|
Sada je: ned 02 kol, 2026 8:28 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
 Re: Zima vs ljeto
Snijeg vole samo oni koji ga ne čiste. Jedna seansa s lopatom i više ne govoriš o "snježnom pokrivaču" već "bijelom govnetu".
|
| sri 24 stu, 2010 11:40 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Sovereign X je napisao/la:
- ne moram nosit tonu odjeće - manji računi za grijanje i rasvjetu dolaze - grad je puno življi i priroda je daleko ljepša - izlazsci su puno bolji, a i mogu se seksat na otvorenom bez po beda
1. Pa ne moraš ni zimi nositi tonu odjeće, samo dugačke rukave i eventualno još jednu majicu s kratkim rukavima preko toga kako bi bubrezi bili zaštićeniji. 2. Dobro, način na koji se zimi griju zgrade je užasan. Osim što posve pregriju stan, a sasvim je dovoljno malo se pokriti kako bi se čovjek zagrijao, takvu torturu još i više naplaćuju. 3. Grad je življi? Hrpa djece koja trči po ulicama, svako malo pored tebe prozuji biciklist, na semaforima ima puno ljudi koji čekaju da prijeđu cestu, puno otkrivene ljudske kože koja, zar ne, baš i nije najljepši prizor iako je svi imamo, gužve na cestama... Je li to dobro? De gustibus non est disputandum, ali meni su ljepša gola stabla prekrivena snijegom od spaljene trave. 4. Dobro, budući da ni s jednim ni drugim nemam iskustva (osim što sam znala s prijateljicom ili bakom otići u slastičarnicu, ali zimi), o ovome ne mogu suditi. Nadam se da se nisi naljutio, znam da bi ti isto ovako naružio zimu, varietas delectat! 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 24 stu, 2010 11:57 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| čet 25 stu, 2010 12:13 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...frend iz Australije kaže da je tamo sad ljeto počelo... ...ide se na plažice i tako... ...jućer bilo 35 stupnjeva...
JA BI TAMOOOOOOOOOOOO... !!!
| čet 25 stu, 2010 1:53 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
|
| čet 25 stu, 2010 8:54 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
@Točkica:
1. Sorry, al ak tebi nije hladno u samo dvije majice, meni je, jer ja moram bar tri majice i debelu jaknu obuć da mi bude donekle toplo (no ni to ponekad nije dosta)
2. Ja nisam u stanu, ali ni u kući baš nije sjajno, jer mora radit hrpa grijalica da bi se postigla optimalna temperatura
3. Ništa od toga mene ne smeta, a pogotovo ne polugole cure
4. Uf ne znaš što propuštaš Uglavnom grijanje tijelima je jedan od najboljih načina za zagrijavanje (bolji od bilokakve grijalice ili radijatora)
Nisam se naljutio, već samo kažem što mislim 
I da, bobo me još podsjetio na jednu od većih prednosti ljeta, a to je more, sunčanje, kupanje i polugole/gole cure na plaži
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 26 stu, 2010 1:19 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Sovereign X je napisao/la: @Točkica:
1. Sorry, al ak tebi nije hladno u samo dvije majice, meni je, jer ja moram bar tri majice i debelu jaknu obuć da mi bude donekle toplo (no ni to ponekad nije dosta)
2. Ja nisam u stanu, ali ni u kući baš nije sjajno, jer mora radit hrpa grijalica da bi se postigla optimalna temperatura
3. Ništa od toga mene ne smeta, a pogotovo ne polugole cure
4. Uf ne znaš što propuštaš Uglavnom grijanje tijelima je jedan od najboljih načina za zagrijavanje (bolji od bilokakve grijalice ili radijatora)
Nisam se naljutio, već samo kažem što mislim 
I da, bobo me još podsjetio na jednu od većih prednosti ljeta, a to je more, sunčanje, kupanje i polugole/gole cure na plaži A što oćeš ti imaš svoju trebu iako je jesen i zima?
|
| pet 26 stu, 2010 4:47 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
S curom ili bez nje, uvijek preferiram ljeto
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 26 stu, 2010 4:52 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Pao je snijeg!  Pao je snijeg!  Pao je snijeg!  Eh, moram: Kud pade snijeg bjelasaju se staze, Na hridih stijenah bijele se i ginu, U snijegu stope. Blijed se ljulja mjesec U svijetlijeh krpah što po stijenah ginu.
A podno stijena sjaji timor-šuma, I ledna, snježna, ruši se i sniva U plavet doli - gdje u staklu voda Tavna slika mitskog grada pliva.
Ja vrač sa hridi slazim uklet, silan, I k mraznom srcu stišćem cimbal snova; Po jasnom snijegu plave mi se stope, A sjen moj pada kao plašt bogova.Vladimir Vidrić 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pet 26 stu, 2010 7:20 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 26 stu, 2010 8:12 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 01 lis, 2010 3:33 pm Postovi: 118 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Vulkanka
|
Zima, zima...ali nista nemam protiv ljeta
| pet 26 stu, 2010 8:32 pm |
|
 |
|
Founder
|
Katastrofa... dođite kod mene pa ćete i dalje voljit zimu ...
|
| uto 30 stu, 2010 11:51 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
PrincMatias je napisao/la: Katastrofa... dođite kod mene pa ćete i dalje voljit zimu ... Ako bi već negdje išao... to bi bila Australija ili Novi Zeland... !!
| sri 01 pro, 2010 3:19 pm |
|
 |
|
Founder
|
Tako bih i ja ....
|
| sri 01 pro, 2010 3:35 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Evo vam zima ,nepada snijeg vec pada sugava kisa koja se smrzava na dodiru s tlom -degutano.... Bice sutra jedno 50-100 ljudi na hitnoj zbog preloma ,nije mi jasno kako to netko moze voljeti .....
| sri 01 pro, 2010 10:22 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|