| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 Re: Da li Jediji trebaju biti priznati kao religija?
autisti jedni moji...pa mislim jediji priznaju tj vjeruju u silu a nesta iz star treka uzima tak odmah ko religiju bi bilo malo glupo...jer budimo realni u V.Britaniji se skoro tj oko 500 000 ljudi izjasnilo kao jediji... pa ak one budale mogu prihvatiti sientologiju il kak se vec zove moze se i ovo... bar se podrzava nesto dobro za promijenu hrcak slazem se i ja sam Jedij 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pon 20 tra, 2009 12:23 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
jediji su izmišljeni... koliko god mi se jediji sviđali, to ipak nije vjera... ali ako se tako ljudi izjašnjuju ok... samo što je onda njima George Lucas? master Jedi 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 20 tra, 2009 1:48 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Prije nešto kao Muhamed. Ili Mojsije.
|
| pon 20 tra, 2009 3:47 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
zar nisu jedije već prije koju godinu priznali kao religiju?
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| uto 21 tra, 2009 10:37 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Mimi Sky je napisao/la: jediji su izmišljeni... koliko god mi se jediji sviđali, to ipak nije vjera... ali ako se tako ljudi izjašnjuju ok... samo što je onda njima George Lucas? master Jedi  oni sebe smatraju jedijima...dakle to je njihov naziv... ko sto su prvi sljedbenici bozji bili apostoli... dakle to nije izmisljeno... i ne nije njima Lucas nista, oni jednostavno vjeruju u ideologiju ..koju star warse propagira na neki nacin to je sam jedna karika star warse a to je sila oni vjeruju u silu i ne nisu ih jos priznali ko religiju
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| uto 21 tra, 2009 8:29 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pon 13 tra, 2009 3:20 pm Postovi: 139 Lokacija: Red Dwarf
|
Mimi Sky je napisao/la: jediji su izmišljeni... samo što je onda njima George Lucas? master Jedi  Pa i bog je izmišljen. I allah. I tako dalje.  Ništa novo tu. A Lucas bi bio Prorok.
_________________ Nisam pročito forumska pravila.
|
| uto 21 tra, 2009 10:08 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Smeg Head je napisao/la: Mimi Sky je napisao/la: jediji su izmišljeni... samo što je onda njima George Lucas? master Jedi  Pa i bog je izmišljen. I allah. I tako dalje.  Ništa novo tu. A Lucas bi bio Prorok. Uff baš me zanima što bi neki rekli na to... 
| uto 21 tra, 2009 10:10 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
neki su se tu nagutali krivih tableta.... Daso interveniraj...lol 
|
| uto 21 tra, 2009 11:58 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Suikotreki je napisao/la: Smeg Head je napisao/la: A Lucas bi bio Prorok. Uff baš me zanima što bi neki rekli na to...  Lucas je napravio puno manje zla nego neki drugi "proroci" 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 22 tra, 2009 12:11 am |
|
 |
|
Predsjednica
|
Cvicek je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Smeg Head je napisao/la: A Lucas bi bio Prorok. Uff baš me zanima što bi neki rekli na to...  Lucas je napravio puno manje zla nego neki drugi "proroci"  točno tako....i manje zla od vecine bogova...tj . nije ucini nikakvo zlo ipak on nije taj kojeg Jediji sljede oni sljede svoj kodeks i silu
|
| sri 22 tra, 2009 2:14 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
A šta ako se Lucas javi i kaže da je on izmislio koncept jedi religije - koja je prikazana u filmovima i crtićima - ima autorska prava i sl 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 22 tra, 2009 2:20 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Cvicek je napisao/la: A šta ako se Lucas javi i kaže da je on izmislio koncept jedi religije - koja je prikazana u filmovima i crtićima - ima autorska prava i sl  ako do sada nije niti nece.Uostalom kolko sam cula on to i ne povezuje bas sa sobom a i nije se izjasnjavao nista o tome...
|
| sri 22 tra, 2009 2:22 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pon 13 tra, 2009 3:20 pm Postovi: 139 Lokacija: Red Dwarf
|
Čekaj malo, ako će bit Jedi religija onda zahtjevam i Sith religiju da mlatimo Jedije!
_________________ Nisam pročito forumska pravila.
|
| sri 22 tra, 2009 3:56 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 22 tra, 2009 3:58 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Yeah right, like the Sith Lords are stronger than Jedi Masters. Well, maybe in your dreams. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 22 tra, 2009 4:02 pm |
|
 |
|