| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 Koja vam je bolja trilogija i zašto?
Ja u biti glasam za orginalnu jer ima ono nesto....mogla bi cak reci TOS ovski duh...he he....no opet PT ima bolje efekte.... Orginalna trilogija rulaaa 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sri 22 tra, 2009 4:48 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Koja vam je bolja trilogija i zašto?
Eh, sad mi se teško odlučiti, jer su obje odlične
Trebala si dodat u anketu opciju podjednako, jer ovak mi je fakat zeznuto, a i ostalima će bit
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 22 tra, 2009 4:59 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Orginalna trilogija mi je zabavnija.
Nova je previše djetinjasta u prva 2 filma, treći je dobar...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 22 tra, 2009 4:59 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
A ne znam, svaka trilogija ima svoje pluseve i minuse te određenu atmosferu.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 22 tra, 2009 6:05 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Originalna je zabavnija a prequel je graficki bolja i napetija 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 22 tra, 2009 6:08 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...originalna trilogija mi je zanimljivija... pa glas dajem njoj...
| sri 22 tra, 2009 10:27 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Glasao sam za prequel. Pored toga što je vizualno daleko impresivniji, mislim da je i radnja kompleksnija zbog političkih spletki, tajnovitosti tko će koga atentirati, tko gradi klonove, gdje se što radi i sl...
Ova originalna trilogija ima svoje trenutke, ali se uglavnom svodi na good guys vs. bad guys radnju.
|
| sri 22 tra, 2009 11:04 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ajde ipak sam dao glas originalnoj, jer mi je nekak zabavnija, a tu je i Vader i njegov Imperial Super Stardestroyer i Death Star , ali mi je prequel trilogija isto jako dobra, jer je puno zamršenija, napetija i ima bolje efekte, a tu je i Padme Amidala
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 22 tra, 2009 11:10 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
OKKK ZNAMO SVI DA PQ IMA BOLJE EFEKTE I SVE TOOOO, ALI ko i TOS ima ono nesto...eh.....da da to su bila vremena 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pet 24 tra, 2009 10:25 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...hmmm... da li je u anketi netko promijenio glas...? ...uvjeren am da su vila 2 glasa za novu trilogiju...
| pet 24 tra, 2009 11:16 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Miki je napisao/la: Glasao sam za prequel. Pored toga što je vizualno daleko impresivniji, mislim da je i radnja kompleksnija zbog političkih spletki, tajnovitosti tko će koga atentirati, tko gradi klonove, gdje se što radi i sl...
Ova originalna trilogija ima svoje trenutke, ali se uglavnom svodi na good guys vs. bad guys radnju. Totalno se slažem s ovim odgovorom. Prequel trilogija radnji daje neko dublje značenje, puno je kompleksnija... U originalnoj trilogiji je više manje čisto onako borba između dobrog i zlog. Znaš tko je dobar... znaš tko je zao... znaš tko je žrtva... znaš zašto netko ima baš takve motive... uglavnom nekako se kroz priču vuče previše klišeja borbe dobra i zla... Onako jednostavno crno/bijelo. Dok je u prequel to puno kompleksnije... Ništa nije onako kako se čini... dobro ispada da je zlo i obrnuto. Političke spletke, religijska proročanstva, različiti pogledi na svijet i život... baš onako ying and yang, sve to je u prequel puno bolje prikazano. Da borba između dobrog i zlog i ispravnog i pogrešnog nije toliko jednostavna i nije uvijek toliko jasna koja je strana prava sve dok ne bude prekasno...
| pet 24 tra, 2009 1:42 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
+ prequel trilogija ima zgodniju princezu, tj kraljicu 
|
| pet 24 tra, 2009 4:11 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Miki je napisao/la: + prequel trilogija ima zgodniju princezu, tj kraljicu  Tko ima zgodniju kraljicu?  Padme je samo u prvom dijelu bila kraljica, u ostala dva je samo senatorica.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sub 25 tra, 2009 12:19 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Prequel trilogija. Zgodniju kraljicu. Amidalu. Senatoricu. Princezu. Šta već je. 
|
| sub 25 tra, 2009 11:03 am |
|
 |
|
Predsjednica
|
Hrčak je napisao/la: Miki je napisao/la: + prequel trilogija ima zgodniju princezu, tj kraljicu  Tko ima zgodniju kraljicu?  Padme je samo u prvom dijelu bila kraljica, u ostala dva je samo senatorica. hhheee gnjev Warserice... Ma PQ je jednako smece ko i Voyager
|
| sub 25 tra, 2009 11:05 am |
|
 |
|