|
Sada je: sri 05 kol, 2026 3:14 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
 Re: Godišnja doba
Spet je napisao/la: Danas je bilo za kratke rukave...  Ovdje je svaki dan za kratke rukave. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sub 12 stu, 2011 1:03 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Meni je ovih dana malo hladnije... za 1-2 stupnja. 
| sub 12 stu, 2011 1:41 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Točkica je napisao/la: Spet je napisao/la: Danas je bilo za kratke rukave...  Ovdje je svaki dan za kratke rukave.  Gledam datum i pitam se GDJE? 12. 11. To je jučer. Ispod nule ujutro kod mene. Mraz, maglušina, black metal.
|
| pon 14 stu, 2011 12:47 am |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
 Ispod nule!
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| pon 14 stu, 2011 12:52 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Baš i nisu srčeka kod mene. Imao sam kolinje, dva dana se smrzutao uz potoke krvi i masnoće. Još je sjever puhao prekjučer ujutro kad smo ga piknuli, a ja ga prao. Jaooo.
|
| pon 14 stu, 2011 12:54 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
koje ludo vrijeme, danas u podne na Kampusu vruće za popiiiii a u 16h sada hlaaaaadno...ljudnica 
| pon 14 stu, 2011 6:44 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Ovdje je dva dana zahladilo... zrelo za grijanje. Jučer su svi buljili u mene jer sam nosila samo jedan par dugih rukava... 
| uto 15 stu, 2011 5:24 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Nisam grozan na zimu  ali definitivno jeste hladno, i sad nosim 2 majice i tu i tamo čak i upalim radijator. I vani (provjerih maloprije) nakon 5 minuta bez jakne postane dosta hladno. Kako to da je Točkici vruće i nosi kratke rukave, mi stvarno nije jasno 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 15 stu, 2011 5:29 pm |
|
 |
|
Number One
|
Pa prekjučer i jest bilo dosta toplo. Po noći doduše dosta hladnije, ali od jučer je poprilično svježe i danju. 
| uto 15 stu, 2011 5:37 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ma ljudi koji je vama? Meni je grijanje konstantno upaljeno vec skoro mjesec dana  a van ne izlazim bez džempera, kaputa i štrampli  onih debelih xD viš, trebala bi i rukavice iskopat iz ormara Ok, ja jesam nenormalno zimogrozna, al ono, kratki rukavi?  Povremeno paljenje radijatora?  Bit vani bez jakne? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 15 stu, 2011 6:09 pm |
|
 |
|
Number One
|
Romi trče bosi po snijegu i ništa im nije... i još pjevaju. No ovdje sumnjam da temperature padaju ispod 10 stupnjeva... al moguće da je to zato jer više ne studiram...  Nevezano za promjenu temperature na globalnoj razini, nego za netrošenje ogromne količine energije na učenje... 
| uto 15 stu, 2011 6:18 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejanira je napisao/la: kratki rukavi?  Povremeno paljenje radijatora?  Bit vani bez jakne?  Soba mi ima samo par kvadrata (krevet, komp i koji ormar) i to u "unutrašnjem" djelu kuće, pa kad ga uključim na 5-10 minuta, idućih sat-dva je toplo. Ako samo uključim komp, već je toplo (sad mi žao što sam očistio cooler  ) A van odem zapaliti, i ne da mi se oblačit kaput, i onda se pred kraj počnem smrzavati  Preko dana je okej, odem upiti malo sunca, al po noći bude hladno...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 15 stu, 2011 6:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Ljudi, palite grijanje, i toplo se obucite, čuvajte se Ne mogu ni ja bez grijanja.  A je lijepo u dnevnom boravku zaspat uz telku, još kada pucketa vatra iz peći Valjalo bi malo snijega.
|
| uto 15 stu, 2011 6:32 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
mi doma još nismo počeli grijati, i nije još toliko hladno...no zato na faksu se smrzavam, pogotovo u jutarnjim satima ...a danas je vozaš u busu tako nahajcao to grijanje da sam se morala odmaknuti od mjesta na kojem sam stajala koliko mi je bilo vruće 
| uto 15 stu, 2011 10:29 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Meni ne treba grijanje. Mene grije domaće rujno vino... ah... prirodna divota!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 15 stu, 2011 10:50 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|