| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Ženske frizure u SW (Znači žene ih nose)
Tema je inspirirana raznim Padminim umetcima za kosu.  Je li vam draže kad je kosa podignuta i oblikovana u one čudne oblike ili više volite one standarnu raspušetnu kosu? Ja više volim kad je raspuštena.  Kao npr. Mara Jade a ona ima i super boju kose.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 16 stu, 2009 5:45 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Ženske frizure u SW
Hrčak je napisao/la: Mara Jade a ona ima i super boju kose. Fan fiction se ne računa 
|
| pon 16 stu, 2009 5:47 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 16 stu, 2009 6:52 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Padme definitivno ima najljepše frizure
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 16 stu, 2009 6:53 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Sovereign je napisao/la: Padme definitivno ima najljepše frizure Pa jedino ona i ima frizure. Ne misli valjda netko da Anakin ima frizuru...
| pon 16 stu, 2009 6:56 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Suikotreki je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Padme definitivno ima najljepše frizure Pa jedino ona i ima frizure. Ne misli valjda netko da Anakin ima frizuru...  U naslovu piše ženske frizure.
|
| pon 16 stu, 2009 6:59 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Hrčak je napisao/la:  U naslovu piše ženske frizure. Pa i Anakin u Ep3 ima žensku frizuru
|
| pon 16 stu, 2009 7:00 pm |
|
 |
|
|
 Re: Ženske frizure u SW (Znači žene ih nose)
-.-
|
| pon 16 stu, 2009 7:01 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Suikotreki je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Padme definitivno ima najljepše frizure Pa jedino ona i ima frizure. Ne misli valjda netko da Anakin ima frizuru... Pa naravno da ne, osim ak računaš onu njegovu pletenicu
BTW meni je također Padme najljepša s raspuštenom kosom
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pon 16 stu, 2009 7:02 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 16 stu, 2009 9:39 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
 Re: Ženske frizure u SW (Znači žene ih nose, i Anakin)
Yuck. Leia.
Ma stavit ću ja sve frizure iz Epizode II. Sam čekaju da ih uploadam.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 16 stu, 2009 10:19 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ajd ova Leiana frizura ne izgleda loše... A i ona u toj sceni još izgleda nekako najbolje... 
| pon 16 stu, 2009 10:58 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Bez brige nisam zaboravio na te frizure A kako bi i mogao kad je Padme tu najljepša Leia mi baš nije nešto, al s ovom frizurom je čak i dobra

|
| uto 17 stu, 2009 1:50 am |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Sovereign je napisao/la: Leia mi baš nije nešto, al s ovom frizurom je čak i dobra Čega si se ti napušio kad si izabrao ovu kao lijepu frizuru. Izgleda mi kao ona Janewayicina punđa. 
| uto 17 stu, 2009 12:35 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
ta frizura i nije baš nešto, ali je legendarna... da ju nadmaši, Lucas je trebao Padmi stavljat lepeze na glavu, kolio god dobro izgledale...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 17 stu, 2009 3:08 pm |
|
 |
|