|
Sada je: ned 02 kol, 2026 5:47 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Zima vs ljeto
+1  zima, kiše (ledene), snijeg, prehlade, viroze, doktore, promet, čekanje....nabijem sve ljeto moje blaženo 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 01 pro, 2010 10:44 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Tko im je kriv što ne znaju hodati.  Winter rules!!!
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| čet 02 pro, 2010 2:13 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Iz nekog mističnog razloga, bila sam glasala za ljeto. Ne znam gdje mi pamet bila.  Zima je zakon! 
| čet 02 pro, 2010 12:26 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ma baš je grozno zadnjih dana... i hladno i mračno i bljuzgavo  Mrzim to što mrak počne padati već malo poslije podneva... evo sad je 14:30 a oblačno je ipomalo pada snijeg  Već za sat i pol će pasti mrak  Ne volim ja to 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 02 pro, 2010 3:36 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| čet 02 pro, 2010 3:52 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Evo sad je na kratko zasjalo sunce... i razvedrilo se. Za par minuta će zaći iza udaljenih kuća i počet će večer  Ti kratki dani su mi najgora stvar kod zime... hladnoća me ne dira previše a snijeg za sada još nisam trebao čistiti, jedino malo auto 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 02 pro, 2010 4:20 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
LOL ja nebrem ni s autom na cestu...  ...a i bolje...
| čet 02 pro, 2010 4:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Kod sve sto palo otopilo se... Nego sigurno ce napadat na kraju mjeseca kad moji budu na redu za cistit ,zna se na koga ce to pasti taj posao Kako mrzim zimu 
| čet 02 pro, 2010 10:17 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Ti očito nisi doživio toplotni udar ovog ljeta... vjeruj mi, bolje je čistit snijeg. 
| pet 03 pro, 2010 1:00 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Meni stvarnooooooooo, al stvarnooooooooo ide na živce ova prokleta zima
U svakom slučaju, rađe gorim na suncu i 40+ stupnjeva, nego da se smrzavam na -10/20 i još da je totalna pustoš oko mene
Uostalom, ak mi je vruće uvijek se mogu otić zalit hladnom vodom, a prijenosni radijator bar zasad ne postoji tak da je to dodatni nedostatak zime
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 03 pro, 2010 1:05 pm |
|
 |
|
Number One
|
Sovereign X je napisao/la: a prijenosni radijator bar zasad ne postoji tak da je to dodatni nedostatak zime u kojem stoljeću ti živiš? 
| pet 03 pro, 2010 1:20 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Spet je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: a prijenosni radijator bar zasad ne postoji tak da je to dodatni nedostatak zime u kojem stoljeću ti živiš?  Kaj ti imaš prijenosni radijator za van? Zašto ja za to još nisam čuo dosad?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pet 03 pro, 2010 1:24 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Sov ima prenosni (na onim tockovima ) samo problem je taj sto taj radiator radi na struju .
| ned 05 pro, 2010 4:59 pm |
|
 |
|
Overlord
|
4 od 1 je napisao/la: Sov ima prenosni (na onim tockovima ) samo problem je taj sto taj radiator radi na struju . Da, a i osim toga, malo je pretežak i prevelik da bi ga nosio po vani

|
| ned 05 pro, 2010 5:26 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| uto 21 pro, 2010 9:44 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|