| Autor/ica |
Poruka |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: Jeste li Jedi ili Sith?
Sovereign je napisao/la: Mir'Na Riker je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Ja sam definitivno Sith (daleko su moćniji od Jedija) Baš suprotno. Sithovi su zaslijepljeni mržnjom i glađu za moći koja ih uvijek uništi na kraju...prava moć leži u svijetloj strani jer je ona puno teža za svladati. Pa to je istina, ali nema ništa ravno bacanju onih munja E vidiš tu si pogriješio. Kroz SW povjest je bilo primjera gdje su postojali i jediji koji su imali mogučnost force lightning-a, kao sithovi. Naposljetku svi jediji to mogu naučiti, samo pokušavaju to nekoristit jer se koristi izričito mračna strana sile... A u biti Sithovi i Jediji su jedno te isto... samo kaj su jedni orijentirani na svijetlu stranu a drugi na mračni stranu sile... Jer davno u povjesti prije Republike su oni bili dio istog reda...
| ned 19 tra, 2009 4:26 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pon 13 tra, 2009 3:20 pm Postovi: 139 Lokacija: Red Dwarf
|
Sviđa mi se no emotion i peace of mind Jedija, ali me isto toliko živcira njihov pacifizam i moraliziranje. Odnosno, sviđa mi se želja za moči i lukavstvo Sitha, al me živcira njihovo dramatiziranje svega.
A pošto ni ne vjerujem da sila ima svijetlu i mračnu stranu nego je samo jedna i ovisi tko manipulira njom, definitivno bih spadao u sivonje.
_________________ Nisam pročito forumska pravila.
|
| ned 19 tra, 2009 4:51 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
A valjda sam Sith; premda sam dosta promišljen u svom djelovanju, i ne povodim se previše za svojim strastima. Pomalo kontradiktorno, da. Sithovska načela mi zvuče kulerski.
|
| ned 19 tra, 2009 7:43 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ja sam Jedi...iako me fasciniraju oni Jedaji koji su ošli na tamnu stranu pa se vratili. E oni imaju veći uvid u Silu po mom mišljenju.
...eto, nas dvoje će mo se zajedno boriti... protiv tamne strane universa...
...još jedan Jedai javlja se na dužnost...
| ned 19 tra, 2009 10:48 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
mogli bi organizirati jedije na forumu i sithove i napravit dvije teme za svakoga te tako voditi svoje forumske ratove 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pon 20 tra, 2009 12:26 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Ted;DeA je napisao/la: mogli bi organizirati jedije na forumu i sithove i napravit dvije teme za svakoga te tako voditi svoje forumske ratove  al ja onda necu znati na cijoj sam strani al ajde idem ja k jedijima,vise sam jedi nego sith ^^ ali mislim da sam totalno siva-jedi/sith 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 20 tra, 2009 12:30 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Welcome to the right side... 
| pon 20 tra, 2009 12:35 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
A ja sam mislila da sivih Jedija ima malo. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 20 tra, 2009 12:56 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Mr.bobo je napisao/la: Welcome to the right side...  We have cookies too. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 20 tra, 2009 1:00 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: Welcome to the right side...  We have cookies too.  And alcohol. 
|
| pon 20 tra, 2009 1:07 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
alien she je napisao/la: Ted;DeA je napisao/la: mogli bi organizirati jedije na forumu i sithove i napravit dvije teme za svakoga te tako voditi svoje forumske ratove  al ja onda necu znati na cijoj sam strani al ajde idem ja k jedijima,vise sam jedi nego sith ^^ ali mislim da sam totalno siva-jedi/sith  Da i ja sam isto više Jedi nego Sith... Al onak "grey" Jedi.., for hire... neki balans između mračne i svijetle strane sile... Al ipak nebi obavljao bilo koju misiju od bilo kojeg klijenta... nego samo one koje bi odgovarale mojim uvjerenjima...
| pon 20 tra, 2009 4:28 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
U ravnoteži je Sila. Tama i Svjetlo. Bez jednog nema drugog. Tamna Strana, zavodljiva je. Brza, laka na početku, ali zamka Tamna Strana je. Potkupljiva, zla. Jednom kada kreneš Stazom Tame, zauvijek će vladati tvojom sudbinom. Za Svjetlu Stranu, strpljenje trebaš. Kontrola, mir i skladnost Ona je.
--- Yoda
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sri 22 tra, 2009 3:00 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Mi Sithovi u manjini 
|
| sri 22 tra, 2009 3:06 pm |
|
 |
|
|
Zašto svi idu linijom manjeg otpore 
|
| sri 22 tra, 2009 3:14 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 22 tra, 2009 3:52 pm |
|
 |
|