.  tak je, samo zima!!! 
| pet 27 tra, 2012 7:53 pm |
|
 |
|