| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Kvaliteta Lucasovih scenarija i režije
Mimi Sky je napisao/la: Neki govore da je Padme lošija verzija Leie. Međutim, iako su mi jako blizu, Padme mi je bolja iako ne znam zbog čega.  A ne znam ni ja, stvarno. Leia je bila snažna, karakterna, prkosna, šarmantna, sarkastična, cinična povremeno... A da ne govorim o tome koliko je bolje Carrie Fisher odglumila u usporedbi s Portmanicom koja je bila sva ukočena i cmizdrava... Problem je doduše bio i u Lucasu koji jednostavno ne zna radit s glumcima nit pisat dijaloge, zato su u prequelima svi tako drveni. BTW, se sjeća tko ovog dijaloga? (C/P sa imdb-a) Anakin Skywalker: You are so... beautiful. Padmé: It's only because I'm so in love. Anakin Skywalker: No, it's because I'm so in love with you. Padmé: So love has blinded you? Anakin Skywalker: [laughs] Well, that's not exactly what I meant. Padmé: But it's probably true. Pre-faking strašno!!! ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
|
| pon 18 svi, 2009 8:51 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Re: Kvaliteta Lucasovih scenarija i redateljstva
ok... dosta sam ljudi čula kako govore da je Lucas loš tekstopisac i redatelj... slažem se da je malo ukočen...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 18 svi, 2009 9:12 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mimi Sky je napisao/la: ok... dosta sam ljudi čula kako govore da je Lucas loš tekstopisac i redatelj... slažem se da je malo ukočen... Malo ukočen? Pa usporedi samo dijaloge i glumu u prequelima i originalima... Evo jedan primjer it "Attack of the Clones" Anakin: From the moment I met you, all those years ago, not a day has gone by when I haven't thought of you. And now that I'm with you again... I'm in agony. The closer I get to you, the worse it gets. The thought of not being with you- I can't breath. I'm haunted by the kiss that you should never have given me. My heart is beating... hoping that kiss will not become a scar. You are in my very soul, tormenting me... what can I do?- I will do anything you ask. [uncomfortable pause] ... if you are suffering as much as I am, PLEASE, tell me. Katastrofa! 
|
| pon 18 svi, 2009 9:23 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
najgore su mi romantične konverzacije... tako su neuvjerljivi... i tko bi se zaljubio u osobu koja je ubila cijelo pleme bez obzira na uzrok... u prvom dijelu mi je smiješno što se mali Ani odmah zaljubio u Padme zbog toga su proglašeni najgorim filmskim parom ali unatoč tome volim star wars... 
|
| pon 18 svi, 2009 9:28 pm |
|
 |
|
bubica
|
Mimi Sky je napisao/la: najgore su mi romantične konverzacije... tako su neuvjerljivi... i tko bi se zaljubio u osobu koja je ubila cijelo pleme bez obzira na uzrok... u prvom dijelu mi je smiješno što se mali Ani odmah zaljubio u Padme zbog toga su proglašeni najgorim filmskim parom ali unatoč tome volim star wars...  To ti je prema Lucasu bila nekakva kozmička ljubav. Oni su bili "soulmates," zato je Padme umrla (izgubila volju za životom) kad je Anakin posto Vader. A tu se vidi koliko Lucas nema pojma o pojmu, pa valjda bi majčinski nagoni prevladali... Iako u stvarnom svjetu majke koje boluju od post-natalne depresije znaju i naudit novorođenoj djeci doduše...
|
| pon 18 svi, 2009 9:43 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
snam da je to neki simbol filma...
ali on ne zna započeti film bez neke borbe u svemiru...
|
| pon 18 svi, 2009 9:46 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
ONAK halo ljudi, to je druga galaksija  Tamo ne vrijedi ono što kod nas vrijedi. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 18 svi, 2009 10:05 pm |
|
 |
|
bubica
|
Hrčak je napisao/la: ONAK halo ljudi, to je druga galaksija  Tamo ne vrijedi ono što kod nas vrijedi.  Ljudi bi i tamo trebali bit ljudi, ne?
|
| pon 18 svi, 2009 10:06 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
To je samo pretpostavka. 
|
| pon 18 svi, 2009 10:07 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
_Oz je napisao/la: Hrčak je napisao/la: ONAK halo ljudi, to je druga galaksija  Tamo ne vrijedi ono što kod nas vrijedi.  Ljudi bi i tamo trebali bit ljudi, ne? Ljudi tamo imaju midiklorijane. 
| pon 18 svi, 2009 10:11 pm |
|
 |
|
bubica
|
Suikotreki je napisao/la: _Oz je napisao/la: Hrčak je napisao/la: ONAK halo ljudi, to je druga galaksija  Tamo ne vrijedi ono što kod nas vrijedi.  Ljudi bi i tamo trebali bit ljudi, ne? Ljudi tamo imaju midiklorijane.  Da, a Anakin je Isus Krist... Sad si mi ful ubio raspoloženje 
|
| pon 18 svi, 2009 10:16 pm |
|
 |
|
|
Ako ti je jedini cilj ismijavati Star Wars, najbolje da ni ne postaš ovdje. 
|
| pon 18 svi, 2009 10:18 pm |
|
 |
|
bubica
|
Hrčak je napisao/la: Ako ti je jedini cilj ismijavati Star Wars, najbolje da ni ne postaš ovdje.  Ismijavam Star Warse zato jer ih volim (zato sam i izabrao ovaj podforum za moderiranje, helooo  )
|
| pon 18 svi, 2009 10:21 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
pitam se kakav će biti SW serijal...
mislim da će opet svaka serija započinjati borbom...
|
| uto 19 svi, 2009 3:39 pm |
|
 |
|
bubica
|
Mimi Sky je napisao/la: pitam se kakav će biti SW serijal...
mislim da će opet svaka serija započinjati borbom... Pa neka, ipak je to Star 'Wars'. S obzirom da će serija pratit pobunjenike, priča se kako bi koncepcijski mogla sličit BSG-u, samo što će vjerojatno bit veselija i opuštenija.
|
| uto 19 svi, 2009 3:42 pm |
|
 |
|