| Autor/ica |
Poruka |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
 Vaderove oklopne boljke
Dakle, tema je potaknuta raspravom koja je nekako spontano iskrsnula u mom kutku između anta i mene. Cvicek tvrdi da bi možda i drugi htjeli raspravljat o ovom. Možda se i on hoće uključiti. Dakle, vaderov oklop. Mene npr. muči ta njegova maska/kaciga/headdress. Izgleda mi jako klaustrofobično i ta stakalca kroz koja gleda su crvena. I on onak vidi crveno. Sve. Stalno.  Jel to ikog drugog muči osim mene? Nadalje, kak jede? Kolega Ant tvrdi da ide okolo i force choka ljude jer su mu se špageti uvukli u proreze. Što vi mislite? Jel tak da su te njegove čizme tako passé? I doslovno vrište "disco is not dead"? 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 20 stu, 2009 8:11 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: Vaderove oklopne boljke
I još jedno veoma važno pitanje... a to je kako obavlja nuždu... Dali skida taj svoj oklop, ako ne... očito se lik već do sada jako usmrdio. I o tome bi se dalo raspravljat. 
| pet 20 stu, 2009 8:23 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
ovako obavlja nuzdu:  samo za informaciju  e, da, ak je vec odbarao tak kompleksni outfit mislim da ima tajnu kak se nosi s tim  , mozda ima cijevcicu ko na infuziji za hranu ili klikne na gumbic pa nastane otvor pa jede 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pet 20 stu, 2009 8:29 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Zaboravljate da je Vader mnogo više od čovjeka u odijelu. On je kiborg, sa jako puno umijetnih komponenata.
Kako jede? Pitanje koje bih ja prvo postavio je - ima li on uopće želudac? Vjerojatno se regenerira kao Borg radilice pa mu ne treba hrana.
|
| pet 20 stu, 2009 8:29 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Da mu se to dogodilo u današnjem svijetu, pod uvjetom da preživi, ostao bi najvjerojatnije nepokretni invalid. A ovako je postao opak lik, simbol tamne strane...
Pitam se kako mu je bilo kad se iz mladog jedi viteza u kratkom roku pretvorio u polu-robota...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 20 stu, 2009 8:39 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
A mene oduvijek zanimalo za čeg mu služe oni gumbići i tipke. Da povećava ili smanjuje glasnoću disanja? 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 20 stu, 2009 8:39 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Mir'Na Riker je napisao/la: A mene oduvijek zanimalo za čeg mu služe oni gumbići i tipke. Da povećava ili smanjuje glasnoću disanja?  mislim da jedan gumbic sluzi za rasprsivanje ventolina zbog njegovog astmaticnog disnog sustava 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pet 20 stu, 2009 8:40 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
alien she je napisao/la: Mir'Na Riker je napisao/la: A mene oduvijek zanimalo za čeg mu služe oni gumbići i tipke. Da povećava ili smanjuje glasnoću disanja?  mislim da jedan gumbic sluzi za rasprsivanje ventolina zbog njegovog astmaticnog disnog sustava  E vidiš vidiš, možda bi i to moglo biti. 
|
| pet 20 stu, 2009 8:41 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mozda je Maybelline...
|
| pet 20 stu, 2009 8:46 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
Suikotreki je napisao/la: Dali skida taj svoj oklop, ako ne... Da, skida ga, kao što se to lijepo vidi u 5-om filmu. 
| pet 20 stu, 2009 10:45 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Asimov je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Dali skida taj svoj oklop, ako ne... Da, skida ga, kao što se to lijepo vidi u 5-om filmu.  baš sam to mislila napisat... i s obzirom da skida kacigu, vjerojatno i jede... a gumbići mu vjerojatno služe za skidanje te kacige... s tim da imperijskim brodovima nisam primjetila wc-ove... meni bi to uvelike otežalo putovanje... 
| pet 20 stu, 2009 11:31 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Spet je napisao/la: [ .. s tim da imperijskim brodovima nisam primjetila wc-ove... meni bi to uvelike otežalo putovanje...  Da to je problem i u Star Treku. Očito u budučnosti wc-i nisu potrebni... Ljudi su taj nedostatak prevladali s svom tom cool tehnologijom. 
| pon 23 stu, 2009 9:26 pm |
|
 |
|