|
Sada je: sri 05 kol, 2026 10:30 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 16 sij, 2009 12:01 pm Postovi: 218 Lokacija: ..nekoć Gama, sada druga galaxija.. Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: ..daleko. Koje si vrste?: ..vorta?
|
 Re: Zima vs ljeto
..što se tiče uštede energije. Dobra je zima, ne triba frižider. I know, I tried.
..lito!!!!!! Jer san bodul.
..no svejedno glasah za zimu, budućnost će mi biti zahvalna.

Soap Trek Deep Place Nine
|
| sub 26 ožu, 2011 2:03 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Spet je napisao/la: Pretpostavljam da ćeš onda danas od 8 do 9 ugasit sva svjetla? Radi uštede energije?  Planiram to napraviti  Jedino... da li se računa svijetlost koja dolazi iz monitora? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 26 ožu, 2011 5:19 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Sve prefarbaj u crno i uštedit ćeš.
|
| sub 26 ožu, 2011 7:48 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
a trebalo bi ugasit svu struju... ako baš želiš uštedit... 
| sub 26 ožu, 2011 9:54 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Akcija je simbolična. Teško da će gašenje nekoliko žarulja od 70-100W tokom sat vremena uštediti puno struje. Al nvm, malo smo offtopic Dakle.. što se svjetla tiče, volim proljeće jer svaki dan ima sve više i više svijetla, a ponekad se i sunce ukaže 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 27 ožu, 2011 9:44 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
 Re: Godišnja doba
Meni općenito takve simbolične akcije nemaju smisla. Ugasi svjetlo na sat vremena. Polij se krvlju na trgu. Upali svijeću na prozoru. I slične simbolike koje nemaju smisla.
Ni ovo pomicanje satova mi nije najjasnije. Sad je sat vremena duži dan, i već mi je freaky. Jest da se osjeti proljeće u zraku, ali nekako mi je to prebrzo, zbog zime koja nije pokazala svoje zube.
|
| ned 27 ožu, 2011 9:59 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
E sad se opet ne mogu odlučit između jeseni i proljeća. 
| pon 28 ožu, 2011 12:46 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
|
| ned 24 srp, 2011 8:49 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Miki, ne seri.
|
| ned 24 srp, 2011 8:51 pm |
|
 |
|
Number One
|
Lol... ja baš volim jesen. Eto, moje glas jeseni.
| ned 24 srp, 2011 8:52 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
shirajzl je napisao/la: Miki, ne seri.  Pa da se napuhnem i umrem u mukama prouzrokovanim grčevima crijeva? Fala Širajzl. 
|
| ned 24 srp, 2011 8:53 pm |
|
 |
|
Number One
|
Kak je groknulo ovdje sada! Jesen je super. Čak i u srpnju, kak miki kaže. Što se mene tiče jesenske temperature su super, nit je vruće nit hladno. Plus nema alergena kao tijekom proljeća i ljeta. Jedino ajd te kiše znaju bit malo zamorne, al isto tako tijekom jeseni može past i snijeg i može bit i sunčano i toplo. Baš super. I jesenske boje u Gorskom Kotaru su prekrasne!!! 
| ned 24 srp, 2011 8:58 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Oću 35 stupnjeva SADA ODMAH SADA.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 24 srp, 2011 8:59 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
E baš sam mislio komentirat u temi dok sam maloprije vani pušio... evo danas prvi put u ne znam koliko vremena sam obukao duge hlače i majicu (do prije neki dan sam doma bio u toplesu  ) Prvih par dana dok je bilo toplo i tu i tamo oblačno i malo kiše bilo mi je baš super, osvježavajuće, ali ovo mi je već loše  Prvo sam u proljeće uživao u svakom trnutku kad je sunce provirilo iz oblaka,.. da bi na kraju počeo voljeti hlad,... i sad će izgleda biti fastforward reboot proljeća - prvi sunčani dan ću slaviti sunčeko, drugi dan će mi biti lijepo i toplo i skinut ću majicu,.. treći dan ću psovati žuto govno i palit klimu 
|
| ned 24 srp, 2011 9:00 pm |
|
 |
|
Number One
|
Cvicek je napisao/la: evo danas prvi put u ne znam koliko vremena sam obukao duge hlače i majicu (do prije neki dan sam doma bio u toplesu  ) Now there's an unforgettable image... 
| ned 24 srp, 2011 9:09 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|