| Autor/ica |
Poruka |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
 Re: Zima vs ljeto
To je to! I onu pravu hladnu zimu. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| uto 06 srp, 2010 12:34 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 06 srp, 2010 12:36 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Predlazem sjeverni pol ..valjda je -40 dovoljno zima 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 06 srp, 2010 12:39 am |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Do -10 je ok. Sve ispod toga je malo prehladno. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| uto 06 srp, 2010 12:55 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
E a sad kad se lijepo razmisli: zima ima daleko više motiva i bolje potiče razna raspoloženja za poete, pevaljke i metalce.
Zima: - tužne pjesme : mrtva priroda, tišina, bijelina, duge noći - vesele pjesme: zimske radosti, božić i darovi - zle pjesme: grim and frostbitten kingdom
Ljeto: - nikakve pjesme, samo dance i tehno koji glorificiraju dekadentnost i znojenje.
|
| čet 15 srp, 2010 7:53 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
kao što rekoh volim više ZIMUUUUU!!! a ne ove 36 i ostalih stupnjeva.. mrzim ljeto!!!!
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sub 17 srp, 2010 2:47 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
Zima. Puno je lakše obući dodatnu maicu nego skinuti kožu kada je temperatura 35 i više. I kada moraš ići u grad pa odeš u knjižaru i ostaneš u njoj sat vremena zato što je klimatizirana 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| ned 08 kol, 2010 3:44 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Miki je napisao/la: Ljeto: - nikakve pjesme, samo dance i tehno koji glorificiraju dekadentnost i znojenje. Ovo je prokleta laž! Jecimo jedan 'mali' bend iz sunčane kalifornije između ostalog pjeva i kako Los Angeles gori pod najezdom šumskih požara,... spominje se i mrtva priroda i noći i dolazak pakla i sve ostalo  A da ne spominjem i Hladno pivo i njihove ljetne hitove 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 08 kol, 2010 4:34 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Zaboravio sam na 'sunce piči, mi roštiljamo.'
|
| ned 08 kol, 2010 5:14 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Mislim da je Miki mislio na nešto ovako... 
|
| ned 08 kol, 2010 7:42 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Danas sam se u devet navečer vraćala kući s fakulteta i shvatila da dolazi zima.  Jednostavno je zrak drukčiji i maglovito je. Osim toga, malo je hladnije, tek sada to osjetim. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 24 stu, 2010 10:57 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dosla je zima ..bas je brrr 
|
| sri 24 stu, 2010 10:59 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Ma znam da nije brrr, ali noći su malo podnošljivije i posljednjih nekoliko dana se nisam imala potrebu tuširati hladnom vodom. Prava zima, dakako, neće doći dok ne padne snijeg koji bi ostao više od tjedan dana.  Međutim, boja noćnog neba se mijenja, postaje zimska. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 24 stu, 2010 11:10 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Zima je kad zapuse prva prava bura 
|
| sri 24 stu, 2010 11:13 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ufff, ja stvarno ne kužim vas koji volite zimu Pa mislim, ajde mi recite koje to zima ima prednosti pred ljetom? Jedino što je meni dobro za vrijeme zime su blagdani, snijeg isto volim, i eventualno to što su noći dulje, al sve ostalo je jedan veliki minus
Dok ljeto ima hrpu prednosti:
- ne moram nosit tonu odjeće - manji računi za grijanje i rasvjetu dolaze - grad je puno življi i priroda je daleko ljepša - izlazsci su puno bolji, a i mogu se seksat na otvorenom bez po beda
Ima vjerojatno još puno više prednosti, al ove su najvažnije
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 24 stu, 2010 11:29 pm |
|
 |
|